Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ο Γιώργος Στεφανουδάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τις προοπτικές που ανοίγονται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ.

Ο έγκριτος γιατρός και αντιπρόεδρος της ομάδας του Ηρακλείου βρέθηκε στο στούντιο καλεσμένος του Μανόλη Χρονάκη.

Ο κύριος Στεφανουδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του ΟΦΗ αλλά και για το μέλλον του συλλόγου, από την στιγμή που θα πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα.
Την ευκαιρία να κρατηθούν σε όσο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος, είχαν οι παίκτες του ΟΦΗ, αλλά και ο Νίκος Αναστόπουλος να δει κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, στο φιλικό με το Ρέθυμνο, το οποίο κέρδισε ο ΟΦΗ 4-0.
Για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τον ΟΦΗ και τον εαυτό του μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστας Χανιωτάκης.

Η συνέντευξη με τον Κώστα Χανιωτάκη ξεκίνησε με την αναφορά του στην πορεία μέχρι τώρα μετά τα άσχημα αποτελέσματα
Μικρή είναι η «βλάβη» που έχει υποστεί ο Ουκάρ στον έσω μηνίσκο του δεξιού του γόνατου. Το παραπάνω δείχνει η μαγνητική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο έμπειρος μέσος έτρεξε σήμερα μόνος του για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια πήγε στην αίθουσα του γυμναστηρίου.
Ο Ουκάρ έως και την ερχόμενη Δευτέρα θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα κάνει θεραπεία.
ΟΙ υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν πρόγραμμα που περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.

-Ο Περογαμβράκης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο ταλαντούχος παίκτης έχει αυξήσει την ένταση του ατομικού του προγράμματος.

-Η αυριανή προπόνηση περιλαμβάνει φιλικό ματς με το Ρέθυμνο στο αθλητικό κέντρο.

-Ο Σταυρακάκης επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ΟΦΗ θα υποβάλει μήνυση κατά του Λεβαδειακού και της Καλλιθέας.

Το δυναμικό ξεκίνημα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας έχει σκορπίσει αέρα αισιοδοξίας στον κόσμο για την επιστροφή της ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Ο Βαγγέλης Βλάχος, ωστόσο, προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους επισημαίνοντας ότι ακόμα είναι ξεκίνημα της σεζόν και κρατά προσγειωμένους τους παίκτες του ενόψει και του αγώνα της προσεχούς Τετάρτης (5μ.μ. στο ΒΑΚ) κόντρα στο Αιγάλεω.

Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ο.Φ.Η. που έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα για την εντυπωσιακή πορεία που έχει κάνει τελευταία, ο Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6.

Ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, την προσπάθεια της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε:

Αρχείο