Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010
Στην λύση του αλληλόχρεου και όχι του δανείου κατέληξαν στο Δ.Σ. που έγινε παρουσία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.


Το athleticradio.gr βρέθηκε στο "Γεντί Κουλέ" όπου για 3 ολόκληρες ώρες συνεδρίαζαν τα Δ.Σ. της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από την σημαντική συνεδρίαση των δύο διοικητικών συμβουλίων.

Στην ανάπτυξη από τον άξονα έδωσε το βάρος ο Αναστόπουλος για να εκμεταλλευτεί το αργό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.


O 52χρονος τεχνικός απέφυγε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του, τόσο για το παιχνίδι που προηγήθηκε με την Δόξα Δράμας όσο και αυτό που ακολουθεί με τον Εθνικό Αστέρα, κάτι που αναμένεται να κάνει την Πέμπτη όπου και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Δευτέρας.
Για το ματς με τον ΟΦΗ και τους πρώην συμπαίκτες του Γκουεί-Ουκάρ μίλησε στον Athletic Radio ο Γιώργος Χωριανόπουλος.

Ο αρχηγός του Εθνικού Αστέρα μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκη και αναφερόμενος στο παιχνίδι της Δευτέρας τόνισε ότι «θέλουμε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ να αποτελέσει μια αρχή για εμάς και το περιμένουμε πως και πως».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Χωριανόπουλου

Για τον ΟΦΗ του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης.

Ο μεγάλος παλαίμαχος επιθετικός της Κρητικής ομάδας μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή και αναφερόμενος στην εποχή που ο ίδιος φορούσε την φανέλα του ΟΦΗ «την εποχή που ήμουν εγώ στον ΟΦΗ, έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι αυτό το γνώριζε όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδας. Πάντοτε περνούν από το μυαλό μου όλες αυτές οι στιγμές, μπορώ να πω καθημερινά ότι θυμάμαι όλα όσα έζησα στον ΟΦΗ».
 Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα έχει καταντήσει ελεεινά κουραστικό να διαμαρτύρονται κάθε Κυριακή παίκτες, οπαδοί και διοικήσεις για σφαγιαστικές διαιτησίες ανθρώπινων λαθών. Επειδή λοιπόν δε θέλουμε να σας κουράζουμε θα προσπαθήσουμε να είμαστε σύντομοι.
Η ανικανότητα του διαιτητή βαραίνει τον ίδιο μέχρι αποδείξεως της, μετά η ευθύνη πέφτει σε εσάς κύριε Γιαννόπουλε και κύριε Τεροβίτσα να πράξετε τα δέοντα. Την Δευτέρα 15/11 λοιπόν κύριοι, όλη η Ελλάδα είδε και όλη η Δράμα μίλησε. Εσείς τι θα πράξετε;

Στις 8 το απόγευμα πραγματοποιείται κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ με κύριο θέμα συζήτησης το οικονομικό ζήτημα.


Δεν είναι βέβαια κάτι άγνωστο, αλλά αυτός ο τομέας είναι και ο μοναδικός που αποτελεί τον "βραχνά" του συλλόγου την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αρχείο