Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης είναι το νέο θύμα στον ΟΦΗ καθώς ο σοβαρός του αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός. Εκτός για 40 ημέρες.

Ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν ήταν ένα... απλό διάστρεμμα όπως βιάστηκαν να βγάλουν την διάγνωση αλλά πολύ χειρότερη, ρήξη συνδέσμων. 
Ρεπό έχουν σήμερα οι παίκτες του ΟΦΗ. Αύριο θα ξεκινήσουν το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό. 
Σύμφωνα με το πρόγραμμα αύριο θα γίνουν δύο προπονήσεις πρωί (09:30) και απόγευμα (16:00). 
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την λύσει της συνεργασίας της με το προπονητή κ. Γιάννη Χατζηνικολάου , και αμέσως ανακοίνωσε την την συνεργασία της με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.

Δείτε τις ανακοινώσεις:
Όπως σας ενημερώσαμε πριν απο λίγο ο Νίκος Αναστοπουλος θα είναι ο νέος προπονητής του ΟΦΗ.
To OFI-Creta-News.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Νίκο Μαχλα και μας είπε πως ο Νικος Αναστοπουλος θα είναι ο νεος προπονητης του ΟΦΗ.
Αναμένονται ανακοινώσεις απ'την ΠΑΕ ΟΦΗ για την απόλυση του πρώην πλέον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολαου αλλά επίσης και για την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας με τον Νίκο Αναστοπουλο.
Διαβάστε εδώ την πλούσια καριέρα του Νίκου Αναστοπουλου
Περισσότερα θα έχουμε σε λίγο......
Πριν καλά - καλά ανακοινωθεί η λήξη της συνεργασίας με τον Γιάννη Χατζηνικολάου έχει ξεκινήσει η ονοματολογία για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του ΟΦΗ!
Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον ΟΦΗ αλλά ούτε και την διέψευσε.

Ο 52χρονος τεχνικός είπε αρχικά ότι "δεν γνωρίζω κάτι για συμφωνία" και πρόσθεσε λέγοντας ότι "ίσως όμως το βράδυ να υπάρχουν νεότερα".

Όσον αφορά το ενδεχόμενο, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει, να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο ίδιος τόνισε ότι "και ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα, από τις έξι μεγαλύτερες στην Ελλάδα και είναι τιμή για οποιονδήποτε να δουλέψει".
Γεννήθηκε στη Δάφνη του νομού Αττικής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Α.Ο. Δάφνης και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Πανιώνιο. Με την ομάδα του Πανιωνίου κέρδισε το κύπελλο Ελλάδος το 1979 ενώ στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης σκόραρε τρία γκολ απέναντι στην Τβέντε και την Γκέτεμποργκ την επόμενη χρονιά.
Το 1980 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον οποίον καθιερώθηκε και κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (1981, 1982, 1983, 1987) και ένα κύπελλο (1981). Αναδείχθηκε τέσσερις φορές πρώτος σκόρερ Ελλάδος και μια φορά τρίτος σκόρερ Ευρώπης.
Εντελώς αιφνιδιαστικά αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Την απόλυση του Γιάννη Χατζηνικολάου από την ομάδα του ΟΦΗ αποφάσισε πριν από λίγο η διοίκηση της ομάδας με το Νίκο Αναστόπουλο να είναι ο πλέον επικρατέστερος
Το OFI-Creta-News.gr ήταν στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και "τράβηξε" μερικά βιντεακια για να δειτε τι γινόταν στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.
Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε τα 5 videakia που "τραβήξαμε"










Το OFI-Creta-News.gr στηρίζει τις Ομιλήτικες εκπομπές.
Οι ομιλητες έχουν πλέον τις δικές τους εκπομπές στο ραδιόφωνο που μπορούν να συζητήσουν , να μιλήσουν και γενικά να πουν αυτό που τους απασχολεί και επίσης να ενημερωθούν για τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για τις Ομιλήτικες εκπομπές!
Όπως εδώ και καιρό είχαν "υποσχεθεί" τα παιδιά του συνδέσμου Snakes4 ,σε λίγες μέρες θα βγουν στην "κυκλοφορία" τα νέα κασκόλ .
Αριστερά στην φωτογραφία μπορείτε να δείτε τα νέα κασκόλ που έφτιαξαν τα παιδιά και μπορούμε να πούμε πως είναι απ' τα καλύτερα κασκόλ που έχουν φτιάξει. Συγχαρητήρια σε όσους ασχολήθηκαν για να φτιαχτούν.
Η Τιμή των κασκόλ
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης μίλησε για την «υποχρέωση όλων να βοηθήσουν τον ΟΦΗ».

Ο Ηρακλειώτης πολιτικός που έδωσε το παρόν στην χθεσινή συνάντηση με τις διοικήσεις των ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΟΦΗ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της.

«Εμείς θα συστρατευθούμε στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ. Τα 2 εκ. ευρώ που χρειάζεται άμεσα η ομάδα είναι χρήματα που πρέπει να βρεθούν και όλοι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το πετύχει αυτό» δήλωσε μεταξύ άλλων μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη.

Επίσης ο κύριος Κεφαλογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα από συντονισμένες ενέργειες, μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα και να βοηθηθεί ο ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μανώλη Κεφαλογιάννη
Την προηγούμενη Κυριακή ο ΟΦΗ με την ισοπαλία απέναντι στα «αμούστακα» παιδιά του Σταθόπουλου, ήταν σαν να… ηττήθηκε, αφού ήδη απέχει πέντε πόντους από την κορυφή. Όμως, κατά την ταπεινή μου άποψη, το μεσημέρι της Δευτέρας γνώρισε άλλη μία… ήττα. Το να φτάνει μια ομάδα και κυρίως στα δεδομένα του ΟΦΗ να παρακαλά τους β-ο-λευτές για το αυτονόητο, το να φτάνουν άνθρωποι σαν τον Μαχλά και τους υπόλοιπους να κρέμονται από τα… χείλια ανθρώπων που νοιάζονται για τον τόπο τους μόνο 1-2 μήνες πριν τις εκλογές, είναι μια μεγάλη… ήττα.
Η ισοπαλία με την Καλλιθέα δεν απογοήτευσε τους φιλάθλους του ΟΦΗ που αναμένεται να κάνουν απόβαση στη Νίκαια.

Ο ΟΦΗ δεν πρόκειται να παίξει μόνος του πουθενά την φετινή περίοδο και ήδη η αρχή έγινε στο παιχνίδι με τηνΒέροια. Ακολουθεί η αναμέτρηση στη Νίκαια όπου αναμένεται να γίνει απόβαση από τους φιλάθλους της ομάδας που θέλουν να σταθούν στο πλευρό της σε αυτήν την κρίσιμη χρονικά περίοδο.
Ο ΟΦΗ βρίσκεται στο -5 από την κορυφή. Μια ισοπαλία, μια νίκη και μια ήττα ο μέχρι τώρα απολογισμός του στο πρωτάθλημα. Ποδόσφαιρο έχει παίξει; Όχι, πέραν ελαχίστων δεκαλέπτων. Μπάλα έχουμε δει; Όχι, πέραν ελαχίστων εξαιρέσεων και εννόω κάποια σπασμωδικά δεκάλεπτα. Φταίει ο Χατζηνικολάου; Ναι. Φταίνει οι παίκτες; Ναι.
Όμως εκείνοι είναι που πρέπει να νιώσουν στήριξη και εμπιστοσύνη.

Αρχείο