Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 3 Αυγούστου 2010
Πηγη αρθρου : dokari.gr
Πηγη φωτογραφιας: digitalcrete.gr

Την ώρα που ο Νίκος Μαχλάς ανεβαίνει στο Καρπενήσι για να βρεθεί κοντά στην αποστολή του ΟΦΗ και να παρακολουθήσει την προετοιμασία, ανεβαίνει και ο μεταγραφικός πυρετός.
Η πρώτη εμφάνιση κόντρα στον Εθνικό Αστέρα δεν ήταν επιπέδου... ΟΦΗ
Πηγη: ofi.gr
Η ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει την συνεργασία της για 2 χρόνια με την εταιρεία εμπορίας αθλητικών ειδών FORZA SPORT ΕΠΕ. 
Η παραπάνω εταιρεία προσφέρει (χορηγός) αθλητικό υλικό για την ένδυση της ΠΑΕ-ΟΦΗ και την ομάδας Νέων του ΟΦΗ. 
H FORZA SPORT είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στη Κύπρο της Ολλανδικής εταιρείας MASITA . 
Ήδη έχει δοθεί η σχετική παραγγελία και για τη νέα φανέλα, η οποία θα είναι μοναδική και θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για την ομάδα μας. 
Πηγη: ofi.gr
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με αφορμή δημοσιεύματα που την φέρνουν να αποσύρει την προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS κατά της απόφασης της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ που έκανε δεκτή σχετική έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Ηρακλής, κάνει γνωστό ότι η προσφυγή που έχει καταθέσει στο CAS για το παραπάνω θέμα ισχύει στο ακέραιο και περιμένει από το αρμόδιο δικαστικό όργανο της ΟΥΕΦΑ να κρίνει τη νομιμότητας της ή όχι. Ότι άλλο λέγεται είναι για λόγους εντυπωσιασμού. 
Πηγη : Athetic Radio
Mε αρκετές εσωτερικές κόντρες και πολύ... ποδοβόλει η απογευματινή προπόνηση ήταν πιο χαλαρή για τους παίκτες του ΟΦΗ.

Ένα θέμα που απασχολεί τον ΟΦΗ είναι η προσφυγή η οποία έχει κατατεθεί στο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS) για το θέμα με τις αδειοδοτήσεις.

Στην κρητική ΠΑΕ παρακολουθούν

Στο Καρπενήσι θα βρίσκονται από την Τετάρτη ο Νίκος Μαχλάς με τον Μανώλη Βρέντζο παρακολουθώντας τα δύο φιλικά παιχνίδια.
Πηγη : athletic radio
O Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για επιπολαιότητα στο φιλικό με τον Εθνικό Αστέρα και την Τετάρτη μίλησε στους παίκτες του.


Πηγη : athletic radio
Στο Καρπενήσι βρίσκεται από την Τρίτη ο 21χρνονος αμυντικός Λάζαρος Χαριτωνίδης όπου θα συμμετέχει στις προπονήσεις του ΟΦΗ.


Πηγη: athletic radio
Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στο athleticradio.gr για την προετοιμασία του ΟΦΗ, τον στόχο της ανόδου αλλά και τον Ζντράβκο Πόποβιτς.


Παρασκευή 6 Αυγουστου
19:00
Προβα κερκιδας περιοδου 2010-2011.
"ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ"
ΘΥΡΕΣ 4-5.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ

Αρχείο