Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Λόγω της αυξημένης ζήτησης για εισητήρια διαρκείας αξίας 50ευρω στην θύρα 1, η ΠΑΕ, ορθώς κατά την γνώμη μας, κυκλοφόρησε ακόμα 200 εισητήρια. Αξίζει να αναφέρουμε πως αν και έχουν γίνει ηδη 2 αγώνες εντός εδρας, η τιμή των 50 ευρω παραμένει πάρα πολύ καλή με περίπου 2 ευρώ τιμη ανα αγώνα
Πολλοί φίλοι του ΟΦΗ με ρωτάνε αν η επιλογή του Αναστόπουλου από τον Μαχλά είναι μια καλή επιλογή. Απαντάω σε όλους ότι ήταν μια υποχρεωτική επιλογή.

Ο ΟΦΗ είναι μια αγαπησιάρικη ομάδα. Ο κόσμος που τον ακολουθεί αυτά τα χρόνια έχει δώσει μάχες: οι αγώνες που έχουν προηγηθεί είναι ο κύριος λόγος μιας προσέγγισης κυρίως συναισθηματικής. Ο Μαχλάς είναι ο πρόεδρος όλων, αυτός που μπήκε μπροστά στα δύσκολα, δίνοντας στην ομάδα διοικητική οντότητα: χρήματα δεν υπάρχουν πολλά, η αγάπη, όμως, περισσεύει. Το συναίσθημα είναι για τον ΟΦΗ κινητήριος μοχλός κι αυτό αποδείχθηκε σε διάφορες επιλογές παικτών αλλά και προπονητών.
Αποκλειστικά σε θέματα τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών της ομάδας μας με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Διαγόρα. 
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρούπ. 
Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι αμυντικοί και ορισμένοι παίκτες από την μεσαία γραμμή. 
Στο δεύτερο γκρουπ ήσαν οι μεσοεπιθετικοί και οι επιθετικοί παίκτες. 
ΑΠΟ τους παίκτες και των δύο γκρουπ είχαμε πολλά σουτ και σέντρες στους τερματοφύλακες. 
Ο κ. Αναστόπουλος είδε στη σημερινή προπόνηση τους Πίτσο, Χαριτωνίδη, Γκουέϊ, να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεση του. 
-Ατομική προπόνηση με το κ. Κώστα Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες. 
-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει αύριο στις 16:30 στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια. 
-ΟΠΩΣ είναι γνωστό νωρίτερα στις 3 μ.μ. ο κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση στο κανονικό γήπεδο με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. 

Εκ μέρους της διοίκησης της ΠΑΕ-ΟΦΗ ο κ. Αντώνης Κουτάντος σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τον γνωστό Ηρακλειώτη επιχειρηματία κ. Μηνά Χαλκιαδάκη και του πρόσφερε μια φανέλα, φωτογραφία από αγώνα της ομάδας μας και μια σημαία, σαν ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της πολύχρονης ειλικρινούς προσφοράς του στην προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ. 
ΘΑ πρέπει να σημειωθεί ότι προσωπικά ο κ. Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι υλικά και ηθικά κοντά στον ΟΦΗ περισσότερο από 30 χρόνια. 

Στη φωτογραφία αριστερά ο κ. Αντώνης Κουτάντος και δεξιά ο κ. Μηνάς Χαλκιαδάκης. 
Αλλαξε η αρχική απόφαση της Football League ΟΠΑΠ και ο αγώνας που θα δώσει η ομάδα μας το ερχόμενη Σάββατο στο Ηράκλειο με αντίπαλο το Διαγόρα θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. 
Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ.Δασκαλόπουλος Γιώργος από την Κόρινθο. Βοηθοί του ορίσθηκαν οι κ.κ. Μπετσόγλου Ιωάννης (από την Κόρινθο) και Τζαφόλιας Δημήτρης (από την ανατολική Αττική). 
Τέταρτος διαιτητής είναι ο κ. Σταθόπουλος Σπυρίδων (από την Δυτική Αττική). 
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο κ. Ηλιάδης Χρήστος από την Αθήνα. 
Με τον Αναστόπουλο να είναι στο γήπεδο για 4 ώρες(!), ο ΟΦΗ δουλέψε πάρα πολύ για να είναι πανέτοιμος.
Όπως αποκάλυψε ο Athletic Radio 104,2 ο Κώστας Χανιωτάκης θα συνεχίσει στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Καταλυτικό ρόλο για να συνεχίσει να βρίσκεται στην οικογένεια του ΟΦΗ ο πρώην διεθνής γκολκίπερ, έπαιξε η συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης με το Νίκο Μαχλά.Οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετή ώρα και τελικά συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί, για το κοινό καλό του συλλόγου.

πηγη:athleticradio.gr
Η τάξη έχει αποκατασταθεί μερικώς στον ΟΦΗ, μετά το διπλό στη Νεάπολη, όμως ο Αναστόπουλος θέλει ένα ακόμη τρίποντο και κυρίως, να μη χαθεί ποτέ ξανά βαθμός στο Γεντί Κουλέ.
Γνωρίζει βέβαια και εκείνος πως κάτι τέτοιο, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β' Εθνικής, δύσκολα μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η επιθυμία του, όμως είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά γι' αυτή.
Επόμενος αντίπαλος, είναι ο Διαγόρας, το ερχόμενο Σάββατο στο Γεντί Κουλέ και τόσο ο τεχνικός του ΟΦΗ, όσο και οι παίκτες


Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους της νίκη επί του Ιωνικού και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Διαγόρα.



Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην σημερινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές τόνισε πως το παιχνίδι με τον Ιωνικό ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στον επόμενο αγώνα που έρχεται με τον πάντα επικίνδυνο Διαγόρα. Ο τεχνικός του ΟΦΗέδωσε για ακόμα μια φορά τους παίκτες του το στίγμα του «ντοπάροντας» τους για νίκη και το Σάββατο.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την βοήθεια τους στη προσπάθεια που καταβάλει. 
Η διοίκηση υπενθυμίζει σε όσους ενδιαφέρονται ότι υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας στη διάθεση τους, στις θύρες 1, 2, 4, 5, 7, 8. 
ΕΠΙΣΗΣ είναι σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές οι προσφορές που υπάρχουν για όσους θα ήθελαν να γίνουν υποστηρικτές της ομάδας μας.

Αρχείο