Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
Ο Παναιτωλικός αρνείται να δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ για τις ανάγκες των φιλάθλων του.Το athleticradio.gr παρουσιάζει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Η διοίκηση του Κρητικού συλλόγου έστειλε επίσημο έγγραφο στους Αγρινιώτες πριν από 15 ημέρς, όπως ορίζει ο νόμος, ζητώντας να της παραχωρηθούν 150 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της.
Δίτερμα προπόνησης με την ομάδα Νέων έδωσαν οι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν 90 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και κέρδισαν με σκορ 8-1.
Για τους νικητές σκόραραν οι Βλόνταρτσικ 3, Μανούσος 3, Σοϊλέδης 2.
Για την ομάδα Νέων σκόραρε ο Καρδαμήτσης.

Ο κ. Αναστόπουλος χρησιμοποίησε τους εξής παίκτες: Ξενοδόχωφ (30 Κασμερίδης), Ζαχαράκης, Μπερτίν, Πίτσος, Μονιάκης, Βερόν, Νικλητσιώτης, Ζορμπάς, Μανούσος, Σοϊλέδης, Βλόνταρτσικ.

-ΟΙ παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο δίτερμα έκαναν ασκήσεις έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα.

-Αύριο ο κ. Αναστόπουλος θα γυμνάσει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ θα κάνει προπόνηση στις 15:30 και το δεύτερο στις 16:45.

-ΤΗΝ Πέμπτη στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια ο κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Χθες αγωνισθήκαμε σαν μεγάλη ομάδα. Αφού δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, τουλάχιστο δεν χάσαμε. Δεν υπάρχει για μας σήμερα το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα. Η προσοχή μας είναι στον επόμενο αγώνα με τον Παναιτωλικό όπου στόχος μας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Το παραπάνω δήλωσε μετά το της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Νικλητσιώτης.

Ο ταλαντούχος παίκτης πήρε μια δεύτερη ευκαιρία μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας και είχε πολύ καλή απόδοση, γεγονός που αναγνωρίσθηκε από όλους όσους είδαν το ματς.

Όπως όλα δείχνουν, ο Λάμπρος Χούτος θα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ."Με καλύπτει σαν ποδοσφαιριστή και μέσα στην εβδομάδα τελειώνουμε" δήλωσε ο 31χρονος επιθετικός.

Ο Ελληνας επιθετικός συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης με το Νίκο Αναστόπουλο με τον προπονητή του ΟΦΗ να ακούει από το στόμα του Χούτου να εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Αναστόπουλος είχε ξεκινήσει συζητήσεις με τον Λάμπρο Χούτο εδώ και περίπου 1 μήνα με τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου να εμφανίζεται θετικός από την πρώτη στιγμή.

Οι πληροφορίες του athleticradio.gr αναφέρουν ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, μέσα στην εβδομάδα, ο Λάμπρος Χούτος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι την 1η Δεκεμβρίου όπου και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.
Απο τον Μανωλη Σαρρη
Κανείς δεν αμφιβάλλει και κανένας δεν αμφισβητεί ότι ο ΟΦΗ πραγματοποίησε στην Καισαριανή την χειρότερη εμφάνιση του στο φετινό πρωτάθλημα. Το έλεγαν και οι ίδιοι μέσα στην ομάδα. Εγώ συμφωνώ μαζί του. Ειδικά η εικόνα του ΟΦΗ στο πρώτο ημίχρονο θύμιζε…. περσινή εικόνα που η ομάδα παρέπαιε σε κάθε έδρα που πήγαινε τρώγοντας τρία γκολ.

Βέβαια, ο φετινός ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό. Αυτό είναι δεδομένο. Όπως επίσης είναι δεδομένο ότι ο φετινός ΟΦΗ δεν μπορεί να χάσει τέτοια παιχνίδια όπως τα περσινά. Θεωρώ δεδομένο το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα παρουσιάσει χειρότερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα της Καισαριανής.

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ και το τι δείχνει η ομάδα, μίλησε ο Νίκος Μαχλάς που αναφέρθηκε ακόμα στον Άγιαξ.

«Η ομάδα έχει μία καλή πορεία τον τελευταίο μήνα. Μου φαίνεται περίεργο που ο ΟΦΗ βρίσκεται στη Β’ Εθνική, αλλά πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να φύγουν τα καρκινώματα που δημιουργήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν κατηγορώ κάποιον, λάθη μπορεί να κάνεις ο καθένας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΟΦΗ και πρόσθεσε: «Η ομάδα θα πρέπει όταν επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα να αλλάξει επίπεδο. Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να λείπει από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δίνει μία ιδιαίτερη ομορφιά, έχει πολύ κόσμο, φανέλα, ιστορία, μπορεί να κοντράρει τις μεγάλες ομάδες και διαθέτει όλα τα στοιχεία για να διαπρέψει».

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση του Άγιαξ με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, ο Νίκος Μαχλάς NovaΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε για την καριέρα του στον «Αίαντα», τη φιλοσοφία της ολλανδικής ομάδας, αλλά και γιατί οι ελληνικοί σύλλογοι δεν ακολουθούν το παράδειγμά του.

Με απόφαση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League ο αγώνας Παναιτωλικός-ΟΦΗ που γίνεται στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, έχει ορισθεί για την ερχόμενη Δευτέρα θ' αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί απ' ευθείας από το συνδρομητικό κανάλι Conn-x
Το γήπεδο του Αγρινίου δεν έχει ηλεκτροφωτισμό ώστε το παιχνίδι να γίνει απογευματινή ώρα και για αυτόν τον λόγο, αποφασίστηκε να γίνει η σέντρα του αγώνα στις 15.00.

Παράλληλα, το μεγάλο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-X tv.

Μετά από απόφαση της διοργανώτριας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της  FOOTBALL LEAGUE για το πρωτάθλημα Νέων ο ΟΦΗ στις 28/11/10 στις 11 π.μ. στο Αγρίνιο (γήπεδο Εμιλέων) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 θα βρίσκεται το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας για πρώτη φορά σε ΜΜΕ Ηρακλείου από την ημέρα που ήρθε στο Ηράκλειο.


O προπονητής του ΟΦΗ θα είναι καλεσμένος του Νίκου Μαρκάκη στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" και θα είναι στην διάθεση όλων των ακροατών από τις 12.00 και έπειτα για να μιλήσει για όλους και για όλα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θα βρίσκεται στο στούντιο του γηπεδούχου σταθμού της πόλης του Ηρακλείου και θα μιλήσει για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ καθώς πέραν των καθιερωμένων συνεντεύξεων τύπου δεν έχει μιλήσει σε μέσο του Ηρακλείου.

Αναστόπουλος και παίκτες αφήνουν στην άκρη το "σπάσιμο" του σερί και λένε ότι ο ΟΦΗ θα "κάνει ταμείο τον Μάιο".


Τι και αν ο "Αναστό" είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ένα ιστορικό ρεκόρ που θα του έδινε την δυνατότητα να διατηρήσει το όνομα του στην ιστορία του συλλόγου; Ο 52χρονος τεχνικός, ούδολως ασχολήθηκε με αυτήν την απώλεια. Άλλη... απώλεια τον ένοιαξε - αυτή της νίκης. Που ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει στον πόντο την κορυφή της βαθμολογίας.
Ο ΟΦΗ και ο Εθνικός Αστέρας έμειναν στο 0-0 , ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τους δυο στο γήπεδο της Καισαριανής.
Ο ΟΦΗ "πέταξε" την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την "γκέλα" του ΠΑΣ Γιάννενα και μετά την ισοπαλία στο γήπεδο της Καισαριανής έμεινε στην 2η θέση με 23 βαθμούς , όμως πλέον απόκτησε και "συγκάτοικο" τον Παναιτωλικό.
Δείτε παρακάτω τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.

Αρχείο