Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010
ΔΥΟ προπονήσεις έκαναν σήμερα πρωί και απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του. 

Την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ πραγματοποίησε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Σλάβεν Στεπάνοβιτς.

O Mαυροβούνιος, και όχι Σέρβος όπως γράφτηκε χθες λανθασμένα, βρέθηκε στο ΒΑΚ συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του και αμέσως... κόλλησε με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς λόγω της κοινής τους καταγωγής.

Ο Μαρκ Γκουεί μπαίνει σε πρώτο πλάνο για την επίθεση του ΟΦΗ. Για Παρασκευή οι εξελίξεις με Πόποβιτς λόγω... φιλικού.

Ο Ιβοριανός επιθετικός βρίσκεται στην λίστα των Μαχλά, Χατζηνικολάου για την θέση του επιθετικού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μπαίνει σε πρώτη θέση για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του ΟΦΗ.

Με αφορμή την επιστολή που δημοσιεύτηκε στον τύπο στις 11/8/2010 και υπογράφεται από ένα μικρό αριθμό γονέων , θέλουμε να υπενθυμίσουμε τα γεγονότα και να προσδιορίσουμε κάποιες αρχές που οδηγούν τις ενέργειες μας.
Η ακαδημία μας μετά την απόφαση της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η να χρησιμοποιήσει για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το « Γεντί κουλέ», υποχρεώθηκε να αναζητήσει χώρο που θα φιλοξενούσε τα τμήματα της.

Κατα μια ώρα άργησε να ξεκινήσει η σημερινή απογευματινή προπόνηση του ΟΦΗ. Αιτία ήταν μια συνάντηση που έγινε λίγο μετά τις 6.30 μ.μ με τον Νίκο Μαχλά και τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Η συνάντηση αυτή έγινε μετά απο απαίτηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ που βλέπωντας την διοικητική αβεβαιότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα και το γεγονός ότι τα οικονομικά της ομάδας είναι πολύ στενά θέλησαν να ενημερωθούν απο τον υπηρεσιακό πρόεδρο του ΟΦΗ για το τι γίνεται με τις οφειλές που υπάρχουν προς αυτούς απο την περσινή χρονιά.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο ΒΑΚ περίμεναν να δουν τον Στεπάνοβιτς όμως ξαφνικά αντίκρισαν τον Φανούρη Βατσινά.


Τη Δευτέρα θα μάθει ο ΟΦΗ αν θα αποκτήσει δανεικούς από τον Ολυμπιακό τους Βασιλόγιαννη και Σοϊλέδη, ωστόσο στο Ηράκλειο υπάρχει αισιοδοξία. Παρελθόν ο Αμπράμοβιτς, έρχεται ο Στεπάνοβιτς.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ αποφάσισε την προκήρυξη νέας γενικής συνέλευσης στις 3-9-2010 ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο που είναι στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο με μοναδικό θέμα την ανάδειξη νέας 10μελούς διοίκησης.
ΤΗΝ παραπάνω απόφαση πήρε η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ, για λόγους νομικούς και διαδικαστικούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΑΕ-ΟΦΗ


Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Ζντράβκο Πόποβιτς που στον ΟΦΗ θα το κλείσουν είτε θετικά είτε αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr μέσα στην Πέμπτη αναμένεται να "κλείσει" το θέμα του Ζντράβκο Πόποβιτς για τον ΟΦΗ. Είτε η υπόθεση έχει happy end είτε κλείσει αρνητικά με αποτέλεσμα η ομάδα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....

Σε μια συνάντηση όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ, συναντήθηκαν ο Νίκος Μαχλάς με τον Γιάννη Κουράκη.
Ο σύνδεσμος Snakes4 ανακοίνωσε σήμερα οτι με την αγορά εισιτήριου διαρκείας στην θύρα 4 απο τα γραφεία του συνδέσμου μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για τα 2 παρακάτω δώρα...
Ο σύνδεσμος Snakes4 την Παρασκευή (13/08) θα κυκλοφορήσει τα νέα συνδεσμιακα μπλουζάκια .
Τα νέα μπλουζάκια θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε απο τον σύνδεσμο Snakes4 .
Ώρες λειτουργίας συνδέσμου : 17:30 - 24:00
Για περισσότερες πληροφορίες μπορετέ να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του συνδέσμου : 
2810-253404
Ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την προσφυγή στο CAS.

O έγκριτος νομικός της ομάδας του Ηρακλείου μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο.Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο φάκελος του Ηρακλή είναι ελλιπέστατος και ήδη υπάρχουν αρκετά στοιχεία που ενισχύουν αυτήν την άποψη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντίνου Μανταδάκη στον Athletic Radio 104,2:

Πολλοί θεώρησαν ότι ο ΟΦΗ έχει καταθέσει τα όπλα στην υπόθεση της προσφυγής που έκανε στο CAS, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Εξέδρας», οι Κρητικοί όχι μόνο δεν προτίθενται να τα παρατήσουν, αλλά παίζουν τα ρέστα τους για να δικαιωθούν.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμοSnakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες μεχρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίςπιστωτικήαπλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....
Ετοιμος να ταράξει τα νερά στο μεταγραφικό παζάρι είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να πάρει "πακέτο" από τον Ολυμπιακό τους Αρη Σοϊλέδη και Ανδρέα Βασιλόγιαννη.

Αρχείο