Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Την πίστη πως ο ΟΦΗ θα κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξέφρασε ο Ανέστης Αγρίτης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου. «Νομίζω όμως ότι η σύγκριση πρέπει να γίνει στο τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει η ομάδα μας και όλοι θέλουμε ο Ο.Φ.Η. να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρονος επιθετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγρίτης :
Σε δύο γκρουπ χώρισε τους παίκτες του ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης.
ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν περίπου μια ώρα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα.
ΟΙ υπόλοιποι παίκτες που αποτελούσαν το δεύτερο γκρούπ εκτέλεσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.
-ΚΑΙ σήμερα οι Ουκάρ, Κοκκινάκης, Κάλαϊτζιτς, Σταυρακάκης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
-Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έχει προγραμματίσει αύριο στις 6 μ.μ. την επόμενη προπόνηση.
Φίλε Ομιλητη...
Εσύ που πριν ένα χρόνο φώναζες για ανεξαρτησία και γέμιζες το γήπεδο κάθε Κυριακή,
Εσύ που τα έβαλες με το κατεστημένο , διεκδίκησες την ελευθερία όμως το παρασκήνιο και τα λαμογια σου έκλεψαν την άνοδο και τη χαρά.
Σήμερα η ομάδα μας, μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ σε δέκα μέρες ξεκίνα η προσπάθεια για την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία αύριο είναι η πρώτες εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου η συμμετοχή σου είναι απαραίτητη για να ξανακάνουμε τον Ο.Φ.Η. μας δυνατό και ανεξάρτητο στηρίζοντας με εισιτήριο διαρκείας ή αγορά μετοχών ακόμα και με 100 ευρώ μετοχές έχουν αξία σ αυτό που λέγετε ανεξαρτησία, αν θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα μας δυνατή είναι η τελευταία ευκαιρία φέτος να διεκδικήσουμε την άνοδο.
Καλό ξεκίνημα!!!
Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται για μια σημαντική γενική συνέλευση και το athleticradio.gr αποκαλύπτει τα ονόματα.

Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 οι δύο πρώην παράγοντες του ΟΦΗ επιστρέφουν στα διοικητικά δρώμενα της Κρητικής ομάδας. Οι Γιώργος Στεφανουδάκης και Αντώνης Κουτάντος δέχτηκαν την Πέμπτη κρούση από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλη Ξημέρη και απάντησαν αμέσως ναι.
Ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ , μίλησε σήμερα στο OFI-Creta-News Blogspot για το θέμα της αδειοδότησης του ΗρακλήΧρήστος Μιχαλοπουλος ξεκαθάρισε πως "ο ΟΦΗ ζητάει την ακύρωση της αδειοδότησης του Ηρακλή".
Ακόμα ο Χρήστος Μιχαλοπουλος αναφέρθηκε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου δήλωσε πως "δεν έχει σημασία ποια πρόσωπα είναι στην ομάδα , σημασία έχει να φύγουν 5000 διάρκειας και οι αδιάθετες μετοχές"

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Μιχαλοπούλου στο OFI-Creta-News Blogspot.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Μανώλη Παπαματθαιάκη μίλησε στον Athletic Radio 104,2 σχολιάζοντας τον ΟΦΗ μετά το χθεσινό φιλικό.

Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκητόνισε ότι η ομάδα του Ηρακλείου διαθέτει φέτος καλύτερο ρόστερ σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Όσον αφορά την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με την ομάδα του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επισήμανε ότι το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δείχνει να είναι «κοντή» ομάδα όπως την χαρακτήρισε ίσως να παίξει ρόλο σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. 

Σήμερα ολοκληρώθηκε και η ανοιχτή ψηφοφορία του Blog μας...
Η ερώτηση της ψηφοφορίας ήταν : ''Βασικός αντίπαλος του ΟΦΗ?''
Δικαίωμα να ψηφίσουν είχαν όλοι οι επισκέπτες του blog , βέβαια ο κάθε χρήστης μπορούσε να ψηφίσει 1 φορά...
Συνολικά ψήφισαν 141 άτομα και παρακάτω θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...
Η επόμενη ανοιχτή ψηφοφορία του blog μας θα έχει την ερώτηση : "Καλύτερη φετινή μεταγραφή?"

Αποτελέσματα ανοιχτής Ψηφοφορίας

Για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή τον ΟΦΗ και για την άμεση εισροή χρημάτων στα ταμεία της ομάδας μίλησε στον "Κρήτη Σπορ Fm 87,6" και στην εκπομπή "Η Κρήτη παίζει μπάλα", ο πρόεδρος του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Ανδρέας Μανουσάκης που έδωσε το παρόν στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. «Η ομάδα αγωνιστικά βρίσκεται σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο με καλούς και ποιοτικούς παίκτες . Από την άλλη όμως
Λέγοντας ότι "ο στόχος του ΟΦΗ είναι πάνω από τους δικούς μου" ο Σοϊλέδης έδωσε το σύνθημα μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο νεαρός διεθνής μίλησε στο Νίκο Μαρκάκη εκφράζοντας του την επιθυμία του να κερδίσει με τον ΟΦΗ την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα. Ο 19χρονος αριστερός εξτρέμ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα πάρει την άνοδο τονίζοντας παράλληλα ότι πάνω από τους προσωπικούς στόχους μπαίνουν εκείνοι της ομάδας.
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ "ΚΡΗΤΕΣ 4  - ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ" διοργανώνει εκδρομή για την 1η Αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League.
Η αγαπημένη μας ομάδα αγωνίζεται στην 1η αγωνιστική , στην Βέροια με την ομώνυμη ομάδα , και για ακόμη μια φορά η ομάδα θα έχει μαζί της τον 12ο παίχτη.
Για πληροφορίες για την εκδρομή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2810288815 .

ΜΟΝΟΣ ΠΟΤΕ ΟΦΗ ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!
Ο Νίκος Μαχλάς σίγουρα είναι προβληματισμένος από την αδιαφορία που υπάρχει μέχρι τώρα. Τόσο από την πλευρά μερίδας του κόσμου του ΟΦΗ που παραμένει ασυγκίνητη στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας όσο και από την στάση του επιχειρηματικού κόσμου του Ηρακλείου.
Υπό την προεδρία του κ. Νίκου Μαχλά συνεδρίασε σήμερα το βράδυ η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα.
"Η ομάδα μας έκανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στον ΟΦΗ ήλθαν παίκτες που έχουν αποδεδειγμένες ικανότητες και μεγάλη διάθεση για προσφορά στην ομάδα μας. Ολες οι επιλογές έγιναν με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας. Μέχρι σήμερα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από το τεχνικό τημ και τους παίκτες. Η προετοιμασία εξελίσσεται σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί. Ολοι να είναι σίγουροι ότι προπονητής και παίκτες θα κάνουν τα πάντα για την διάκριση της ομάδας μας. Απλά θα πρέπει ΟΛΟΙ οι φίλοι του ΟΦΗ είναι κοντά στην προσπάθεια του προπονητή και των παικτών"επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Αρχείο