Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτές τις μέρες δοκιμάζονται στην ομάδα πόλο του ΟΦΗ , 2 παίχτες οι οποίοι  προέρχονται από τα Χανιά και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.
Σίγουρος θεωρείτε ο Γιάννης Σκουραδακης οποίος την προηγουμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα της Κέρκυρας όπου υπηρετούσε την Θητεία του ,
ΤΗΝ Πέμπτη θα αναχωρήσει από την ιδιωτική κλινική Creta Inter Clinic o Κώστας Σταυρακάκης ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσθιο χιαστό από τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη. 
" Όλα πήγαν πολύ καλά. Το μόσχευμα που έβαλα στο Κώστα και είναι δικό του είναι πολύ καλό, οι χόνδροι του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ καθάρισα και τους δύο μηνίσκους. Ο Κώστας θα μείνει έως την Πέμπτη στη κλινική και στη συνέχεια θα πάει στο σπίτι του για να ακολουθήσει το πρόγραμμα που θα του δοθεί" δήλωσε ο κ. Γιώργος Στεφανουδάκης. 

Περιμένει τα αποτελέσματα 

Ένα ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ παίζεται μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο όπως αποκαλύπτει το Athletic Radio 104,2.



Συγκεκριμένα, την Τρίτη είχε οριστεί δικαστήριο για να συζητηθεί το αίτημα της Καλλιθέας σύμφωνα με το οποίο απαιτούσε την ενεργοποίηση της ποινής του Νίκου Αναστόπουλου για την δικαστική διαμάχη που έχουν οι δύο πλευρές.
Το βάρος στην φυσική κατάσταση ρίχνουν στον ΟΦΗ με τον Θανάση Μουρτζιάπη να έρχεται στο Ηράκλειο για εργομετρικά.

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Αναστόπουλου, βρίσκεται στην πόλη μας και σε συνεργασία με το Νίκο Κουνδουράκη υποβάλλουν τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σε εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου να φανεί σε ποιο επίπεδο βρίσκονται, από πλευράς φυσικής κατάστασης
Την σιγουριά του ότι ο ΟΦΗ θα πάρει την άνοδο εξέφρασε ο Δημήτρης Μούτας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου βρέθηκε στην Φυλή την Κυριακή όπου παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Καθαρά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Ουκάρ. Πετυχημένη ήταν η εγχείρηση που υποβλήθηκε ο Σταυρακάκης.
Λογικό και επόμενο....
Μετά απο τέτοιες εμφανίσεις πως είναι δυνατόν να μην τον γλυκοκοιταζουν άλλες ομάδες???
Αναφερόμαστε στον Σαιμπου Γιακουμπου , όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα , Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ...γλυκοκοιταζουν τον επιθετικό του ΟΦΗ.
Ο Γιακουμπου το καλοκαίρι ήρθε στον ΟΦΗ και υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια...
Ο εκτελεστής Γιακούμπου βάζει το γκολ ,
 και το αφιερώνει στον Αllenatore...
Αν μπορούσαμε να παραλληλίσουμε το ποδόσφαιρο με την ιατρική ο Σαϊμπού Γιακούμπου δεν θα απείχε και πολύ από τον διάσημο καρδιοχειρουργό σερ Μαγκντί Γιακούμπ...

Και οι δυο εντοπίζουν το πρόβλημα, επεμβαίνουν άμεσα και δίνουν λύση στην καρδιά του.

Την περασμένη αγωνιστική ο Γκανέζος επιθετικός έβαλε το γκολ και ο ΟΦΗ πήρε το τρίποντο απέναντι στον Λεβαδειακό. Χθες το απόγευμα στη Φυλή, το ίδιο

Αρχείο