Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δείχνοντας για ακόμα μια φορά ότι ο ΟΦΗ αποτελεί εξαίρεση στην Ελλάδα θα διαφημίζεται δωρεάν το ίδρυμα Ελπίδα.


Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2, η Κρητική ομάδα προχώρησε σε μια κίνηση, άξια επαίνου, καθώς από το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας του ΟΦΗ το ίδρυμα "Ελπίδα" για παιδιά με καρκίνο.
Ένας από τους ανθρώπους που έχουν ζήσει και υπηρετήσει τον ΟΦΗ από όλες σχεδόν τις θέσεις που υπάρχουν στην ομάδα, ο Παύλος Αδάμος μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά και τη συνέχεια που έχει μπροστά της.

Τον τελευταίο καιρό, με αφορμή τη διαμάχη Αναστόπουλου-Καλλιθέας και την ένσταση του Λεβαδειάκου τα εξωαγωνιστικά θέματα είναι σε πρώτη γραμμή για τον ΟΦΗ,
Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν σήμερα στο Γουδί στα γραφεία της ΕΠΟ όπου εκδικάστηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει ο ΟΦΗ στο διατητικό δικαστήριο για να μάθει αν υπήρχε ποινή για το Νίκο Αναστόπουλο πριν απο το ματς με το Λεβαδειακό. Για τη διαδικασία αυτή μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο νομικός του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης.

Μετά απο τα απανωτά ΟΧΙ απο επιχειρηματίες του Ηρακλείου για διαφήμηση στα εμφανή σημεία της φετινής φανέλας του ΟΦΗ, όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Σαρρής μέσω του athletic radio, και μετά απο την συνέντευξη Μαχλά στον ίδιο σταθμό που είχε προαναγγήλει αυτήν την κίνηση, ο Ν. Μαχλάς επικοινώνησε με την κα. Βαρδινογιάννη( πρόεδρος του ιδρύματος) και συμφώνησαν να εμφανίζεται το λογότυπο του ιδρύματος κάτω απο το νόυμερο, στην πίσω πλευρά της φανέλας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Τα 22 του χρόνια έκλεισε ο Μονιάκης.


Ο 52χρονος τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης τόνισε ότι εκείνοι πρέπει να έχουν το μυαλό τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μην επηρεάζονταςι από όσα ακούγονται για την δική του υπόθεση.

Περίεργο παιχνίδι παίζουν Καλλιθέα και Λεβαδειακός στην πλάτη του ΟΦΗ.Διαβάστε τι έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ.


Η απόφαση από την ελληνική ομοσπονδία θα βγει μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, με τον ΟΦΗ να ζητάει από το διαιτητικό δικαστήριο να βγάλει την απόφαση πριν τις 19 Νοεμβρίου όπου θα συζητηθεί η ένσταση του Λεβαδειακού.
Ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της φυσικής κατάστασης έδωσε ο κ. Νίκος Αναστόπουλος στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης. 
Αρχικά οι παίκτες της ομάδας μας έτρεξαν επί 45 λεπτά. Στη συνέχεια εκτέλεσαν πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα. 
Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής και στη γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. 
-Ο Ουκάρ συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο μέσος του ΟΦΗ κάνει ποδήλατο και ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα του γυμναστηρίου. 
-Ο κ. Αναστόπουλος έχει καλέσει όλους τους παίκτες αύριο στις 4 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επόμενου αγώνα με τη Δόξα 
ΓΙΑ το πρωτάθλημα Νέων (Κ20) ο ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή 14/11 στο γήπεδο του Βενεράτου θα φιλοξενήσει τη Δόξα Δράμας. 
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 12:00. 
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάς εξελέγη στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ηρακλείου με το συνδυασμό Ηράκλειο Ανοιχτοί Ορίζοντες του δημάρχου κ. Γιάννη Κουράκη. 
Ο πρόεδρος του ΟΦΗ έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους μου εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους και μου δίνουν την ευκαιρία να βοηθήσω το Ηράκλειο από την θέση του δημοτικού συμβούλου. Η πόλη μας ανοίγει μια νέα σελίδα στο παρόν και το άμεσο μέλλον της και θα πετύχει γιατί αυτό θέλουν οι δημότες της. Υπόσχομαι ότι και σ' αυτή τη σημαντική συγκυρία για το Ηράκλειο θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσω στην υλοποίηση του κοινού στόχου.
''Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Παρασκευή 19/11/2010 και ώρα 10:30 την ΠΑΕ ΟΦΗ με βάση τα διαλαμβανόμενα στην υπ' αριθμ. πρωτ.: 40065/26-10-2010 ένσταση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE , καταγγέλεται παράβαση των άρθρων 19 και 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE (ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 23-10- 2010).''
Αυτή η ανακοίνωση έχει αναρτηθει στο site της λιγκας απο σήμερα το πρωι.

Με τηλεοπτική μετάδοση και την σέντρα στις 4.00 θα γίνει το ματς με την Δόξα Δράμας.Δευτέρα ο αγώνας στην Καισαριανή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Athletic Radio 104,2 το παιχνίδι με τους Δραμίνους θα ξεκινήσει στις 16.00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-x tv.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καισαριανής την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου δίχως όμως να έχει γίνει γνωστή η ώρα έναρξης του αγώνα.

athleticradio

Στα γραφεία της ΕΠΟ επικεντρώνεται σήμερα όλο το ενδιαφέρον για τον ΟΦΗ λόγω της ένστασης.

Αρχείο