Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Άτυχος στάθηκε ο Κένταλ Ουκάρ καθώς τραυματίστηκε και μένει εκτός από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Γάλλος στάθηκε άτυχος κατά την διάρκεια της αναμετρήσης με την Χερσόνησο καθώς "γύρισε" το πόδι του με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα πρώτου βαθμού.

Μεγαλύτερη υπομονή και συγκέντρωση ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Χατζηνικολάου.


Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Χερσόνησο ότι το στυλ της ομάδας του Άγγελου Βαρδάκη θα είναι παρόμοιο με αντιπάλων του ΟΦΗ που θα έρχονται στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ έχανε ακόμα και με 13 πόντους,ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας επικράτησε του ΑΓΟΡ με 96-92 παίρνοντας την πρόκριση.

Με επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση και συνάμα το εισητήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Παρακολουθείστε ζωντανά το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες Χερσόνησο και τον ΟΦΗ , στο OFI-Creta-News.gr .
Το παιχνίδι γίνετε στα πλαίσια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος στο Παγκρητιο Στάδιο.
11αδες:
Χερσονησος: Καλομοίρης Γ., Μασέλης, Τζιράκης, Αραβιάκης, Ραπτάκης, Γκιάτας, Γιακουμάκης, Αριστεινίδης, Φιλιππάκος, Τεπετός, Μαραγκουδάκης.
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Κιάσσος, Μονιάκης, Μπερτίν, Ψωμάς, Λιαπάκης, Κατσικογιάννης, Σοϊλέδης, Ουκάρ, Γιακούμπου, Γκουεί
Διαιτητες:Χατζής, Κασσαβέτης - Παστρωμάς

Το "Φιλμ" του αγώνα


Πριν ξεκινήσω να γράψω, σας μεταφέρω ένα κομμάτι της ανακοίνωσης του Δαλούκα ότι αποχωρεί προσωρινά, όχι από την διαιτησία γιατί οι μισθοί και οι διακρίσεις είναι πολλές, αλλά από την Σούπερ Λίγκα(!):
«Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού».
Και συνεχίζω τώρα…
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης έδωσε το στίγμα για τα στοιχεία που χρειάζεται να δείξει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κατσικογιάννη στην"Ώρα των Σπορ"

Νέοι χορηγοί επικοινωνίας της παε ΟΦΗ: cretalive.gr, Love radio, εφημεριδα Πατρις,  εφημεριδα Αντιλλαλος, Best radio, Max radio, Mega Creta radio
ΟΦΗ και Χερσόνησος αναμετρώνται σε ένα ιστορικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι του Παγκρητίου είναι το δεύτερο ανάμεσα σε Κρητικές ομάδες που γίνεται για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Βέβαια, η σημερινή αναμέτρηση έχει τόσο ιστορική σημασία για ΟΦΗ και Χερσόνησο αλλά και αγωνιστική - ιδιαίτερα για τους παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου μετά την ήττα από την Βέροια.
Το OFI-Creta-News.gr αναζητάει "Χορηγούς Επικοινωνίας" ,αν ενδιαφέρεστε και θέλετε πληροφορίες , επικοινωνήστε μαζί μας από ΕΔΩ ή στείλτε μας email στο ofi-news@hotmail.gr.


Μερικες πληροφοριες...
Μια επιβλητική εμφάνιση και φυσικά την πρόκριση, έχουν ως μοναδικό στόχο στον ΟΦΗ, στην αναμέτρηση κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, αφού κάθε άλλη σκέψη είναι απαγορευμένη.

Αρχείο