Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010


cretalive
''Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

"Προς : Ο.Π.Α.Π. Α.Ε
1. FOOTBALL LEAGUE:
Παρακαλούμε όπως εξαιρεθούν από τα δελτία ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ – ΓΚΟΛ της Κυριακής 28-11-2010, οι παρακάτω αγώνες της 11ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE :

1. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΦΗ (ΔΕΥΤΕΡΑ 29-11-2010 )
2. ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ 27-11-2010 )
3. ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 29-11-2010 )
4. ΙΩΝΙΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ 27-11-2010 )''
H παραπάνω ανακοίνωση αναρτήθηκε σήμερα στο site της λίγκας.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί απο την λίγκα ακομα, στο πρόγραμμα στο site της ΕΤ3 για την επόμενη Δευτέρα αναφερεται οτι θα μεταδοθεί το ματς στις 18:00.

Στην διακοπή που έβγαλε τον ΟΦΗ από τον ρυθμό του στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στις δηλώσεις του μετά το ματς.


Ο 52χρονος τεχνικός μιλώντας στην αρχή κράτησε ξανά χαμηλούς τόνους και στάθηκε στην 15νθημερη διακοπή του πρωταθλήματος "δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από ότι κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Είναι υποχρέωση μας να κερδίζουμε. Η διακοπή μας έβγαλε από τον ρυθμό μας".

Συνεχίζοντας ο "Αναστό" είπε ότι "είναι επιτυχία γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ισοφαρίσαμε όμως νωρίς και πετύχαμε το γκολ της νίκης. Δεν ασχολούμαι με την διαιτησία γιατί είναι άνθρωποι που καλούνται να πάρουν αποφάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα".

athleticradio
Μεγαλη νικη για τον ΟΦΗ. Το 6\6 ειναι γεγονος με τον Μαρκ Γκουει να γυριζει το παιχνιδι με δυο προσωπικα γκολ.

 Η ομαδα του ΟΦΗ αν και δεν επαιξε καλο ποδοσφαιρο στο μεγαλυτερο μερος του αγωνα, καταφερε να ξεπερασει και το εμποδιο της μαχητικης Δοξας. Οι Δραμινοι προηγηθηκαν στο 59ο λεπτο με κεφαλια του Μαρκοφσκι. Ο ΟΦΗ αντεδρασε αμεσα και ο Χρηστος Μπουρμπος κερδισε πεναλτυ στο 61'. Ο Μαρκ Γκουει ανελαβε την εκτελεση και ηρθε η ισοφαριση. Η ολικη ανατροπη ηρθε στο 76ο λεπτο, οταν ο Καλαιτζιτς εδωσε την μπαλα στον Γκουει, αυτος περασε τον Τοπαλιδη και εγραψε το 2-1 βαζοντας φωτια στο Γεντι Κουλε. Ο ΟΦΗ εκανε την 6η συνεχομενη νικη του με τον Νικο Αναστοπουλο στον παγκο και συνεχιζει με δυσκολο προγραμμα στην συνεχεια.
Οι συνθέσεις του αγώνα ΟΦΗ- Δόξα Δράμας:
ΟΦΗ:
Βεζυρίδης,Κιάσσος,Μπούρμπος (71΄Πίτσος),Λιαπάκης,Ψωμάς,Κατσικογιάννης,Κάλαϊτζiτς,
Ζορμπάς(61΄Νηκλητσιώτης),Γκουεϊ,Γιακούμπου,Αγρίτης(87' Βλόντρατσικ)

Δόξα Δράμας:
Τοπαλίδης,Χατζηζήσης,Γελαδάρης,Πακάλτσης,Χλωρός (75΄Καπέλ),Μαρκόφσκι,Μαραγκός (77΄Άγγος),Λίμα,Μοσκάκης (65΄Γκονζάλες),Καρακώστας,
Χατζηπαντελίδης 

Αρχείο