Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο Α.Τσακιρίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και θα απουσιάσει από το ματς κόντρα στην Αναγέννηση Φλόγας.

Ο Δημήτρης Γελαδάρης έχει αφήσει μόνο φίλους στο Ηράκλειο και η άποψή του για Εργοτέλη και ΟΦΗ έχει ιδιαίτερη σημασία, έστω και αν τώρα είναι αντίπαλος των Κρητικών, εντός γηπέδων, φορώντας τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

Είμαστε πολύ καλή ομάδα και αυτό το επιβεβαιώσαμε στο χθεσινό παιχνίδι. Όμως ο αγώνας με τη Δόξα ανήκει στο παρελθόν και φυσικά η προσοχή μας πλέον είναι στο επόμενο εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Αστέρα. Η παραπάνω άποψη ανήκει στο Μανόλη Ψωμά.
Ο υψηλόσωμος αμυντικός έχει καθιερωθεί από τη πρώτη παρουσία του στην ομάδα μας και δίκαια περιλαμβάνεται στη κατηγορία που χαρακτηρίζει ο φίλαθλος βασικός παίκτης.

Με επιστολή που έστειλε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ευχαριστεί την διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ, για την φιλοξενία που πρόσφερε στην αποστολή της ομάδας της στο χθεσινό παιχνίδι και εύχεται υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Επίσης εύχεται να ανταποδώσει την φιλοξενία στο παιχνίδι του Β γύρου.
Πρέπει να σημειωθεί ότι παγία θέση της διοίκησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ είναι κάθε ομάδα που έρχεται στο γήπεδο μας να της προσφέρει την καλύτερη δυνατή φιλοξενία, με στόχο να μην νοιώθουν ποτέ ξένοι.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ φροντίζει με έργα και συνεχίζει την πατροπαράδοτη φιλοξενία που προσφέρουν πάντα στο σύνολο τους οι Κρητικοί

Ο Κένταλ Ουκάρ αγωνίστηκε δίχως να αντιμετωπίσει καμία ενόχληση και είναι πανέτοιμος για την Καισαριανή.


Ο 19χρονος μέσος του ΟΦΗ έκανε ντεμπούτο στην αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας και μιλώντας στους Γιώργο Κορτσιδάκη και Μανώλη Σαρρή εξέφρασε την ικανοποίηση του που το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα συνδυάστηκε με νίκη για την Κρητική ομάδα.
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ με αφορμή όσα ακούγουνται για το πέναλντι που δόθηκε στον ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Ο Σύλλογος Μετόχων αναφέρεται στις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν με το πρώτο αμφισβητούμενο σφύριγμα που δόθηκε φέτος στον ΟΦΗ! 
Διαβάστε αναλυτικά:

Για τον χαρακτήρα νικητή και τον… «ντόρο» δίχως νόημα μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Χρήστος Μπούρμπος.


Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε με το Νίκο Μαρκάκη και την εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» και αναφερόμενος στην επίμαχη φάση του χθεσινού αγώνα τόνισε ότι «δεν έχω δει την φάση στην τηλεόραση όμως θεωρώ ότι υπάρχει μια επαφή. Εμείς χάσαμε την άνοδο πέρυσι από τις αποφάσεις των διαιτητών και δεν πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται ντόρος για μια αμφισβητούμενη φάση. Ο ΟΦΗ είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες στην Ελλάδα. Δεν θεωρώ ότι ένα αμφισβητούμενο πέναλτι έκρινε το πρωτάθλημα. Εμείς πέρυσι χάσαμε μια ολόκληρη χρονιά» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ OFI-Creta-News.gr Ο M,PS
Πρώτο παιχνίδι σήμερα μετά την ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ εμφανίστηκε επηρεασμένος από αυτή την διακοπή και εμφάνισε το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Παρ’ όλα αυτά η νίκη ήρθε και μάλιστα με ανατροπή, διευρύνοντας το αήττητο σερί στα έξι ματς, από την πρόσληψη του νέου προπονητή.


Ας δούμε πως φάνηκε κάθε παίχτης που αγωνίστηκε σήμερα σε έναν φίλαθλο:

Αρχείο