Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Χρήστος Μπούρμπος αποτελεί τον μοναδικό απόντα για τον ΟΦΗ εν όψει της Βέροιας. Λίγες αλλαγές με την 11αδα της Κυριακής.
Σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής, αφιερώθηκε η απογευματινή προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου ζήτησε γρήγορη κίνηση των παικτών του με και χωρίς τη μπάλα.
Ο προπονητής του ΟΦΗ και σήμερα είδε όλους τους παίκτες να ακοολουθούν το πρόγραμμα.
Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα κάνουν αύριο και την Παρασκευή στις 6 μ.μ. και το πρωί του Σαββάτου, στο αθλητικό κέντρο.

–Ο αγώνας Βέροια-ΟΦΗ θα αρχίσει στις 18:15. Διαιτητής ορίσθηκε ο κ. Κουτσιαύτης (Αρτας) και βοηθοί του είναι οι κ.κ. Ζυγούρης (Αιτωλοακαρνανίας) και Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας).
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Τεβεκέλης Ν. (Μακεδονίας).
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Κυριακούδης (Καβάλας).

-Η ομάδα Νέων του ΟΦΗ την Κυριακή στις 11 π.μ. στο γήπεδο Ταγαροχωρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα Νέων της Βέροιας.
Ετσι... ξαφνικά, εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος επιθυμεί σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic Radio, να βοηθήσει με φανατισμό τον ΟΦΗ.

Σε μια δύσκολη περίοδο, όπου ο ΟΦΗ ψάχνει με το... τουφέκι τους επενδυτές, προκειμένου να βρει λύσεις στο έντονο -είναι αλήθεια- οικονομικό του πρόβλημα, ο Γιώργος Βουλγαράκης φέρεται να δείχνει διάθεση εμπλοκής, άμεσα ή έμμεσα με την επόμενη μέρα στην ομάδα του Ηρακλείου.
Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το… «αγριεμένο μάτι» των παικτών και τους κινδύνους της πρεμιέρας.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται και θα βρίσκεται σε έναν συνεχή αγώνα κάλυψης των οικονομικών αναγκών και υποχρεώσεων και ο Γιώργος Αμπαρτζάκης επανέλαβε την αναγκαιότητα συνεισφοράς του κόσμου, τονίζοντας παράλληλα πως ενδεχόμενη άνοδος στη Super League θα ανοίξει το δρόμο για οριστική απεμπλοκή.
Παρά την πρόθεση των υπευθύνων της Χερσονήσου να διεξαχθεί ο αγώνας με τον ΟΦΗ για το Κύπελλο στο «Γεντί Κουλέ», η ΕΠΟ τελικά δεν έκανε δεκτό το αίτημα και έτσι η αναμέτρηση θα γίνει στο Παγκρήτιο. Από κει και πέρα, ο προπονητής των Κρητικών, Άγγελος Βαρδάκης μίλησε στους παίκτες για την πρεμιέρα με την Αγία Παρασκευή και είπε μεταξύ άλλων: «Μπαίνουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας». 
mikriliga.gr
Σήμερα το πρωί ξεκίνησαν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους οι παίκτες του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Βέροια.
Η πρώτη προπόνηση της ημέρας αφιερώθηκε αποκλειστικά σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης.
ΟΙ παίκτες της ομάδας μας εκτέλεσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο, σπριντ και αντοχή στη ταχύτητα.
ΤΟ πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ. Γιάννη Χατζηνικολάου νέα προπόνηση θα γίνει στις 6 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο.
-ΑΥΡΙΟ στις 12 στο γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια, ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
www.ofi.gr
Σαν... δεμένα σκυλιά νιώθουν στον ΟΦΗ. Πως και πως περιμένουν την πρεμιέρα με την Βέροια παίκτες και Χατζηνικολάου.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ από το πρωί της Τετάρτης

Αρχείο