Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010
Στο Γεντί Κουλέ ο αγώνας Χερσόνησος- ΟΦΗ  για την 2η φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Σε συμφωνία για 2 χρόνια με τον Μαρκ Γκουεΐ ήρθε σήμερα ο ΟΦΗ.
Παίκτης του ΟΦΗ θεωρείται ουσιαστικά ο Μαρκ Γκουεΐ. Οι διοικούντες του ΟΦΗ μίλησαν

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επειδή είναι δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να ασχολείται επαγγελματικά με τον αθλητισμό με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί να βάλει τέλος στην καριέρα του, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. 
Με τον Ιβοριανό Μαρκ Γκουεΐ συζητάνε αυτή την ώρα οι παράγοντες του ΟΦΗ για να κλείσουν τη μεταγραφή του στην ομάδα.Με τον Μαρκ Γκουεΐ συζητάνε αυτή την ώρα οι παράγοντες του ΟΦΗ. Ο 30χρονος επιθετικός που βρίσκεται στο Ηράκλειο αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΟΦΗ που ελπίζει ότι με την απόκτηση του θα ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης.

Ο 32χρονος αριστερός χαφ Μάρκο Φερεϊρα είναι ένας απο τους βασικούς στόχους των ανθρώπων του ΟΦΗ για να καλυφθεί το κενό που υπάρχει στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης. Ήδη η πρώτη επαφή μεταξύ των ανθρώπων του ΟΦΗ και του Εθνικού έχει γίνει και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπάρξουν εξελίξεις. Ο Φερεϊρα δεν συμμετέχει στις προπονήσεις του Εθνικού λόγω κάποιων οικονομικών διαφορών που υπάρχουν με τον Εθνικό και φάινεται πως είναι υπο παραχώρηση απο την στιγμή που έχει ραγίσει το γυαλί με την διοίκηση.

Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο του, καθώς βρισκόταν καθοδόν για τη Βιάννο για να παρακολουθήσει το φιλικό ματς του ΟΦΗ κόντρα στον Πατούχα.
Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό του πρώην προπονητή του ΟΦΗ Ευγένιου Γκέραρντ, σημειώθηκε
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.
ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....




Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Χορηγικής Υποστήριξης για την season 2010-2011
Οι κατηγόριες των χορηγών ειναι οι εξής:
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας

Στις 7 το πρωι καλεσε τους παικτες του ο κ.Χατζηνικολαου για προπονηση στο Βαρδινογιαννειο αθλητικο κεντρο, σαν τιμωρια για την μετρια, παρα την νικη,  σημερινη εμφανιση της ομαδας στο γηπεδο της Βιαννου.

Αρχείο