Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010
Συνάντηση με τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής του ΟΦΗ Τιτομιχελάκη Λεωνίδα και τον προπονητή της ομάδος νέων Καβουσανό Γιώργο , είχε ο προπονητής της ομάδος Χατζηνικολάου Γιάννης. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον τρόπο λειτουργίας και την οργάνωση των τμημάτων που προπονούνται στο Β.Α.Κ, καθώς και ο γενικότερος προπονητικός σχεδιασμός. Επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τους προπονητές και το προσωπικό των τμημάτων υποδομής, την Πέμπτη, με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η στο CANDIA MARIS .

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για την εκμετάλλευση του «Γεντί Κουλέ» τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα.

Ο Σερραίος τεχνικός δεν έκρυψε
Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 ο Σαϊμπου Γιακούμπου βρίσκεται στο Ηράκλειο και θα προπονείται με τον ΟΦΗ.

Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση του καθυστέρησε επιδεικτικά, ο ίδιος ο Γκανέζος επιθετικός ήθελε να έρθει στο Ηράκλειο και να πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Έτσι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ήρθε σήμερα στην πόλη μας και από την Πέμπτη θα προπονείται κανονικά.

Ο Γιακούμπου, δεν αποκλείεται, εφόσον ικανοποίησει τον Χατζηνικολάου να αποκτηθεί καθώς στον ΟΦΗ είχαν συλλέξει πολύ καλές πληροφορίες.
Αφήνοντας πίσω το κακό πρόσωπο στις Αρχάνες, ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε σοβαρός και πειθαρχημένος κερδίζοντας τον ΑΟΧ με 3-0.

Ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ έκανε ο Άρης Σοϊλέδης αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της επίθεσης
  • Kαταχειροκρότηθηκε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ ο Γιώργος Κατσικογιάννης μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο. Στον πάγκο μαζί του το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Άρης Σοϊλέδης.
  • Ο Βασίλης Ρόβας αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΟΦΗ μπαίνοντας στο γήπεδο και υποβασταζόμενος από τις πατερίτσες του.

    ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ
    O Kένταλ Ουκάρ θα φοράει τα ασπρόμαυρα και δίνει στο athleticradio.gr την πρώτη συνέντευξη του σαν παίκτης του ΟΦΗ.
    Το χρονικό ενός προδιαγεγραμένου τέλους με τις μεταγραφές των Γκουεί-Ουκάρ να φορούν τα χρώματα του ΟΦΗ.

    O Νίκος Μαχλάς ολοκλήρωσε τις επαφές του με την διοίκηση του Εθνικού Αστέρα και οι μεταγραφές των δύο ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκαν. Οι Μαρκ Γκουεί και Κένταλ Ουκάρ θα βρίσκονται στο Ηράκλειο την Πέμπτη όπου θα ενσωματωθούν στην αποστολή του ΟΦΗ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ποδοσφαιριστές θα υπογράψουν συμβόλαια διάρκειας δύο χρόνων και θα φορούν την φανέλα του ΟΦΗ μέχρι το 2012.
    πηγη: www.athleticradio.gr
    ΟΙ Γιώργος Κατσικογιάννης, Γιώργος Νικλητσιώτης υπέγραψαν σήμερα τα συμβόλαια τους στη ΠΑΕ-ΟΦΗ. Και οι δύο παίκτες έρχονται στην ομάδα μας με την μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο.
    Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Νίκος Μαχλάς σήμερα στις 16:05 θα «πετάξει» από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, μαζί με τον Γιώργο Κατσικογιάννη.
    Ο Γ. Νικλητσιώτης θα έλθει αύριο στο Ηράκλειο.
    Την φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει την επόμενη περίοδο ο Νικλητσιώτης. Έρχεται ο Κατσικογιάννης και παίζει με τον ΑΟΧ.
    Η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
    Ο κ. Χατζηνικολάου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα τακτικής, ενώ το δίτερμα έγινε με περιοριστικούς όρους. 
    -Οι Ψωμάς, Κιάσος επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα. 
    -Ο Κοκκινάκης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία. 
    -ΕΠΙΣΗΣ ο Πίτσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία στο γόνατο του. 
    -Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έχει καλέσει όλους τους παίκτες αύριο το απόγευμα στο γήπεδο για το φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο.Χανιά. 
    Μπορεί χθες το μεσημέρι να προέκυψε η είδηση ότι ο Ηρακλής έχει μπει σφήνα στην περίπτωση του Γιώργου Νικλητσιώτη όμως όπως προκύπτει απο το ρεπόρτάζ της ομάδας της Θεσσαλονίκης , ο Ηρακλής δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει δανεικό τον Νικλητσιώτη καθώς διαθέτει αρκετούς παίκτες στην επιθετική του γραμμή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο παίκτης θα περιμένει μέχρι την Πέμπτη αν προκύψει κάποιο ενδιαφέρον απο ομάδα της Σούπερ Λίγκα και αν δεν συμβεί αυτό , δεν αποκλείεται να έρθει δανεικός και αυτός στον ΟΦΗ αν και στην κρητική ομάδα είναι χολωμένοι με την στάση του ποδοσφαιριστή.
    πηγη: www.cretalive.gr
    Ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε από το αεροδρόμιο στο ΒΑΚ και τέθηκε στην διάθεση του Χατζηνικολάου για το φιλικό με τον ΑΟΧ.

    Αρχείο