Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010
ΟΦΗ και Αιγάλεω, διασταυρώνουν φέτος "ξανά τα ξίφη τους", σε διαφορετική κατηγορία αυτή την φορά.Θυμίζουμε ότι πέρυσι η Αθηναϊκή ομάδα βρέθηκε αντίπαλος του ΟΦΗ στην πρεμιέρα της Α2, όπου οι Κρητικοί σημείωσαν την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην κατηγορία.
Στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων υπάρχει κι άλλο ένα κοινό σημείο.Στο Αιγάλεω αγωνίζεται ένας παίκτης που πέρυσι φορούσε την "ασπρόμαυρη φανέλα".
Όπως όλοι γνωρίζουμε εδώ και λίγες ώρες έχουν τελειώσει οι πρώτες αυτοδιοικητικές- Καλλικρατικές εκλογές. Το OFI-Creta-news.gr σαν οπαδικό-φίλαθλο-ενημερωτικό site του ΟΦΗ υποστήριξε αφιλοκερδώς κάποια άτομα, που έχουν σταθεί αρρωγοί στην προσπάθεια της ΠΑΕ-ΟΦΗ τα τελευταία και όχι μονο χρόνια. Κάποιοι απο τους υποψηφίους που υποστηρίξαμε ειναι μέλη του δ.σ., άλλοι έχουν αγοράσει μεγάλα μετοχικά πακέτα και αλλοι εχουν γίνει χορηγοί, έχουν βάλει πινακίδες στο γήπεδο και έχουν πάρει εισητήρια διαρκείας. Από τα 10 άτομα αυτά εξελέγησαν οι κάτωθεν. Εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νέους τους ρόλους.
100.000 ευρώ θα βάλει στα ταμεία του ΟΦΗ από τον ΟΠΑΠ προσφορά από την συνεισφορά του κόσμου την περσινή περίοδο.

Σημαντική είναι η Τρίτη για την τύχη της υπόθεσης του Αναστόπουλου καθώς εκδικάζεται η ένσταση του ΟΦΗ.

Σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση.

Για δεύτερη φορά στην σαιζόν, ο Κένταλ Ουκάρ έσπασε τα κοντέρ. Ξεκίνησε τρέξιμο και δεν αποκλείεται να παίξει με την Δόξα.

Μπορεί η χθεσινή μέρα να ήταν και για τον Νίκο Μαχλά άκρως ιδιαίτερη συγκυριακά, καθότι μέσω του συνδυασμού του Γιάννη Κουράκη διεκδίκησε την ψήφο των Ηρακλειωτών για τον δήμο, ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ.

Επιστρέφουν στο γήπεδο οι παίκτες του ΟΦΗ και όλοι σκέφτονται το παιχνίδι της επόμενης Δευτέρας με την Δόξα Δράμας.


Από τις 30 Σεπτεμβρίου που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο 52χρονος τεχνικός, το ρεπό του Σαββατοκύριακου ήταν η μοναδική, μέχρι τώρα, "νότα χαλάρωσης" για τους ποδοσφαιριστές του. Έτσι, βρήκαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει της αναμέτρησης της επόμενης Δευτέρας απέναντι στους Δραμινούς.
Σύμφωνα με "ασφαλές" πληροφορίες η νέα μπουτίκ θα είναι έτοιμη πριν τα Χριστούγεννα και θα στεγάζεται κάτω απ' την Θυρα1 στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.
Το υλικό της μπουτίκ θα είναι από την εταιρία που "ντύνει" την ομάδα του ΟΦΗ , δηλαδή την MASITA.
Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως η μπουτίκ θα ανήκει στον Σύλλογο Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και όχι σε κάποιον ιδιώτη , αρα τα έσοδα της μπουτίκ θα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το OFI-Creta-News.gr βρέθηκε στην νέα μπουτίκ του ΟΦΗ και σας δίνει την δυνατότητα να την δείτε και εσείς με τις παρακάτω φωτογραφίες...

Αρχείο