Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010
Δύσκολη αποστολή στην Λευκάδα με την τοπική ομάδα της Δόξας, έχει το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής ο ΟΦΗ.Να σημειωθεί ότι κι δυο ομάδες, έχουν σημειώσει από δυο νίκες, και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Β.Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μάριο Σκαμνάκη που έχει ενοχλήσεις και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί.
Για το παιχνίδι της Κυριακής, ο Σάκης Παναγάκης δήλωσε:

Για την τρίτη σερί νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην Λευκάδα απέναντι στην τοπική Δόξα.



Η κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα του Ιουνίου είναι η πρώτη δύσκολη δοκιμασία για τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου καθώς η Δόξα είναι μια από τις διεκδικήτριες της ανόδου στην Α2. 

Η διοίκηση του ΟΦΗ φροντίζει να επιβραβεύει τους παίκτες και ο Αναστόπουλος να τους εμψυχώνει εν όψει Φυλής.



Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ο Νίκος Μαχλάς φρόντισε να δείξει ότι είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές από την αρχή του καλοκαιριού, έτσι και τώρα 48 ώρες πριν από την αναμέτρηση με τον Θρασύβουλο πήραν την καλύτερη... ένεση.
Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ανήκει στο παρελθόν. Ο ΟΦΗ έχασε και αποκλείστηκε. Δεν υπάρχει πλέον κανένα ματς για το κύπελλο Ελλάδας που να μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου.

Μετά το παιχνίδι της Τρίτης και όσα είπε ο Αναστόπουλος για «παιχνίδι-κλειδί» την Κυριακή, η Φυλή τον περιμένει.

Ποια Φυλή; Η δική του.
Αποκλειστικά σε ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Αναστόπουλου και των συνεργατών του. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στη κυκλοφορία της μπάλας, στη γρήγορη κίνηση και σε θέματα τακτικής. 
ΟΙ τερματοφύλακες έκαναν ατομική προπόνηση με το κ. Κώστα Χανιωτάκη. 
-ΤΟ πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους γνωστούς τραυματίες. 
-Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στις 11:15. 
Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο κ. Αναστόπουλος θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή. 
-Η αποστολή της ομάδας μας αύριο στις 17:30 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. και η παιδοψυχολόγος ψυχολόγος της, Ελένη Καρτσωνάκη , διοργανώνουν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 17:30 , την 1η Συνάντηση για τη σεζόν 2010-2011 τηςΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ με θέμα :
«Γονεïκή υπερπροστασία : ο δρόμος για μία εξαρτημένη συμπεριφορά του παιδιού». Πώς η υπερβολική-υπέρμετρη προστασία των γονέων μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη αυτονομίας και σε παθητική συμπεριφορά τα παιδιά στο σχολείο, στο σπίτι, στα σπορ;
Με αφορμή τις συναντήσεις αυτές ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής κ. Τιτομιχελάκης Λεωνίδας τόνισε: «
Οι Σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες - Θοδωρής Παπαδόπουλος διοργανώνουν εκδρομή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Θρασύβουλο στη Φυλή την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Το κόστος της εκδρομής ειναι 50 ευρώ. Για εγγραφές και πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία των Συνδέσμων.

Την άποψη ότι ο ΟΦΗ είναι φέτος πιο έμπειρος και καλύτερος από πέρυσι εξέφρασε ο Γιώργος Μανούσος.



Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γιακούποβιτς.

Μιλώντας τόνισε ότι «πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και εύχομαι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά να κερδίσει η ομάδα. Αν πετύχουμε το γκολ, μακάρι να το βάλει και ο προπονητής από τον πάγκο».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Μανούσου :
Το αναλυτικό πρόγραμμα της 8ης Αγωνιστικής του της FOOTBALL LEAGUE είναι:

Αρχείο