Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010
Στο αυριανό παιχνίδι με την Χερσόνησο στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος , οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα βρίσκονται στις θύρες: 10,11 και 12 . Η τιμή του εισιτήριου για αυτές τις θύρες είναι 10 ευρώ .
Μετά απο επίσκεψη συντάκτη μας στο κατάστημα Cosmos όπου έχουν γίνει παραλαβές προιόντων Masita της παε ΟΦΗ, έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:
1) το t-shirt με το μεγάλο σήμα της masita και στο σήμα του ΟΦΗ ειναι αρκετά ωραίο και η τιμή του ειναι ΠΟΛΥ καλή (14,95 ευρω).
2) το μπλουζακι polo ειναι επισης πολυ καλο και η τιμη του μολις 24 ευρω ενω αλλες χρονιες για τα μπλουζακια πολο διναμε 50 και 60 ευρω.
3)το αντιανεμικο, το coachjack και η φορμα εχουν απλα το σημα του ΟΦΗ πανω και οι τιμες τους ειναι προσιτες (30, 45,45 ευρω αντιστοιχα).

Επισης, ρωτησαμε τον υπευθυνο και μας ειπε πως: Οι επισημες εμφανισεις αυτες τις μερες τυπωνονται και οταν ερθουν θα πωλουνται στις εξης τιμες:
Ριγε: 50 ευρω
Ασπρη: 30 ευρω
Πορτοκαλι: 30 ευρω
Δειτε μερικες φωτογραφιες παρακατω:
Απο σήμερα(14/09/2010) το OFI Creta News ....αλλάζει σελίδα....
Η εταιρία Cretaforce προσέφερε το domain name "www.OFI-Creta-News.gr" στην ιστοσελίδα μας.
Πλέον θα μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας εύκολα.... και απλά!!
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Cretaforce για την προσφορά τους στην ιστοσελίδα μας.
Υ.Γ. Μπορείτε ακόμα να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας από το http://ofi-creta-news.blogspot.com , το συγκεκριμένο url θα σας μεταφέρει αυτόματα στο νέο domain που μας πρόσφερε η εταιρία Cretaforce .
Η ΠΑΕ ΟΦΗ με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο στην επίσημη ιστοσελίδα της ευχαριστεί την ΠΑΕ Βέροια για την "...άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στα μελη της αποστολής της ομάδας , αλλά και στους φιλάθλους του ΟΦΗ.."

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :
Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στην Χερσόνησο εν όψει του αγώνα με τον ΟΦΗ καθώς μένει εκτός ο Καλογέρης.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δέχτηκε ένα χτύπημα στο κουντουπιέ στο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή και τελικά αποδείχθηκε αρκετά σοβαρό ώστε να χάσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδας.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....








Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε το Πρόγραμμα Χορηγικής Υποστήριξης για την season 2010-2011
Οι κατηγόριες των χορηγών ειναι οι εξής:
Γιατί να πληρώσω εισιτήριο;
Ο Ο.Φ.Η, η ομάδα που όλοι μας αγαπάμε, πέρασε και περνάει ακόμα μια μεγάλη περιπέτεια. Σήμερα η ομάδα έχει ως μεγαλομέτοχο τον κόσμο της. Σήμερα τα έξοδα της ομάδας δεν τα καλύπτουν επιταγές επιχειρηματιών αλλά τα χρήματα που δίνεις εσύ στην ομάδα. Υπάρχει ΑΜΕΣΗ ανάγκη η ομάδα να στηριχθεί από τον κόσμο της. Τα χρήματα που θα δώσεις θα βοηθήσουν την ομάδα να αναπνεύσει.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Χερσόνησο στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Η σημερινή προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή τους παρακάτω παίκτες:
Βεζυρίδης, Μπαρτζώκας, Πίτσος, Κιάσος, Ψωμάς, Μπερτίν, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Λιαπάκης, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νιγκλητσιώτης, Ουκάρ, Σοϊλέδης, Κοκκκινάκης, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης.
Την Κυριακή στις 5.00 το απόγευμα θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο "Γεντί Κουλέ".

Η διοργανώτρια αρχή πρωτοπορεί πάντως γιατί στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος όρισε τέσσερις αγώνες για την Δευτέρα(!).

Συγκεκριμένα θα γίνουν τα παιχνίδια:
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Χερσόνησο έμειναν οι Βερόν - Ζορμπάς με τον Χατζηνικολάου να στέλνει μηνύματα.
Παρακάτω θα μπορείτε να δείτε μερικα videakia απ' την κερκίδα των φιλάθλων του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Βέροια. Τα videakia "ανήκουν" στο http://news4ofi.wordpress.com/

Στον ΟΦΗ ήδη άφησαν πίσω την ήττα από την Βέροια όχι όμως και τα λάθη. Στόχος, γκολ και θέαμα με την Χερσόνησο.

Ο Χατζηνικολάου στην προπόνηση της Δευτέρας μιλώντας με τους ποδοσφαιριστές του στάθηκε στην αδράνεια με την οποία μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αρχείο