Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010
ΓΙΑ δεύτερη σεζόν ο Πιόρτ Βλόνταρτσικ συνεχίζει στον ΟΦΗ. Ο Πολωνός είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του και φροντίζει και το δείχνει με έργα καθημερινά.
Ο Πιότρ Βλόνταρτσικ ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος που όπως είναι γνωστό ο ΟΦΗ θα αγωνισθεί στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα δήλωσε:
Την πρώτη συνάντηση με τις συνεργαζόμενες ακαδημίες για φέτος, πραγματοποίησε η ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι και οι προπονητές των συνεργαζόμενων ακαδημιών, ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η κ. Σερπετσιδάκης Μιχάλης, με τα στελέχη των τμημάτων υποδομής της ομάδος μας.
Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την οργάνωση, τον τρόπο λειτουργίας, τον προπονητικό σχεδιασμό και την οργάνωση του εσωτερικού πρωταθλήματος « Θεόδωρος Παπαδόπουλος», που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας του Καλτσέτο. Το πρωτάθλημα αυτό θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου.

Τέλος την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια με την συνεργαζόμενη ακαδημία του Απόλλωνα Ρεθύμνης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Ο Μανόλης Χρονάκης αποκάλυψε στον Αthletic Radio 104,2 τις σκέψεις του Γιώργου Βουλγαράκη σύμφωνα με το περιβάλλον του.
Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο πριν τις 11 το βράδυ η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό την απαράδεκτη συμπεριφορά μικρής μερίδας φιλάθλων κατά του προπονητή και των παικτών της ομάδας στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα με τον ΠΟΑ.
Ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Αμπαρτζάκης μίλησε στον Αthletic Radio 1042, για την Κρητική ομάδα.

Αρχείο