Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010
ΣΤΟ κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Ουκάρ. Ο μέσος της ομάδας μας ακολούθησε όλο το πρόγραμμα χωρίς να παραπονεθεί ότι έχει ενοχλήσεις στον αστράγαλο. 
Αντίθετα με τον Ουκάρ, οι Πίτσος, Κατσικογιάννης, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν θεραπεία. 
ΕΠΙΣΗΣ μόνο θεραπεία έκανε ο Βερόν που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. 
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. 
-ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν πάνω από 60 λεπτά στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα, έτρεξαν επί 50 λεπτά και έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας. 
-Αύριο ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του. 
-ΤΗΝ Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα. 
H ήττα έφερε επίσκεψη οπαδών όπου συναντήθηκαν με Μαχλά, Χατζηνικολάου, αρχηγούς.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ΒΑΚ μετά το τέλος της προπόνησης όπου και εκπροσώποι των συνδέσμων συναντήθηκαν προκειμένου να χτυπήσουν το "καμπανάκι" εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Ικανοποίηση και ελπίδες έδωσε στον ΟΦΗ το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Ικανοποίηση σκόρπισε στις τάξεις του ΟΦΗ η συνάντηση που έγινε με τους βουλευτές του νομού Ηρακλείου. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις διοικήσεις της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη και των Σταύρου Αρναουτάκη, Μανώλη Στρατάκη, Λευτέρη Αυγενάκη, Μανώλη Κεφαλογιάννη οι τελευταίοι δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν εμπράκτως την προσπάθεια που γίνεται. 
Την Τρίτη(!) 26 Οκτωβρίου 2010 θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι, ΟΦΗ - Ολυμπιακός Βόλου στα πλαίσια της 3ης φασης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το παιχνίδι θα γίνει στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ και η ώρα έναρξης έχει οριστεί στης 17:00 !

Αναλυτικά ολο το πρόγραμμα:

Αυτό το χάλι λίγο πολύ , όλοι το έχουμε παρατηρήσει....
Σοβαρή απάντηση ζητάμε... και δυστυχώς δεν υπάρχει ένας αρμόδιος άνθρωπος να μας την δώσει...δικαιολογίες τύπου  "...είναι επικίνδυνη θύρα επιδη είναι ο πάγκος τον φιλοξενούμενων από κάτω..." ... δεν μας πείθουν !!
Διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ , πάρε τα μέτρα σου , δεν γίνετε να θεωρούνται μαθητές και ΠΑΙΔΙΑ της Ακαδημίας του ΟΦΗ , επικίνδυνα...ανοίξτε την θυρα6!
H oμάδα μπάσκετ του ΟΦΗ ολοκλήρωσε της φετινές της μεταγραφές ενόψει του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με την προσθήκη του διεθνή παίκτη (με την Νέων Ανδρών) Σπύρου Μούρτου, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης υπό μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.Ο Σπύρος Μούρτος γεννήθηκε στις 5-12-1990 στην Ιτέα, έχεις ύψος 2μ, αγωνίζεται τις θέσεις 1-2-3 και έχει αγωνισθεί στον ΓΣ Ιτέας και στον Άρη.Συμμετείχε στην Εθνική Νέων Ανδρών που το 2009 κατέκτησε στην Ρόδο το χρυσό μετάλλιο, έχοντας 8 συμμετοχές και 4 πόντους, ενώ είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στον σχολή Οργάνωση και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Η πρώτη γκέλα έφερε αποδοκιμασίες και "γιούχες" από τον κόσμο που δείχνει ότι θέλει καλό ποδόσφαιρο και νίκες.

Πριν από 8 ημέρες συζητούσαμε για το πως ο ΟΦΗ θα διαφυλάξει το απόλυτο των νικών μέσα στο Ηράκλειο όμως μια εβδομάδα αργότερα αυτός ο ισχυρισμός πήγε περίπατο. Η πρώτη απώλεια βαθμών στο "Γεντί Κουλέ" ήρθε γρήγορα και μόλις στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Με το οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ να βρίσκεται στο επίκεντρο, γίνεται στην 13.30 η συνάντηση με τους βουλευτές Ηρακλείου.

Όπως είχε προαναγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα ο Βασίλης Ξημέρης, στον ΟΦΗ υπάρχει πλήρης κινητοποίηση για την κάλυψη του ανοίγματος ύψους 4 εκ. ευρώ. 
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ Σπύρος Μούρτος αποκαλύπτει στην Athletic Press τους λόγους που ήρθε στην Κρήτη.

Ο 20χρονος γκαρντ μιλάει για πρώτη φορά από τότε που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο Σπύρος Μούρτος από την πρώτη στιγμή έπλεξε το εγκώμιο της οργάνωσης και του κλίματος που συνάντησε στον ΟΦΗ.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του Σπύρου Μούρτου στην Athletic Press που κυκλοφορεί σήμερα: 
Η εντός έδρας ισοπαλία με την Καλλιθέα και η μέτρια απόδοση του ΟΦΗ στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου, προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ

Αρχείο