Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ τα οποία και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Οι παίκτες του ΟΦΗ υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ χθες και σήμερα τα οποία και έδειξαν πως όλοι οι ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.
Σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ. 
Αρχικά οι παίκτες της ομάδας μας έκαναν ασκήσεις για κυκλοφορία της μπάλας. 
Ατομική προπόνηση με το Κ. Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες. 
-Ο Ουκάρ κάνει μόνο θεραπεία. 
-ΟΙ Μπούρμπος, Βλόνταρτσικ, Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, πέρασαν σήμερα από εργομετρικές μετρήσεις. 
-ΚΑΙ οι 4 παίκτες το απόγευμα έτρεξαν μόνοι τους και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα.
-Αύριο θα περάσει τα παραπάνω τεστ και ο Σοϊλέδης. 
-ΠΟΛΥ καλά εξελίσσεται η μετγχειριτική κατάσταση του Κώστα Σταυρακάκη. Ο παίκτης της ομάδας μας νοσηλεύεται στην ιδιωτική κλινική Creta Inter Clinic και αύριο θα επιστρέψει στο σπίτι του. 
-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει αύριο στις 15:30 στο αθλητικό κέντρο. 

Στο παρελθόν ανήκουν οι καλές σχέσεις
Αναστόπουλου-Σαλευρή...
Θέση για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γύρω από την Καλλιθέα και τον προπονητή του Ο.Φ.Η. Νίκο Αναστόπουλο, πήρε ο ιδιοκτήτης της Αθηναϊκής ομάδας Νίκος Σαλευρής, με συνέντευξή του στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6. O κ. Σαλευρής ξεκαθάρισε ότι είναι ένα θέμα καθαρά με τον Αναστόπουλο και ότι ο Ο.Φ.Η. δεν έχει καμιά ευθύνη.
Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 ο Νίκος Μαχλάς επικοινώνησε με τον Σοφοκλή Πιλάβιο για το θέμα του Αναστόπουλου.
Ο Γιακούμπου προσεύχεται καθημερινά για τον ΟΦΗ και αναφέρει ότι η Κρήτη είναι παράδεισος. Επίσης μιλάει για το Ρανιέρι και την μικρή περιπέτειά του στην Τσέλσι.

Η δικαστική αντιπαράθεση της Καλλιθέας με τον Αναστόπουλο και η εμπλοκή του Λεβαδειακού, ο οποίος κινήθηκε εναντίον του ΟΦΗ, προκαλεί ερωτηματικά και απορίες, τις οποίες κατέγραψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Ντίνος Μανταδάκης.

Την κατάκτηση του τίτλου στην Football League και όχι απλά της ανόδου, θέτει ως στόχο για τον ΟΦΗ, ο Πολυχρόνης Βεζυρίδης σε συνέντευξή του.

Στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη εν όψει των εκλογών ο Γιάννης Κουράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2.



Ένας απο τους λόγους που ο ΟΦΗ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Football League είναι και η πολύ καλή λειτουργία της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι.

Το κρητικό συγκρότημα στα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις δύο τέρματα.Ένα στην πρεμιέρα κόντρα στη Βέροια όπου ήρθε και η ήττα με 1-0 και ένα στη Νίκαια όπου ο ΟΦΗ όμως κέρδισε με 1-2.
«Η θέση του ΟΦΗ βρίσκεται στη Σουπερλίγκ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ένα περισσότερο μάλιστα με τον κόσμο που έχει», άποψη την οποία εξέφρασε ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών των Πειραιωτών, αλλά και υπεύθυνος για τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί σε άλλες ομάδες, μίλησε ακόμα για την μέχρι τώρα παρουσία του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο του ΟΦΗ, αλλά και για τις ευκαιρίες που (δεν) έχουν πάρει οι Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης και Κατσικογιάννης στην ομάδα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ,ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος:

Αρχείο