Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010
Σας ενημερώνουμε πως η ιστοσελίδα OFI-Creta-News.gr θα παραμείνει κλειστή.
Για τεχνικούς λόγους η ιστοσελίδα θα είναι κλειστή μέχρι να αναβαθμιστεί.
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας.
Με προπόνηση που έκαναν σήμερα στο αθλητικό κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό.

Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ.

Αρχικά οι παίκτες της ομάδας μας έκαναν ασκήσεις με βάρη στην αίθουσα του γυμναστηρίου και στη συνέχεια στο γήπεδο εκτέλεσαν ασκήσεις με μπάλα.

Το πρόγραμμα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες εκτός από τους γνωστούς τραυματίες (Ρόβα, Σταυρακάκη, Ουκάρ, Μπαρτζώκα).

-Ατομική προπόνηση έκαναν οι τερματοφύλακες με το κ. Κ. Χανιωτάκη.

-Ο Μπαρτζώκας ξεκίνησε προπονήσεις σήμερα στο αθλητικό κέντρο για πρώτη φορά μετά το τραυματισμό που του έχει παρουσιασθεί. Ο έμπειρος τερματοφύλακας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ποδήλατο και ασκήσεις ενδυνάμωσης.
Ο Μπαρτζώκας στο διάστημα που ήταν στην Αθήνα ακολουθούσε πρόγραμμα που του είχε δοθεί από το ιατρικό τημ του ΟΦΗ.

-Νέα προπόνηση θα γίνει αύριο το απόγευμα.

-Την Πέμπτη στις 3 μ.μ. στο γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια ο κ. Νίκος Αναστόπουλος θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Ο ΟΦΗ κάνει μια μεγάλη ειλικρινή προσπάθεια για να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Στη προσπάθεια αυτή δεν περισσεύει κανείς.
 

Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ αισθάνεται την ανάγκη να επισημάνει ότι ο δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης έχει προσφέρει τα μέγιστα στον ΟΦΗ.
 

Οδήμαρχος Ηρακλείου είναι αναπόσπαστο μέρος του ΟΦΗ, όπως και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι. 

Όλοι τους είναι κοντά στην ομάδα μας.
 

Όπως φάνηκε και στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, όταν οι δυνάμεις του ΟΦΗ είναι ενωμένες η ομάδα μας μπορεί να μεγαλουργήσει.
 

ΕΙΝΑΙ επιτακτική η ανάγκη να έλθουν όλοι ακόμη πιο κοντά στον ΟΦΗ.
Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου θα παίξει ο ΟΦΗ στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για τη 15η αγωνιστική της Football League όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η διοργανώτρια αρχή.

Το παιχνίδι πιθανότατα θα είναι τηλεοπτικό και θα μεταδοθεί είτε από την ΕΤ3, είτε από το Conn-X.

Δευτέρα 20 του μήνα θα πραγματοποιηθούν και άλλες δύο αναμετρήσεις, Θρασύβουλος – Βέροια στη Φυλή και Λεβαδειακός – Αναγέννηση Καρδίτσας στη Λιβαδειά. 
Ο Πολυχρόνιδης Βεζυρίδης ήταν ο φύλακας άγγελος του ΟΦΗ απέναντι στον Πανθρακικό με πέναλτι που απέκρουσε στις καθυστερήσεις.

Με δηλώσεις του στον "Sentra 103,3", αναφέρθηκε σε αυτή την απόκρουση, για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και για τα φαβορί της ανόδου.


Για το πέναλτι που απέκρουσε στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό και όσα επακολούθησαν: "Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και τελείωσε αυτό το μαρτύριο, ευχάριστα για μας. Ήταν μια στιγμή που όσα χρόνια και να παίζεις ποδόσφαιρο μπορείς να μην την συναντήσεις. Έτσι όπως έγινε η εξέλιξη και διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι ασύλληπτο που εκείνη τη στιγμή δεν συνειδητοποιείς το τι έχει γίνει. Ήταν ένα μεγάλο πανηγύρι γιατί έφυγε το άγχος και η πίεση του αγώνα.

Ήταν ευχάριστη στιγμή καθώς το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας. Τα συναισθήματα αλλάζουν τελείως. Ήμασταν ακόμα στους πανηγυρισμούς και παίχτηκε γρήγορα η σέντρα μετά το γκολ που σημειώσαμε, βέβαια σωστά έγινε, διότι προβλέπεται απ' τους κανονισμούς. Εμείς έπρεπε να ήμασταν πιο προσεκτικοί γιατί είχε μείνει η μισή ομάδα κοντά στον πάγκο και πανηγύριζε. Ουσιαστικά θα έπαιζε ο αντίπαλος δύο πάσες και θα έληγε το παιχνίδι. Είχε πάρει ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής τη μπάλα και κατέβηκε ως το κόρνερ και το κέρδισε. Από τη φάση αυτή προήλθε το πέναλτι που κατά τη γνώμη μου ήταν πέναλτι.

Εξώδικο στην εφημερίδα «Γαύρος» έστειλε ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του στις 25 Νοεμβρίου, όπου αποκαλούσε τον Εργοτέλη «ΟΦΗ 2010»

Το εν λόγο πρωτοσέλιδο ήταν στην εφημερίδα την επόμενη ημέρα του 2ου ημιχρόνου της αναμέτρησης Εργοτέλης-Ολυμπιακός και ο χαρακτηρισμός αυτός οδήγησε τους ανθρώπους του Συλλόγου Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρήτη Σπορ Fm 87,6 στο εξώδικο τονίζεται ότι σκοπός και ρόλος του συλλόγου δεν είναι να κρίνει την ποιότητα της εφημερίδας, αλλά δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στην άνευ λόγου χρήση της εταιρικής ταυτότητας της ομάδας.

Επισημαίνεται επίσης στο εξώδικο ότι είναι η 3η φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα χρησιμοποιεί απαξιωτικά λόγια για τον ΟΦΗ και μαζί για το Ηράκλειο και την Κρήτη και κάθε περαιτέρω αναίτια αναφορά του ονόματος του συλλόγου θα θεωρηθεί δυσφήμιση και θα κινηθεί σε κάθε νόμιμη διαδικασία. Κλείνοντας γίνεται παράκληση να κρατηθεί κάθε γραφικότητα και αστειότητα μακριά από τον ανεξάρτητο ΟΦΗ του 2010.

sporfm
Αν η απόκρουση του Πολυχρόνη Βεζυρίδη έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ κόντρα στον Πανθρακικό, για να χρειαστεί όμως αυτή η επέμβαση, έπρεπε νωρίτερα ο Aνέστης Αγρίτης να είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε. Ο έτερος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6, όπου μεταξύ άλλων τόνισε τη σιγουριά που είχε για το γκολ.

«Δεν σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι η φάση αυτή θα έκρινε τον αγώνα», τόνισε ο Αγρίτης και συνέχισε: «Αν σκεφτόμουν έτσι δεν πήγαινα να το εκτελέσω. Είχα καλή ψυχολογία και ήμουν σίγουρος ότι θα το έβαζα. Και μάλιστα θέλω να πω ότι το “σκονάκι” που έδωσε ο Νατσούρας που με ξέρει καλά, στον τερματοφύλακα του Πανθρακικικού, δεν έπιασε, καθώς εγώ έστειλα τη μπάλα στην αντίθετη πλευρά από αυτή που του είχε πει.

Μπορεί στο τέλος του αγώνα εγώ με το πέναλτι και ο Βεζυρίδης με την απόκρουση να τραβήξαμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν για τη νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, γιατί πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς και παραμείναμε κοντά στην κορυφή. Είναι πολύ σημαντικό να μην χάνουμε βαθμούς μέσα στην έδρα μας».

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού Θοδωρής Σαββάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 έβαλε τέλος στην κόντρα που πήγε να δημιουργηθεί με τον ΟΦΗ ενώ το ίδιο έπραξε με παρέμβαση του ο Νίκος Μαχλάς.


Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Κομοτηνής μίλησε στον Mανόλη Χρονάκη και την εκπομπή «Αθλητικό Μεσημέρι» όπου ουσιαστικά κήρυξε το… «τέλος» του πολέμου που πήγε να ξεσπάσει ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Πανθρακικό.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του Θοδωρή Σαββάκη, παρενέβη στον Athletic Radio 104,2 ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς που έδωσε από την πλευρά του συγχαρητήρια στον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού βάζοντας και αυτός με την σειρά του ένα τέλος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ιδιοκητής των Θρακιωτών ανέφερε ότι έκανε λάθος ο Μαντάκης και δεν υπήρχε κανένα πέναλτι ούτε υπέρ της ομάδας του, ούτε υπέρ του ΟΦΗ.
Το "χιτσκοκικό" παιχνίδι με τον Πανθρακικό ανήκει στο παρελθόν και στον ΟΦΗ πλέον στρέφουν την προσοχή τους στα επόμενα πέντε ματς που ακολουθούν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό το Σάββατο στο "Στ. Μαυροθαλλασίτης".

Εν όψει των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν στο πρωτάθλημα οι παίκτες του ΟΦΗ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί και στις κίτρινες κάρτες καθώς ουκ ολίγοι εξ αυτών είναι στο όριο των καρτών και κατ΄επέκταση της τιμωρίας.

Πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαντάκη αντίκρισαν οι Ψωμάς, Αγρίτης, Κάλαϊτζιτς και Γκουέϊ με τον πρώτο να συμπληρώνει τρεις κίτρινες κάρτες και στην επόμενη που θα δεχθεί να τιμωρείται. Στο όριο όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες όμως είναι και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας ο Ζορμπάς και ο Βεζυρίδης που και αυτοί έχουν συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες, και θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στα επόμενα παιχνίδια , ειδικά ο Βεζυρίδης που αποτελεί και τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας. Όπως είναι ήδη γνωστό ο Μπούρμπος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής με την Ηλιούπολη στο "Γεντί Κουλέ".

Αρχείο