Αναγνώστες

Από το Blogger.
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010
Λίγα 24ώρα μετά την απόλυση του Γιάννη Χατζηνικολάου και την πρόσληψη του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, ο Χρήστος Μπούρμπος σχολίασε στην «Ώρα των Σπορ» την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

ΕΙΚΟΣΙ παίκτες επέλεξε για την αποστολή ο κ. Νίκος Αναστόπουλος, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης. 
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
Στην αποστολή έχουν επιλεγεί οι παρακάτω παίκτες: 

Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Μπερτίν, Λιαπάκης, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Γιακούμπου, Ουκάρ, Σοίλέδης, Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μανούσος, Ζορμπάς, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Νικλητσιώτης, Κιάσος, Κάλαϊτζιτς. 


-Η αποστολή του ΟΦΗ σήμερα στις 17:30 θα «πετάξει» από το Ηράκλειο για την Αθήνα. 

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ θα κάνει την Κυριακή ο Νίκος Αναστόπουλος, σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε προπονητής του Ιωνικού. Μία έδρα που ανέκαθεν ήταν σκληροτράχηλη για τον ΟΦΗ. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης, ο νέος προπονητής της κρητικής ομάδας, στις πρώτες μέρες της παρουσίας του στην τεχνική ηγεσία έδωσε μεγάλο βάρος στην ψυχολογία και στο πνεύμα μαχητικότητας που θέλει να περάσει στους παίκτες. Απέναντι στον Ιωνικό
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης όπως όλοι γνωρίζετε είναι τραυματίας, αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Γιώργος έδωσε συνέντευξη σε μια ιστοσελίδα όπου μιλάει για τον
ΟΦΗ, τον κόσμο του ΟΦΗ , τον Ολυμπιακό και την Εθνική Ελπίδων.Παρακάτω θα μπορείτε να διαβάσετε μερικά κομμάτια απ' την συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη

Το 1996 ο ΟΦΗ δέχτηκε το πρώτο και πανίσχυρο, όπως αποδείχτηκε, πλήγμα ώστε όχι πολλά χρόνια αργότερα να εισέλθει στην περίοδο παρακμής του, η οποία έχει κορυφωθεί την τελευταία διετία με τον εξωστρακισμό από τη μεγάλη κατηγορία.

Η απώλεια του Θόδωρου Βαρδινογιάννη προ 14 ετών συντέλεσε στην αρχή του τέλους για τους Κρητικούς και τέσσερα χρόνια αργότερα, με τη φυγή και του Ευγένιου Γκέραρντ, η ομάδα μπήκε οριστικά σε κατηφορικά μονοπάτια.
Η παρουσία του αείμνηστου Θόδωρου στο τιμόνι του αγαπημένου του «Ομίλου», όπως αποκαλούσε την ομάδα,
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ - ΔΥΟ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Η ΚΟΕ
Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της καλύτερης πορείας της ομάδας πόλο του ΟΦΗ στην Α2 εδώ και πολλά χρόνια, το τοπικό συγκρότημα βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. 
Η ...πηγή του κακού δεν είναι άλλη φυσικά από την οικονομική δυσπραγία που πλήττει και τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του.
Τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά με συνέπεια
Πολλή... μελέτη για τους παίκτες θα έχουν πλέον οι προπονήσεις του ΟΦΗ. Ο νέος τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος έκανε από πολύ νωρίς γνωστές τις προθέσεις του για τη σημασία που προσδίδει στη σωστή τακτική προκειμένου να δημιουργήσει την ομάδα που θέλει, για να επιστρέψει στη Σουπερ Λίγκα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η εγγραφές για την εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό ξεκίνησαν, αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής το Σάββατο 2/10 και αναχώρηση από Αθήνα Κυριακή 3/10, η τιμή κυμαίνεται από 55€ έως 65€ και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το εισιτήριο του αγώνα. Θέσεις περιορισμένες, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τους συνδέσμους.
Snakes 4 Heraklion club | Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος




Τη συνταγή της επιτυχίας του Ο.Φ.Η., από την Κυριακή κιόλας και τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό ψάχνει ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος παράλληλα ψάχνεται και ο ίδιος προκειμένου να βρει τον τρόπο που θα αξιοποιηθεί καλύτερα το υλικό της ομάδας, ώστε να μπορέσει να μπει στο δρόμο των επιτυχιών.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιωνικού γυμνάστηκαν το απόγευμα  στο γήπεδο  της Λεωφόρου. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Σπυριδάκης ο οποίος ακολούθησε  πρόγραμμα θεραπείας για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στο αριστερό  γαστροκνήμιο. Απο κει και πέρα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα συνεχιστεί με προπόνηση το πρωί στη Νεάπολη (10.00).

Αρχείο