Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

To OFI-Creta-News.gr βρέθηκε στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και σας μεταφέρει με φωτογραφίες το κλίμα που επικρατούσε στο παιχνίδι με την Καλλιθέα.
Αξίζει να αναφέρουμε πως παρόλο που οι παίχτες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα , ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ ήταν εκεί και τραγουδούσε χωρίς σταματημό απο το πρώτο λεπτό.
Βέβαια στο τέλος μερίδα φιλάθλων δεν άντεξε και ξέσπασε σε αποδοκιμασίες προς τους παίχτες και στον προπονητή , πολλοί ήταν αυτοί , όμως οι οποίοι χειροκρότησαν την ομάδα.δίνοντας τους θάρρος για την δύσκολη συνέχεια...




Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε το φωτορεπορταζ(αν πατήσετε πάνω στην φωτογραφία θα σας ανοίξει την εικόνα στο κανονικό μέγεθος) που έχουμε ετοιμάσει....
Η ομάδα Νέων του ΟΦΗ έχασε σήμερα το πρωί στο αθλητικό κέντρο από την αντίστοιχη ομάδα της Καλλιθέας με σκορ 3-4 (ημίχρονο 1-2).
Μετά από πάσα του Σκουτέλη στο 10 ο Καρδαμήτσης με σουτ έκανε το 1-0.
ΟΙ φιλοξενούμενοι στο 36 με τον Τάϊδο και στο 38 με τον Σπύρο μετέτρεψαν το 0-1 σε 1-2.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του Β ημιχρόνου πάλι ο Σπύρο εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και πέτυχε το 1-3
Στο 60 ο Καρδαμήτσης ανατράπηκε στη περιοχή το πέναλτι που κέρδισε εκτέλεσε ο Κολιακουδάκης κάνοντας το 2-3.
Στο 70 ο Τεγούσης σημείωσε το 2-4.
Ο ΟΦΗ άφησε γρήγορα τους πρώτους βαθμούς στο Ηράκλειο και το 0-0 με την Καλλιθέα τον αφήνει πίσω νωρίς.

Οι πρώτοι χαμένοι βαθμοί στο "Γεντί Κουλέ" είναι γεγονός. Ενώ στην αρχή της χρονιάς άπαντες στον ΟΦΗ είχαν στόχο να μην χαθεί ούτε βαθμός στο Ηράκλειο, η πρώτη απώλεια ήρθε μόλις στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το 0-0 στο ματς με την Καλλιθέα.
Το OFI-Creta-News.gr θα βρίσκετε στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ σήμερα.
Θα μπορείτε μέσα απο την ιστοσελίδα μας να μαθαίνετε τι γίνετε στον αγώνα και μην ξεχάσετε , όπως και στον προηγούμενο αγώνα με την Α.Καρδίτσας , έτσι και σε αυτό το παιχνίδι το OFI-Creta-News.gr θα σας έχει πλούσιο φωτορεπορταζ για να μπείτε στο κλίμα όσοι δεν καταφέρετε να βρεθειτε στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OFI-Creta-News.gr τα εισιτήρια για τον σημερινό αγώνα πάνε πάρα πολύ καλά και αναμένετε ο κόσμος να δώσει βροντερό παρόν στο παιχνίδι.
Ελπίζουμε όλα αυτά να συνοδευτούν και με νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μας!

Υ.Γ. Φίλε Ομιλητη , Φίλε Κρητικέ ... σήμερα ΟΛΟΙ οι δρόμοι οδηγούν στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ , ελα και εσύ στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα ΜΑΣ , την ομάδα της ΚΡΗΤΗΣ .

Αρχείο