Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010
Συνεχίσθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας με προπόνηση που έγινε στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας που βρίσκεται στην οδό Καντάνου στα Καμίνια. 
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής, τομέας στον οποίο ο κ. Χατζηνικολάου έδωσε ιδιαίτερη σημασία. 
Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες. 
-Ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση αύριο στις 09:30 στο αθλητικό κέντρο με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών της ομάδας μας. Μετά το τέλος της αυριανής προπόνησης ο κ. Χατζηνικολάου,
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τις παρακάτω εταιρείες για την υλική και ηθική συμπαράσταση τους στην προσπάθεια που καταβάλει: 
-ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε.
-ΥΑΛΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. 
(ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΙ.ΠΕ.Ηρακλείου- Τηλ. 2810 225100) 
- ANDASUN HELLAS LtD ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Λ. Κνωσού 96Α ΤΚ 71306 ΤΗΛ. 2810-231610) 
- HISTORY OF TRANSPORT Παγκρήτια Εταιρεία Μεταφορών (Διεύθυνση: Αερόσης 1 Γιόφυρο- Τηλ. 2810-370496 –Υπεύθυνος Αλεξάκης Στέλιος).


ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε.:25 χρόνια συνεχώς κοντά στον ΟΦΗ
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά την εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. για την υλική και ηθικά βοήθεια της στην προσπάθεια που καταβάλει.
Η εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. είναι συνεχώς κοντά στον ΟΦΗ τα τελευταία 25 χρόνια, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα μας. 
Το athleticradio.gr βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ" και σας μεταφέρει την απαίτηση του Χατζηνικολάου για γκολ.

Μια γλυκόπικρη γεύση έχει αφήσει στον ΟΦΗ η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας στα επίσημα παιχνίδια. Την ήττα από την Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ακολούθησε η νίκη - πρόκριση επί της Χερσονήσου δίχως όμως να ικανοποιήσει στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Την Κυριακή, ο ΟΦΗ έχει την δυνατότητα να αφήσει πίσω του το "μουδιασμένο" ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και να αποδείξει παρουσία των φιλάθλων του ότι συνεχίζει να είναι το... "γκραν φαβορί" για την άνοδο. 
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ υπενθυμίζει ότι στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα έχει ανοιχθεί από λογαριασμός που έχει το όνομα ΟΦΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΣ στον οποίο οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να καταθέτουν χρήματα για την αγορά μετοχών της ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Ο αριθμός του λογαριασμού είναι: 118313.

Η αγορά μετοχών μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε υποκατάστημα της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας.

Ο Τζο Παλατσίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο τεχνικός της Θεσσαλικής ομάδας εξέφρασε την άποψη ότι στόχος της ομάδας του είναι να αγχώσει τον ΟΦΗλέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αν ο ΟΦΗ δεν πετύχει γρήγορα γκολ τότε θα αγχωθεί και αυτό μπορεί να είναι υπέρ μας».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζο Παλατσίδη στον Athletic Radio 104,2:


Σύμφωνα με δημοσιεύματα απο τη πόλη της Θεσσαλονίκης , το Ανώτατο Δικαστήριο της Λωζανης (CAS)απέρριψε την ένσταση της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Το OFI-Creta-News.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον Νομικό Σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ , Χρήστο Μιχαλοπουλο.
Ο Χρήστος Μιχαλοπουλος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα και δήλωσε πως: ".... η υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη."

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την αποκλειστική δήλωση του Χρήστου Μιχαλοπουλου στο OFI-Creta-News.gr

Στις 6 και όχι στις 7 θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με το Παγκράτι. "Oι νίκες μας δίνουν μεγάλη ώθηση" δήλωσε ο Β. Βλάχος.


Αρχικά, η αναμέτρηση είχε οριστεί να γίνει στις 19.00 ωστόσο τελικά το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 μετά από αίτημα του Παγκρατίου για συγκοινωνιακούς λόγους.

Ο Βαγγέλης Βλάχος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ τόνισε ότι τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά καθώς οι ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Η σαιζόν για τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" ξεκινάει την Κυριακή και άπαντες στοχεύουν φέτος στο 17/17 για να έρθει η άνοδος.

Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι πέρυσι ο ΟΦΗ έχασε 14 ολόκληρους βαθμούς μέσα στο Ηράκλειο ενώ τερμάτισε τρίτος στην βαθμολογία με 6 βαθμούς από τον πρώτο Ολυμπιακό Βόλου και 1 από την δεύτερη Κέρκυρα, τότε καταλαβαίνουμε ότι φέτος στο "κάστρο" του δεν πρέπει να έχει καμία απώλεια βαθμών.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση κόντρα στηνΑναγέννηση Καρδίτσας ενώ ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι εντός έδρας με αντίπαλο την Καλλιθέα την 3η αγωνιστική. 
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....









Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Χορηγικής Υποστήριξης για την season 2010-2011
Οι κατηγόριες των χορηγών ειναι οι εξής:
Το OFI-Creta-News.gr αναζητάει "Χορηγούς Επικοινωνίας" ,αν ενδιαφέρεστε και θέλετε πληροφορίες , επικοινωνήστε μαζί μας από ΕΔΩ ή στείλτε μας email στο ofi-news@hotmail.gr.


Μερικες πληροφοριες...
Χορηγοί επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας μπορούν να γίνουν ιστοσελίδες , blogs , forums και ραδιόφωνα.
Δεν κοστίζει τίποτα , είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ένα e-mail στοofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας από ΕΔΏ.
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικότητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.Συγκεκριμένα ζητάμε άτομα που να ασχολούνται με τα νέα του ΟΦΗ στο μπάσκετ και στο πόλο για να αναλάβουν  τα συγκεκριμένα τμήματα.
Ευχαριστούμε.
Στις 17 Σεπτεμβρίου 1986 ο ΟΦΗ έδινε το 1ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας του κερδίζοντας την Χάιντουκ με 1-0.

Η σημερινή ημερομηνία αποτελεί σταθμό για την ιστορία του συλλόγου καθώς έδωσε τον πρώτο αγώνα στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο ΟΦΗ της περιόδου 1985-1986 είχε πραγματοποιήσει μια εκπληκτική πορεία τερματίζοντας στην θέση της βαθμολογίας.
Ο Σπύρος Μούρτος μίλησε στο athleticradio.gr για τις λεπτομέρεις που απομένουν για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ο 20χρονος γκαρντ είπε οτι απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να έρθει στον ΟΦΗ επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του athleticradio.gr.

Αρχείο