Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010
Στον ΟΦΗ βελτιώνουν ακόμα περισσότερο το κλίμα εν όψει Λεβαδειακού. Μπήκε ο Λιαπάκης και υπολογίζεται για το Σάββατο.
Η διοίκηση της ομάδας δεξιώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα σε εστιατόριο σε κεντρικό σημείο της πόλης σε μια προσπάθεια να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το κλίμα εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο Popovic δεν θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο τελικά όπως ενημερωθήκαμε πριν απο λίγο...
Ο Zdravko έχει θλάση στον τετρακέφαλο  και θα βρίσκεται εκτός προπονήσεων για 3 εβδομάδες περίπου.
Αύριο θα επιλέξει την Αποστόλη του Λεβαδεικου ο Κ.Βουζας.
Από το τμήμα δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της ομάδας μας ο κ. Λευτέρης Κουγιουμτζής δήλωσε: 
"Η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση στο τομέα του χορηγικού προγράμματος αποδίδει καρπούς. Η προσπάθεια όλων των μελών της οικογένειας του ΟΦΗ να βοηθήσουν την ομάδας μας είναι μεγάλη. Ακόμη και το μισό ευρώ είναι πολύ σημαντικό για τον ΟΦΗ τη τωρινή περίοδο. Θα πρέπει η καλή πορεία της ομάδας μας να κάνει όλους να έλθουν πιο κοντά και να βοηθήσουν τον ΟΦΗ. Όμως αν και η ομάδα μας έχει θετικά αποτελέσματα και καλή πορεία, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει εφυσιχασμός. Το αντίθετο. Ευχαριστούμε την τοπική κοινωνία που έχει βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας. Ακόμη και 10 μετοχές να αγοράσει κάποιος ή να πληρώσει εισιτήριο για να δει το παιχνίδι, είναι μεγάλη βοήθεια στον ΟΦΗ.
Η διοίκηση νοιώθει την ανάγκη να επιστρέψει στη τοπική κοινωνία την βοήθεια που προσφέρει. Ήδη είναι γνωστό ότι έχει τοποθετήσει τις φωτογραφίες του Νίκου Καζαντζάκη και του Νίκου Ξυλούρη στο γήπεδο μας. 

Σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο. 
Ο κ. Νίκος Αναστόπουλος έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο τομέα της τακτικής και των στημένων φάσεων. 
Ο Λιαπάκης ακολούθησε όλο το πρόγραμμα. 
Αντίθετα οι Πίτσος, Περογαμβράκης συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 
Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 11:30 στο αθλητικό κέντρο. 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Αναστόπουλος θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή. 
Ο κ. Αντώνης Κουτάντος που είναι υπεύθυνος ασφαλείας και επικοινωνίας με τους φιλάθλους έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήλθε και στα Τρίκαλα και βοήθησε τα μέγιστα την προσπάθεια της ομάδας μας. Και στο παιχνίδι που έγινε στα Τρίκαλα είναι μεγάλη προσφορά του φίλαθλου κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, στο επόμενο παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Όμως όλοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και να μην επιτρέψουν σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα. Ο ΟΦΗ δεν έχει καμία σχέση με τις ομάδες που είναι στη κατηγορία. Πάμε να κερδίσουμε τον αγώνα χωρίς ακρότητες, μέσα σε αθλητικά πλαίσια με το σωστό τρόπο που γνωρίζει ο κόσμος του διαμερίσματος μας. Η ομάδα μας δεν έχει την πολυτέλεια να δεχθεί τιμωρία από εξωαγωνιστικούς παράγοντες. 
Η ΠΑΕ ΟΦΗ, στα πλαίσια της Κρητικής φιλοξενίας, της διάδοσης της Κρητικής διατροφής και της προώθησης τοπικών προϊόντων, γνωστοποιεί ότι προσφέρει ως δώρο σε κάθε μέλος των αποστολών των φιλοξενούμενων ομάδων ένα καλάθι με Κρητικά προϊόντα. 
Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω παραγωγούς και συνεταιρισμούς για την ευγενική χορηγία των προϊόντων τους: 
Στην ιστοσελίδα μας πλέον προστέθηκε μια νέα εφαρμογή όπου μπορείτε να σχολιάσετε όποιο άρθρο εσείς θέλετε...
Η Εφαρμογή είναι σε δοκιμαστική λειτουργία και ελπίζουμε πως θα σας αρέσει...
Σας παρακαλούμε πολύ να μην βρίζετε διότι τα μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται.

Ο Αναστόπουλος έδωσε το σύνθημα για τη νίκη στο ματς με τον Λεβαδειακό δίνοντας αέρα και μεγάλη δυναμική στον ΟΦΗ.



Ο προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου επανέλαβε για ακόμα μια φορά την πίστη του στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του δίνοντας αέρα νίκης για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο 52χρονος τεχνικός διαφώνησε με τον χαρακτηρισμό ντέρμπι λέγοντας την εξής καταπληκτική ατάκα... «Δεν είναι ντέρμπι όταν παίζει ο τρίτος της βαθμολογίας με τον προτελευταίο!»
Την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στης 17:00 θα αρχίσει το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός Βόλου.
Το παιχνίδι θα καλύπτεται τηλεοπτικά απο το Conn-x TV σε ζωντανή μετάδοση στο κανάλι Sport 1.
Την πεποίθηση του ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να αποδράσει με το διπλό από το Γεντί Κουλέ, εξέφρασε με δηλώσεις του την Τετάρτη (20/10) στο Athletic Radio ο τεχνικός των βοιωτών, Βασίλης Βούζας.
"Πρόκειται για έναν αγώνα μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων που βρίσκονται στην κατηγορία. Θα παίξουμε για τη νίκη, νομίζω ότι το ρόστερ του Λεβαδειακού και οι τελευταίες εμφανίσεις μας δίνουν τα εχέγγυα για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες για να χτυπήσουμε το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των βοιωτών.
Οποιο είδος μουσικής και αν προτιμούν ο «Ελληνας» πλέον Ζντράβκο Πόποβιτς και ο Γιάννης Ταραλίδης, σίγουρα αυτή την εβδομάδα θα έχουν ξεθάψει από τη δισκοθήκη τους ή θα έχουν δανειστεί από κάποιον φίλο τους έναν από τους κορυφαίους δίσκους των Πυξ Λαξ, το «Ο μπαμπούλας τραγουδάει μόνος τις νύχτες», που κυκλοφόρησε το 1996. Οσο για την επιλογή τραγουδιού; «Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο».
Ο Ζντράβκο Πόποβιτς

Το OFI-Creta-News.gr επικοινώνησε με τον Υπεύθυνο της νέας ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ και όπως μας δήλωσε η νέα ιστοσελίδα θα είναι έτοιμη πριν τα Χριστούγεννα , και πως την ιστοσελίδα θα την κατασκευάσει το Τμήμα Marketing της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε περισσότερα για να σας πούμε...

Την πίστη του για τον φετινό ΟΦΗ εξέφρασε ο Γιώργος Κατσικογιάννης.



22χρονος αμυντικός μέσος επιστρέφει στην δράση μετά από 40 ημέρες καθώς έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας την δεύτερη αγωνιστική. 

«Νιώθω σαν θηρίο στο κλουβί, έλειπα μεγάλο διάστημα και πλέον είμαι έτοιμος σωματικά και ψυχολογικά για να βοηθήσω την ομάδα μου στην προσπάθεια που κάνει. Ευτυχώς τώρα το πόδι μου είναι καλά και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ ξανά»
 ήταν τα λόγια του Κατσικογιάννη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη :


Μετά απο αίτημα της Κρητικής ομάδας, ο αγώνας της Κυριακής, μεταξύ των ομάδων Φίλλιπου Βέροιας και ΟΦΗ, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής, μετατέθηκε στις 12 το μεσημέρι.
Στα αγωνιστικά ο Β.Βλάχος, βλέπει με ικανοποίηση τον Π.Τσεκιρτζόγλου να επιστρέφει στις προπονήσεις, ενω ερωτηματικό, παραμένει ο Σουφλιάς.Ο υψηλόσωμος παίκτης που έχει ενοχλήσεις στα  πόδια του, έκανε σήμερα ένεση στο ιατρείο του κ.Στεφανουδάκη, και τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάστασή του.ΟΠαναγάκης αντιμετωπίζει κι αυτός το γνωστό πρόβλημα τραυματισμού (κάταγμα κόπωσης), αλλά δεν θα τον εμποδίσει για να αγωνιστεί.
Σπύρος Μουρτος:"Διπλό στην Βέροια"
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ για την φετινή σαιζόν, ο Σπύρος Μούρτος,

Ο Αναστόπουλος δεν είναι θιασώτης του rotation και όπως όλα δείχνουν ενδέχεται να γίνει μια αλλαγή το Σάββατο.


Η προετοιμασία για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τονΛεβαδειακό ολοκληρώνεται το πρωί της Παρασκευής με τοΝίκο Αναστόπουλο να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 της αρχικής ενδεκάδας. 
Δεν θα αργήσει η μέρα που ο Νίκος Μαχλάς θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Μανόλη Μονιάκη (φωτό). Το συμβόλαιο του 22χρονου αριστεροπόδαρου πλάγιου μπακ λήγει στα τέλη του ερχόμενου Δεκέμβρη και φυσικά αντικείμενο του ραντεβού θα είναι η ανανέωσή του.
Αλλωστε, τόσο ο ΟΦΗ θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό του τον άκρως ταλαντούχο Μονιάκη όσο και ο ίδιος ο παίκτης έχει εκτιμήσει απεριόριστα τη στήριξη της ομάδας στην περσινή «περιπέτεια» (αποκλεισμός για ένα χρόνο) και θα δώσει τον πρώτο λόγο στους Ηρακλειώτες.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ιστοσελίδας μας , ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ το νέο site της ΠΑΕ ΟΦΗ  βρίσκεται στο τελικό στάδιο και υπολογίζεται πως σε ένα μήνα περίπου το site θα είναι κομπλέ!!!
Επίσης σύμφωνα με έγκυρες πηγές πάντα , η νέα ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι χορηγία κάποιας εταιρίας( για το ποια εταιρία είναι δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ) .
Επίσης η ΝΕΑ ΜΠΟΥΤΙΚ που θα γίνει στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ βρίσκεται και αυτή στο τελικό στάδιο...
Οπότε υπομονή παιδια.... όλα φτιάχνουν σιγά σιγά....

Μ.Κ.

Αρχείο