Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Δεν στάθηκε στα λάθη των παικτών του ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε ότι "η ήττα δεν λέει τίποτα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".


Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ότι "είχαμε καποιες άτυχες στιγμές που ήταν καθοριστικές σε καίρια σημεία του αγώνα. Δεν έγινε κάτι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Η ήττα δεν λέει τίποτε. Είμαστε καλή ομάδα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό" είπε αρχικά και συνέχισε "χάρηκα που ήρθα στο Αγρίνιο. Εχω φίλους που με αγαπάνε και τους αγαπώ. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα".

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην φάση του γκολ του Γκούρμα στην μονομαχία με τον Πίτσο "στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε υπάρχει φάουλ. Υπάρχει σπρώξιμο στον Πίτσο. Aλλά γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο".

"Να βελτιώσουμε τα λάθη μας" τόνισε στον Athletic Radio 104,2 ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος. Την βοήθεια του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια ζήτησε ο Μηνάς Πίτσος.


Ο Χρήστος Μπούρμπος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 από την πλευρά του στάθηκε στα λάθη που έγιναν και ο ΟΦΗ δέχτηκε τα δύο γκολ... "Θα πρέπει να τα βελτιώσουμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, πίεσαμε τον Παναιτωλικό όμως δυστυχώς δεν τα καταφέρουμε και από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε".

Με 2-1 γκολ, δώρο της άμυνας του ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός κέρδισε 2-1 μένοντας μόνος δεύτερος. Αδίκησε τον εαυτό της η ομάδα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.


Την ήττα με 2-1 γνώρισε στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ αδικώντας κατάφωρα τον εαυτό του κάνοντας δώρο τη νίκη στον Παναιτωλικό. Δύο λάθη του Μπερτίν έδωσαν την δυνατότητα σε Καούνο και Γκούρμα να σκοράρουν.

Η εμφάνιση του ΟΦΗ ήταν μέτρια ωστόσο βρήκε απέναντι του μια ομάδα που κέρδισε το παιχνίδι δίχως να... κάνει φάσεις για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και έχοντας τον έλεγχο στο κέντρο, κατάφερε να περιορίσει τον Παναιτωλικό. Και... από το πουθενά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ όταν ο Γκούρμα, πρόλαβε τον Μπερτίν έβγαλε την σέντρα και ο Καούνος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Μετά το γκολ, ο ΟΦΗ δεν επηρεάστηκε και προσπάθησε να βγει και να ισοφαρίσει και τελικά τα κατάφερε με γκολ του Γιακούμπου λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Αρχείο