Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο Γιώργος Μπένος είναι ο αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη στα Τρίκαλα και θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στον ΟΦΗ.



Την Τρίτη (12/10) ο  Γιώργος Μπένος αναμένεται να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στη νέα του ομάδα.

Στο παρελθόν, ο Μπένος, είχε εργαστεί σε Καβάλα, Θήβα και Καλαμάτα. Το καλοκαίρι ξεκίνησε από τον Ιωνικό αλλά αποχώρησε πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο νεαρός γυμναστής βρίσκεται από σήμερα στο τεχνικό τιμ της Θεσσαλικής ομάδας ενώ από την έναρξη της σαιζόν εργαζόταν στην Παναχαϊκή. Ο Αντώνης Ανδρουλάκηςακολουθεί καριέρα γυμναστή ενώ ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ όπου αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνικήσε δύο παιχνίδια φορώντας την φανέλα του.


«Πιστεύω ότι τα Τρίκαλα μέσα στην έδρα τους είναι αρκετά δυνατά και δεν χάνουν. Μακάρι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος» ήταν η εκτίμηση του 26χρονου για την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Ανδρουλάκη :

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας απών από την προπόνηση του ΟΦΗ της Δευτέρας ήταν ο Ρικάρντο Βερόν. Ο Αργεντινός μέσος δεν εμφανίστηκε, χωρίς πάντως να έχει ειδοποιήσει κανέναν.

Ανθρωποι της διοίκησης τον αναζητούσαν μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας. Πλέον, εφόσον δεν δώσει στους ιθύνοντες της ομάδας κάποια πειστική εξήγηση, είναι δεδομένο ότι θα τιμωρηθεί και μάλιστα βαριά.
Το γκολ που πέτυχε ο Κεντάλ Ουκάρ κατά του Διαγόρα εκτός από πολύτιμο, καθώς άνοιξε σε ένα κρίσιμο σημείο το σκορ και μαζί τον δρόμο για τη νίκη, ήταν και από τα ωραιότερα που έχουν σημειωθεί στο πρωτάθλημα.

Ο 29χρονος Γάλλος, απόκτημα από τον Εθνικό Αστέρα, αναφέρθηκε τόσο στο γκολ που σημείωσε όσο και στην εμπειρία που ζει με τη νέα του ομάδα και τόνισε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μαζί με τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο αποδέχθηκε την πρόταση της κρητικής ομάδας .
Ερώτηση προς τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο για το ποια από τα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ έχουν λυθεί και με ποιο τρόπο απηύθυνε ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

Στο κείμενο της ερώτησης του ο κ. Κεφαλογιάννης κάνει αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη στο Ηράκλειο του υφυπουργού Πολιτισμού Γιώργου Νικητιάδη ο οποίος στις δηλώσεις που είχε κάνει, τόνισε ότι τα θέματα που απασχολούσαν τον ΟΦΗ και αφορούν την χορηγία από τον ΟΠΑΠ είχαν επιλυθεί. 

Ο βουλευτής Ηρακλείου ζητά ενημέρωση και μάλιστα πριν από τις εκλογές. 

«Καθαρά» ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Μανώλης Λιαπάκης και κατά συνέπεια υπολογίζεται.


Στις θέσεις τους πήγαν οι καρδιές των ανθρώπων του ΟΦΗκαι του Νίκου Αναστόπουλου μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης καθώς υπήρχε αρχικά ο φόβος ότι μπορει να έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στο γόνατο του.
Η FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 απέστειλε προς την ΟΠΑΠ Α.Ε., το παρακάτω έγγραφο:

"Προς : Ο.Π.Α.Π. Α.Ε
1. FOOTBALL LEAGUE:
Παρακαλούμε όπως εξαιρεθούν από τα δελτία ΠΡΟΠΟ και ΠΡΟΠΟ – ΓΚΟΛ της Κυριακής 24-10-2010, οι παρακάτω αγώνες της 7ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE :

1. ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ( ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2010 )
2. ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ( ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2010 )
3. ΟΦΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ( ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2010 )
4. ΕΘΝΙΚΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ( ΣΑΒΒΑΤΟ 23-10-2010 )
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE - FOOTBALL LEAGUE 2 κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 14/10/2010 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:
Την ΠΑΕ ΟΦΗ για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5,14,15 του Πειθαρχικού Κώδικα (ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ 9-10- 2010).
Η κλήση είναι σχετικά με ένα μπουκάλι με νερό το οποίο πετάχτηκε σε παίχτη του Διαγόρα απο την θύρα 2!
Αποκλειστικά σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η απογευματινή προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο.
Ο κ. Αναστόπουλος ζητούσε από τους παίκτες του να έχουν γρήγορες ενέργειες και σωστές τελικές επιλογές στις ασκήσεις για κυκλοφορία της μπάλας.

  "Είναι φυσιολογικό που κερδίσαμε το Διαγόρα. Είμαστε καλύτερη ομάδα αγωνισθήκαμε στην έδρα μας, είχαμε την μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο μας. Εγινε αυτό που έχει ήδη επισημάνει ο προπονητής μας το αυτονόητο. Η προσοχή όλων μας είναι στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Αγώνας και αυτός δύσκολος όπου εμείς θα αγωνισθούμε με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών." Οι παραπάνω απόψεις ανήκουν στον Μαρκ-Ερικ Γκουέϊ.

Σε ασκήσεις με μπάλα αφιερώθηκε η προπόνηση που έκαναν το πρωί οι παίκτες του ΟΦΗ στο αθλητικό κέντρο, κάτω από τις οδηγίες του κ. Αναστόπουλου και των συνεργατών του. 
Ατομική προπόνηση με το κ. Κ. Χανιωτάκη έκαναν οι Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Κασμερίδης. 
Ο τελευταίος επέστρεψε από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα. 
-ΟΙ Πίτσος, Κατσικογιάννης, Λιαπάκης, Περογαμβράκης, ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 
-Ο Λιαπάκης υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση. Οπως είναι γνωστό, ο μέσος της ομάδας μας έχει ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο δεξιό του γόνατο. 

-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 16:30 

Μετά τον Ρόβα και τον Κατσικογιάννη, στον ΟΦΗ υπάρχει αγωνία για τον Μανώλη Λιαπάκη λόγω των ενοχλήσεων.



Ο 26χρονος αμυντικός μέσος του ΟΦΗ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον έσω πλάγιο σύνδεσμο από το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Άλλωστε, πέραν των αγωνιστικών λόγων, αυτός ο τραυματισμός αποτέλεσε και την κυριότερη αιτία για την αντικατάσταση του στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα.

O Nίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στην "Εξέδρα" έδωσε το στίγμα του δικού του ΟΦΗ αλλά και το κλίμα στην ομάδα.



Αναλυτικά η συνέντευξη του 52χρονου τεχνικού:

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε για τον ΟΦΗ και τον, φίλο του, Νίκο Αναστόπουλο.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για μια σαιζόν στον ΟΦΗ (1990-1991) δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του 52χρονου τεχνικού εκφράζοντας την άποψη ότι υπό την καθοδήγηση του, μπορεί η ομάδα να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα.

«Πέρασα πολύ καλά στον ΟΦΗ στον έναν χρόνο που αγωνίστηκα εκεί» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Βαμβακούλα που δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του κόσμου στο «Γεντί Κουλέ». Παράλληλα αναφέρθηκε και στους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Βαμβακούλα :

Αρχείο