Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010
Β' ΕΘΝΙΚΗ (16:00)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ (Δημ. Στ. Τρικάλων)
(49' Γκουέϊ σουτ)
Στο 75' δοκάρι ο Γιώτας

Τρίκαλα (Γιώργος Μπένος): Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (61' Ριζογιάννης), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης (67' Στεπάνοβιτς), Μίνγκας, Γιώτας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (78' Σπασόγεβιτς). 
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος):
 Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Ψώμας, Μπερτίν, Μονιάκης, Καλαϊτζίτς, Ούκαρ, Ζορμπάς (66' Σταυρακάκης), Αγρίτης (77' Μανούσος), Γιακούμπου, Γκουέϊ (80' Βλόνταρτσικ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθηνών)ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος (Αθηνών), Απτόσογλου (Κιλκίς)ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τελκίνσκι - Μονιάκης, Ζορμπάς, Αγρίτης, Μπούρμπος, ΣταυρακάκηςΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Την τελευταία φορά που ο ΑΟΤ γνώρισε την ήττα στην έδρα του, ήταν στις 3 Φεβρουαρίου του 2008 από τον Πυρσό Γρεβενών για το πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής! Τελικά, οι παίκτες του Γιώργου Μπένου (έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο των "κυανέρυθρων") το απόγευμα της Κυριακής δεν κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους καθώς ήττηθηκαν με 1-0 από τον ΟΦΗ. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με ωραίο σουτ στο 49' ο Μαρκ Γκουέϊ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κρητική ομάδα με τον Νίκο Αναστόπουλου στον πάγκο της, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.
ΤΗΝ ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα Νέων (Κ20) του ΟΦΗ από την αντίστοιχη των Τρικάλων. 
Αν και ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. 
Στο 58 από λάθος της άμυνας ο Κοθράς με σουτ σημείωσε το μοναδικό τέρμα που έκρινε την συνάντηση. 
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο ΟΦΗ κέρδισε μέσα στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-1 και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την συνάντηση σημείωσε στο 48 Γκουέϊ (0-1). Ο Μπούρμπος εκτέλεσε πλάγιο άουτ στο Γιακούμπου. Αυτός έδωσε στον Γκουέϊ που ήταν 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το αριστερό φάλτσο που έβαλε ο έγχρωμος φορ άφησε άναυδο το Τόλιο που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. .
ΣΤΟ 75 ο Γιώτος έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. 
Διαβάστε εδώ την εξέλιξη του αγώνα αλλα και τις 11αδες των δύο ομάδων...
Αποτελέσματα Football league:
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΦΗ 0-1
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 4-0
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3-1
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ 2-0
ΔΙΑΓΟΡΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 2-0
ΕΘΝΙΚΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-2
Θρασύβουλος - Δόξα Δράμας 4-1
Αύριο:
Πιερικός - Βέροια
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός
Χωρίς να προβληματιστεί ο ΟΦΗ και παίζοντας ωραίο μπάσκετ νίκησε σήμερα το μεσημέρι στο ΒΑΚ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 103-80.
Η εξέλιξη του αγώνα:

Αρχείο