Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ψωμάς, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ζορμπάς, Γιακούμπου, Γκουεί, Αγρίτης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Μαχαίρας, Σερτζίνιο, Ταραλίδης, Ζαχάρια, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι γίνεται μόλις στις 3 το μεσημέρι, έχει υποχρεώσει αρκετό κόσμο να φτάνει μαζικά στο γήπεδο λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Το ζητούμενο είναι ένα στο ματς με τον Λεβαδειακό: Η κατάκτηση των τριών βαθμών και η παραμονή στις πρώτες θέσεις.



Μέσα σε άριστο κλίμα απόρροια των καλών εμφανίσεων αλλά και των αισιόδοξων μηνυμάτων που στέλνει η ομάδα, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στις 3 το μεσημέρι  με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. 
Σαν τρελοί....έψαχναν από χθες, εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό περίπου 15 Ολλανδοί τουρίστες που παραθερίζουν στο Καλαμάκι. Οι άνθρωποι έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βρουν ένα μαγικό χαρτάκι..Δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν την αγαπημένη τους ομάδα κι έτσι σήμερα, με τη βοήθεια του...συννεφιασμένου καιρού, δεν θα πάνε για μπάνιο αλλά για..μπάλα! Φαίνεται ότι η εποχή που ήταν ο Νίκος Μαχλάς στην Ολλανδία τους έχει μείνει αξέχαστη!
Το OFI-Creta-News.gr στηρίζει τον Μύρων Κανάκη - Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Περιφέρειας Χερσονήσου. Διαβάστε παρακάτω λίγα λόγια για τον Μύρων Κανάκη και δείτε και ένα σχετικό βίντεο για την πόλη της Χερσονήσου


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
Μύρων Γ.Κανάκης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος



Όπως σας είχαμε ενημερώσει μετα απο επικοινωνία που είχαμε οι ίδιοι με τον Zdravko Popovic, ο παίκτης θα βρισκεται εκτός αγωνιστικών χώρων για πολλές μέρες και δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Λεβαδειακού που ήρθε στο Ηράκλειο. Παρ' ολα αυτά το site του Λεβαδειακού (www.levadiakos.gr) τον εμφανίζει να ειναι στο Ηράκλειο με την αποστολή ενώ και όλη την εβδομάδα στα δελτία τύπου της ΠΑΕ της Λιβαδειας δεν έχει αναφερθεί ο τραυματισμός του....Για ποιο λόγο ολα αυτά;;
A.Π.
Το τμήμα στίβου του ΟΦΗ-VODAFONE, πιστό στις θέσεις του για προτεραιότητα στην ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες, διοργάνωσε με την πολυτιμη  συμβολή του Δ.Α.Ο.Η. τον οποίο ευχαριστεί από καρδιάς, τους 6ους Αναπτυξιακούς Αγώνες Νεότητας, το Σάββατο 16/10/2010 στο Παγκρήτιο Στάδιο.Οι αγώνες είχαν μεγάλη επιτυχία, με αξιόλογες επιδόσεις και μεγάλη συμμετοχή. Το «νέο αίμα» του κλασσικού αθλητισμού της Κρήτης (πάνω από 300 παιδιά) ήταν εκεί.Στα πλαίσια της προτεραιότητας μας αυτής, το τμήμα στίβου του ΟΦΗ -VODAFONE θα συμμετάσχει με 14 αθλητές και 3 προπονητές στους Αγώνες Νεότητας  που θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου το Σάββατο 23/10/2010 μεταξύ των συλλόγων:
Την περασμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι προπονήσεις όλων των τμημάτων κολύμβησης  του ΟΦΗ σε   μεγάλη πισίνα καθώς και η ακαδημία του πόλο του συλλογου. Το ωράριο προπονήσεων παραμένει το ίδιο με την περσινή χρονιά. Οι προπονήσεις στην μικρή πισίνα θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου μετά την ολοκλήρωση των εργασιών.Πληροφορίες και εγγραφές  στα γραφεία του Ο.Φ.Η.   στο   κολυμβητήριο  Λίντο  από 15.00 – 21.00    τηλ.   2810 260.668.
Τη δεύτερη νίκη του στο πρωταθλημα της Β’Εθνικής θα επιδιώξει το μπάσκετ του ΟΦΗ, το οποίο την Κυριακή αγωνίζεται στην Βέροια με τον τοπικό Φίλιππο. Αναφερόμενος στην αναμετρηση,ο τεχνικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βλάχος,επισημαινει πως «γνωρίζουμε λιγα πραγματα για τον αντιπαλο και αυτο μας προβληματίζει. Απο τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει είναι μια ομαδα που στηρίζεται στην εδρα της.Ανεβηκε την τελευταία στιγμή στην κατηγορία και διαθέτει καποιους εμπειρους παικτες.Για μας τα πραγματα είναι απλά.Αυτα τα παιχνίδια πρεπει τα καθαρίζουμε δείχνοντας χαρακτήρα» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ,ο οποίος όλη την εβδομαδα δουλεψε αρκετα στο κομματι της αμυνας,περιμενοντας καλυτερη εικόνα απο τους παικτες του στο θεμα αυτο,σε σχεση με την εικόνα που εδειξαν στο παιχνίδι με την Καλαμαριά.Αγωνιστικά ο Βαγγελης Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβληματα.

Ο Αναστόπουλος πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεση του και κατεβάζει τον ΟΦΗ για το τρίποντο.


Στην αποστολή του για την αναμέτρηση με τονΛεβαδειακό, ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε 22 ποδοσφαιριστές - δηλαδή όλους όσους είχε στην διάθεση του για το παιχνίδι του "Γεντί Κουλέ". 
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση και το προσωπικό του γνωστού ρέστωραν "ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ" (είναι στην οδό Κοραή τηλ. 2810-224435) για την άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στους προπονητές και στους παίκτες της ομάδας μας. 
Ο κ. Αστερακάκης Γιώργος που είναι ιδιοκτήτης του ρέστωραν με το άψογο σέρβις και την πολύ καλή ποιότητα των εδεσμάτων που προσφέρει, είναι συνεχώς υλικά και ηθικά κοντά στον ΟΦΗ. 

- Στη φωτογραφία οι κ.κ. Μαχλάς, Αναστόπουλος, Αστερακάκης και Κουτάντος. 

Αρχείο