Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010
Αν και θεωρούταν σίγουρο πως δεν θα γινόταν εκδρομή για Καισαριανή, τελικά οι συνδέσμοι αποφάσισαν να την διοργανώσουν. Η τιμή ανέρχεται στα 55 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τους συνδέσμους αφού η αναχώρηση είναι αύριο το  βράδυ.

* Οι συνδέσμοι φιλάθλων ζητούν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε αφου δηλωνόταν κατηγοριματικά μεχρι και χθες πως δεν θα γίνει εκδρομη.
Αποκλειστικά σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο και με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Νίκος Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής.
Σταθερή άποψη του προπονητή του ΟΦΗ είναι οι παίκτες του να έχουν γρήγορη κίνηση. Συγχρόνως θέλει το έμψυχο δυναμικό που είναι στα χέρια του να αλλάζει γρήγορα τη μπάλα.
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους γνωστούς τραυματίες.
Και σήμερα έκαναν ατομική προπόνηση οι τερματοφύλακες.
-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει αύριο στις 13:00 με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Εθνικό Αστέρα.
-Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα. Στο Ηράκλειο θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο της Καισαριανής.

Αρχείο