Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010
Εκδρομή Salonica Club
Η εκδρομή του Salonica club θα ξεκινήσει στις 10:30 απο τα κτελ Μακεδονίας την Κυριακή 17 Οκτώβρη.Το ραντεβού να τηρηθεί με συνέπεια γιατί η διαδρομή μέχρι τα Τρίκαλα ειναι μεγάλη.Το κόστος συμμέτοχης είναι 5 ευρώ!!!! Λόγω ύπαρξης κενών θέσεων στο πούλμαν μπορείτε μέχρι την Κυριακή να δηλώνετε συμμέτοχη. Στείλτε μου mail στο kostis.ecp@hotmail.com. Η θύρα και το εισιτήριο θα ανακοινωθούν το συντομότερο δυνατό.


Εκδρομη Snakes4
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Snakes4 θα πραγματοποιήσει εκδρομή στα Τρίκαλα για να στηρίξει την αγαπημένη μας ομάδα.Η εκδρομή κοστίζει 85 ευρώ και η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο το βράδυ απο το Ηράκλειο για Πειραιά , αμέσως οι εκδρομείς θα μεταβούν με πούλμαν στα Τρίκαλα. Εγγραφές μπορείτε να κάνετε στον Σύνδεσμο Φίλων ΟΦΗ Snakes4.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο : 2810-253404

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος είχε ξεκαθαρίσει ότι πάνω από όλα είναι η πειθαρχία.



Έτσι, ο 52χρονος τεχνικός επέβαλε στον Φραντς Μπερτίντο χρηματικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ επειδή καθυστέρησε να πάει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν η ομάδα αναχωρούσε για την Αθήνα και τον αγώνα με τον Ιωνικό.
Τούς μισθούς Αυγούστου και Σεπτεμβρίου κατέβαλε η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ στους παίκτες παραμονές του κρίσιμου αγώνα με τα Τρίκαλα.
Την υπόσχεση του πράξη εν μέρει έκανε ο Νίκος Μαχλάς προς τους παίκτες της ομάδας. Παραμονές του κρίσιμου α;γώνα με τα Τρίκαλα ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ έβαλε στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών τους μισθούς Αυγούστου Σεπτεμβρίου ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα καταβληθούν και οφειλές που αφορούν στις δόσεις συμβολαίων.
Αποκλειστικά σε ασκήσεις τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο.
Ο τεχνικός της ομάδας μας κ. Νίκος Αναστόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ έκανε προπόνηση στις 15:30 και το δεύτερο στις 17:00.

Στο ΒΑΚ και με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και θα υποδεχτεί στις 14:00 την ομάδα που κατέκτησε την 7η θέση (45 β.) στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Αρχείο