Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η εποχή του Νίκου Αναστόπουλου και το athleticradio.gr σας μεταφέρει τι έγινε στην πρώτη προπόνηση.

Το athleticradio.gr βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση του Νίκου Αναστόπουλου και σας μεταφέρει τη νέα φιλοσοφία που πάει να περάσει στον ΟΦΗ. Καταρχήν να ξεκινήσουμε από τα αγωνιστικά θέματα. Ο Πίτσος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και κατά συνέπεια μένει εκτός από την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Αντιθέτως ο Μαρκ Γκουεί πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση και υπολογίζεται από τον 52χρονο τεχνικό για το παιχνίδι της Νίκαιας.

Όσον αφορά τα πρώτα συμπεράσματα, έχουμε και λέμε...
Σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ με την οποία συνεχίσθηκε η προετοιμασία τους ενόψει του του αγώνα της Κυριακής με τον Ιωνικό.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Αναστόπουλος, έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής.
Ο Γκουέϊ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Αντίθετα οι Πίσος, Περογαμβράκης, Κασμερίδης, συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο στις 4 μ.μ. στο αθλητικό
Δέκα χρόνια μετά το αντίο του Γκέραρντ, κανένας δεν περίμενε ότι ο ΟΦΗ θα άλλαζε 14 προπονητές σε μια δεκαετία.

O ίδιος ο Ολλανδός είχε δημιουργήσει ένα απλησίαστο ρεκόρ με την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας όπου είχε παραμείνει για μια ολόκληρη 15ετία(1985-2000). 

Το athleticradio.gr ξεχωρίζει τα σημαντικότερα κομμάτια όσων είπε ο Αναστόπουλος και αναλύει το νέο ΟΦΗ.

Ο 52χρονος τεχνικός είπε αρκετά. Για περίπου 40 λεπτάείπε όσα ήθελε να πει και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έγιναν. Σε καμία δεν θέλησε να μην απαντήσει ακόμα και όταν του τέθηκε η ερώτηση για το επεισόδιο που συνέβη χθες το πρωί στην Αθήνα.

Αναλύοντας όλα όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος, κρατάμε τα σημαντικότερα κομμάτια...
Πήγα επίτηδες και κάθισα δίπλα στον Αναστόπουλο στην χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ήθελα, γράφοντας, να παρατηρώ τις κινήσεις του και τον τρόπο που μιλάει. Βέβαια, δεν χρειαζόταν να τον δω από κοντά για να μάθω πόσο εκφραστικός τύπος είναι.

Όμως γράφοντας όλα όσα είπε, διαπίστωσα την δίψα που είχε για να πετύχει με τον ΟΦΗ. Διαπίστωσα βλέποντας τα μάτια του ότι θεωρεί πως είναι η ευκαιρία να δείξει και να αποδείξει ότι είναι καλός προπονητής.

Αρχείο