Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010
Το ψάξαμε και μάθαμε. Στο Ηράκλειο υπάρχει καλό κλίμα για το Νίκο Αναστόπουλο. Σε αντίθεση με τον ερχομό του Γιάννη Χατζηνικολάου που δεν έπεισε τους φιλάθλους από την πρώτη στιγμή. Όχι γιατί ο Γιάννης είναι κακός προπονητής. Απλά, στην Ελλάδα ισχύει το «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα». Από τη στιγμή που υπήρχε προκατάληψη
Ενθουσιασμός επικρατεί στο Ηράκλειο, όχι μόνο για την (πολύ σημαντική από βαθμολογικής άποψης) εκτός έδρας νίκη επί του Ιωνικού, αλλά -κυρίως- για την εμφάνιση της ομάδας, η οποία μετά από αρκετό καιρό θύμισε σε όλους αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σαφώς μεγάλο μερίδιο σε αυτή την εικόνα των «μελανόλευκων» πιστώνεται στον Νίκο Αναστόπουλο. Ο «μουστάκιας» κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο, καταφέρνοντας να πάρει από τους παίκτες περισσότερα πράγματα σε σχέση με αυτά που μπόρεσε ο προκάτοχος του Γιάννης Χατζηνικολάου.
ΡΕΠΟ έχει δώσει σήμερα στους παίκτες της ομάδας μας ο κ. Νίκος Αναστόπουλος. Αύριο στις 4.30 μ.μ. έχει καλέσει όλους παίκτες στο αθλητικό κέντρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα που θα γίνει στο Ηράκλειο το ερχόμενο Σάββατο.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και αύριο θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που έχουν οι Πίτσος, Χαριτωνίδης και αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα.
Αντίθετα Περογαμβράκης, Κασμερίδης, θα συνεχίσουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 

Την Πέμπτη συνάντηση με τα ΜΜΕ 
ΤΗΝ ερχόμενη Πέμπτη στις 3 μ.μ.στο γήπεδο του ΟΦΗ που είναι στα Καμίνια ο προπονητής κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 
Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, επιβάλαμε την ανωτερότητα μας στον αγωνιστικό χώρο και νομίζω ότι δίκαια πήραμε τη νίκη.Η παραπάνω άποψη ανήκει στο μέσο του ΟΦΗ Μανόλη Λιαπάκη, ο οποίος κατά γενική ομολογία ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ιωνικό.
Παρελθόν αποτελεί από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ο Κώστας Χανιωτάκης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ομάδας ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα μιλώντας με το Νίκο Μαχλά. Μάλιστα χθες δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα, παραμένοντας στο Ηράκλειο.

Αξίζει να αναφέρουμε, προλαβαίνοντας κακοπροαίρετες φήμες, ότι η αποχώρηση του από τον ΟΦΗ δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με την έλευση του Νίκου Αναστόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην διεθνής γκολκίπερ είχε πάρει την απόφαση του εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βασικός λόγος που πήρε αυτήν την απόφαση είναι ότι θέλει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή καθώς έχει και δίπλωμα προπονητή ΟΥΕΦΑ Α' και ουσιαστικά επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα καριέρα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, ήδη στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βρεθεί και στην διοίκηση της ομάδας έχουν στο μυαλό τους κάποια ονόματα για να αναλάβουν καθήκοντα προπονητή τερματοφυλάκων.
Εμείς σαν OFI-Creta-news.gr θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον κ. Χανιωτάκη και ότι καλύτερο στην νέα του καριέρα ως προπονητής. 
πηγη ειδησης: www.athleticradio.gr

Το "διπλό" στη Νίκαια ήταν πραγματικό... "φάρμακο" για τον ΟΦΗ που βλέπει πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια.



Σίγουρα, η πρώτη νίκη του ΟΦΗ δεν μπορεί να χρεωθεί... αποκλειστικά στον Αναστόπουλο που έβαλε πάντως το χέρακι του για να φύγει ο ΟΦΗ με το "διπλό" από τη Νίκαια. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που έχανε από τον Ιωνικό.

Αρχείο