Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ο Σλάβεν Στεπάνοβιτς αποχώρησε από το Ηράκλειο αποτελώντας παρελθόν ενώ προπονείται ο Δημήτρης Ραπτάκης.

Η υπόθεση του Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού δεν θα προχωρήσει παρά το γεγονός ότι ο 23χρονος άρεσε στον Γιάννη Χατζηνικολάου. Ωστόσο αποφασίστηκε ότι ο ΟΦΗ χρειάζεται παίκτη που θα μπει αμέσως στην 11αδα παίζοντας στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενώ παράλληλα η Βοϊβοντίνα αξίωνε ένα ποσό περίπου στις 80.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει ως δανεικό και όχι με ελεύθερη μεταγραφή, κάτι που στον ΟΦΗ το απέρριπταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Μαρκ Γκουεί και απομένει το "οκ" του Εθνικού Αστέρα.

Η Κρητική ομάδα συμφώνησε με τον Ιβοριανό επιθετικό με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να επιθυμεί διακαώς να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ. Πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στην ομάδα του Ηρακλείου είναι η συμφωνία με τον Εθνικό Αστέρα.


Η πλευρά του Γιακούμπου κρατούσε σε αναμονή τον ΟΦΗ και από την ομάδα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς αποφάσισε να βάλει μόνος του τέλος στην υπόθεση του Γκανέζου επιθετικού λόγω των αλλοπρόσαλων απαιτήσεων του.

Πριν λίγο βρεθήκαμε προ εκπλήξεως και διαβάσαμε μια ανακοίνωση του συνδέσμου φιλων Εργοτελη  , η ανακοίνωση είναι στην κεντρική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του συνδέσμου.
Αναφέρετε καυστικά , κατά της ομάδας μας.....

Η απάντηση μας είναι η εξής: "Κύριοι?? είστε στην Α Εθνική!!! πόσοι οργανωμένοι φίλαθλοι του Εργοτελη βρέθηκαν στης κερκίδες του Παγκρητιου???και πόσοι ΟΦΗτζηδες βρέθηκαν στο Παγκρητιο?  Πόσοι απο εσάς έχετε παει να δείτε έστω και 1 εκτός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης σας ομάδας? και πόσοι ΟΦΗτζηδες έχουν ταξιδέψει για να δουν την αρρώστια τους?πόσα χρόνια αγωνίζεστε στην Α Εθνική??? και πόσα αγωνιζόμασταν εμείς??? πόσες φορές έχετε εκπροσωπήσει την Ελλάδα και την ΚΡΗΤΗ στην Ευρώπη??? ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ! Είμαστε ανώτεροι ακόμα και στην Β Εθνική...τον πόλεμο δεν τον ξεκινήσαμε εμείς...εσείς τον ξεκινήσατε και εμείς τον συνεχίζουμε! Κάποια στιγμή θα το χωνέψετε πως την ιστορία μας δεν θα την φτάσετε....τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας...
Υ.Γ.4 Θα
μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες διαφορές των δυο ομάδων...όμως πιστεύουμε πως δεν αξίζει τον κόπο!
Υ.Γ.44 ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΠEΙΔΗ ΣΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ"


Εκ της διαχειρησης του Blog!

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Μανώλης Λιαπάκης τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η εφημερίδα "Εξέδρα", ο 26χρονος αμυντικός μέσος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ επειδή δεν είνει ευχαριστημένος από τις συνθήκες επικρατούν στην ομάδα. 
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας

Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....



Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σλάβεν Στεπάνοβιτς.

O 23χρονος Μαυροβούνιος άφησε καλές εντυπώσεις αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης και για αυτόν τον λόγο θα παραμείνει στο Ηράκλειο για λίγες ημέρες ακόμα προκειμένου να καταλήξει ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Ζντράβκο Πόποβιτς. Ο 27χρονος Κροάτης έχει σήμερα το τελικό ραντεβού με τη διοίκηση των Πρασίνων.

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ του καλοκαιριού για το που θα παίξει τελικά ο Πόποβιτς φαίνεται πως θα παιχτεί εντός της ημέρας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένει το τυπικό μέρος του δανεισμού του Κροάτη επιθετικού από τον Λεβαδειακό. Οι Πράσινοι φαίνεται πως τα έχουν βρει με τον Ατρόμητο, στο ποσό των 100.000 ευρώ για έναν χρόνο.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο προχθεσινό φιλικό (14/8) με τον Εργοτέλη έκανε σαφή δύο πράγματα.Πρώτον, ότι οι Ασπρόμαυροι διαθέτουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και βαδίζουν στον σωστό δρόμο. Δεύτερον, ότι αν δεν προσθέσουν στο ρόστερ τους δύο επιθετικούς, τότε πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν τη μαγιά που υπάρχει και να πετύχουν τους στόχους τους.

Στη λίστα του ΟΦΗ επανέρχεται το όνομα του Γιώργου Κατσικογιάννη, καθώς μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Ρόβα οι Κρητικοί έχουν κενό στη μεσαία γραμμή.

Ο Κατσικογιάννης φόρεσε πέρυσι με επιτυχία τη φανέλα της ομάδας του Ηρακλείου και πλέον στο "Γεντί Κουλέ" θέλουν να τον δουν και πάλι να αγωνίζεται με τα χρώματα του ΟΦΗ.

Η εικόνα του ΟΦΗ στο φιλικό ικανοποίησε τους Μαχλά - Χατζηνικολάου που κινούνται για τέσσερις μεταγραφές.

Αν και βρισκόμαστε έναν μήνα πριν την σέντρα του νέου πρωταθλήματος, τα δείγματα γραφής του ΟΦΗ ήταν άκρως ενθαρρυντικά. Η αγωνιστική πειθαρχία που ξεχώρισε φανερώνοντας δείγματα γραφής μιας ομάδας που ήταν πολύ καλά στημένη γνωρίζοντας τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μανώλης Λιαπάκης και Κώστας Κιάσσος εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον του ΟΦΗ και για πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος έκανε το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος μπροστά στους φιλάθλους του ΟΦΗ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την εικόνα της ομάδας.
Ο Slaven Stjepanović γεννήθηκε στις 2 Νοέμβριου του 1987 στην πόλη Brčko (23 ετών) .
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε με την FK Jedinstvo. Το 2005 υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 2 χρόνων


Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....
Στις αρχές του 2011 αναμένεται η επιστροφή του Βασίλη Ρόβα στους αγωνιστικούς χώρους. Πλήρη στήριξη από τον ΟΦΗ.

Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ υποβλήθηκε στην επέμβαση το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας που θα τον φοράει για τις επόμενες έξι εβδομάδες. 

Αρχείο