Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΦΗ πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη και άπαντες στην ομάδα δίνουν το σύνθημα: "Η ομάδα ανεβαίνει και βελτιώνεται συνεχώς".



Αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν στον ΟΦΗ τις δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Ιωνικό και τον Διαγόρα.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει μεγάλη ευφορία όχι μόνο από τα δύο θετικά αποτελέσματα που έχουν ανεβάσει τον ΟΦΗ τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά αλλά και από τις εμφανίσεις στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, γεγονός που φέρνει άνεμο αισιοδοξίας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
ΔΙΤΕΡΜΑ με την ομάδα των Νέων έπαιξαν οι παίκτες που δεν αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι με το Διαγόρα. 
Το δίτερμα είχε διάρκεια συνολικά 60 λεπτά (διαιτητής ήταν ο Κ. Χανιωτάκης) και σκόραραν οι Μανούσος 2, Νικλητσιώτης 2, Μπούρμπος. 
Στο προπονητικό δίτερμα χρησιμοποιήθηκαν οι παρακάτω παίκτες: Ξενοδόχωφ, Ζαχαράκης, Χαριτωνίδης, Καρακτσάνης, Κοκκκινάκης, Σταυρακάκης, Μπούρμπος, Νικλητσιώτης, Ζορμπάς, Μανούσος, Σκουτέλης. 
-ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν πάνω από 60 λεπτά στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα έτρεξαν και έκαναν θεραπεία. 
Χωρίς τον Κώστα Κιάσσο θα παραταχθεί στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ καθώς ο Χανιώτης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Ο 35χρονος μεσοαμυντικός με την κάρτα που δέχτηκε απέναντι στον Διαγόρα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και ο Νίκος Αναστόπουλος αποφάσισε να εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Το εγκώμιο της δουλειάς που γίνεται από το Νίκο Αναστόπουλο έπλεξε ο Ανδρέας Σκέντζος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Ο συνεργάτης του τεχνικού του ΟΦΗ τόνισε για την μέχρι τώρα παρουσία του «Αναστό» ότι «από την στιγμή που ήρθε ο κύριος Αναστόπουλος, έφερε μια άλλη νοοτροπία στην ομάδα. Έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν ότι το αυτονόητο για τον ΟΦΗ είναι οι νίκες και να παίζει για να κερδίζει»
Πριν απο λίγο η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της όπου ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο για την στήριξη του.
Ακολουθεί η γραπτή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Την βεβαιότητα του ότι ο ΟΦΗ έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος.



Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Αναστόπουλου στον "Sentra 103,3":
Για το γεγονός πως στα δυο πρώτα ματς με την ομάδα του ΟΦΗ, πέτυχε ισάριθμες νίκες:
“Σημασία έχει να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η άνοδος στη Super League και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.
Για το αν υπάρχει άγχος και πίεση στον ΟΦΗ:



Ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο του ΟΦΗ με τους ανθρώπους τις ομάδας να σκέφτονται ήδη το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.



Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι στον ΟΦΗ από την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδα αλλά και την καλή εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου.
Χρόνος όμως για πανηγύρια δεν υπάρχει στον ΟΦΗ καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα αρχής γενομένης με το παιχνίδι που ακολουθεί εκτός έδρας με τα Τρίκαλα, όπου στον ΟΦΗ στοχεύουν σε μία ακόμα νίκη.
Η νέα σεζόν για το τμήμα στίβου του ΟΦΗ-VODAFONE ξεκίνησε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι άνθρωποι του τμηματος,σε μια ζεστή,οικογενειακή εκδήλωση που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο Στάδιο Ελευθερίας ευχαρίστησαν τους αθλητές και τους γονείς για την επιλογή τους να μετέχουν στην οικογένεια του ΟΦΗ.Ευχηθηκαν υγεία στους αθλητές και επιτυχίες στο αγωνιστικό έτος που ξεκινησε.Στην εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 300 άτομα,το παρόν έδωσαν και κορυφαία στελέχη της χορηγού εταιρείας του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, της VODAFONE.Το παρόν έδωσαν οι κ.κ.Θεοδωρομανωλακης και Παντελιδης,οι οποίοι τόνισαν ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει το τμήμα στίβου του ΟΦΗ.Μαλιστα έγινε και μια εκδήλωση για την ανακυκλωση, ...
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.
Για την θύρα 6 δεν εκδόθηκαν εισητήρια διαρκείας αφου θα είναι η μαθητική θύρα.
ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....
Στην Καισιαριανή και συγκεκριμένα στον αγώνα Εθνικός Αστέρας- Τριίκαλα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής του ΟΦΗ Ν. Αναστόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής εκμεταλεύτηκε το οτι ο αγώνας του ΟΦΗ διαξήχθη το Σάββατο και πήγε ο ίδιος να παρακολουθήσει τον επόμενο αντίπαλο του ΟΦΗ, τον Α.Ο. Τρίκαλα σε μια πρωτόγνωρη κίνηση.

Αρχείο