Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010






* Οπως ειχαμε γραψει, η Κρητη βρισκεται πανω απο το ονομα των παικτων.
Μένοντας πιστός στην παράδοση ο ΟΦΗ έκανε "ποδαρικό" με τ'αριστερό και γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Βέροια.

Να, λοιπόν που ο ΟΦΗ ξεκινάει νέα προσπάθεια φτιάχνοντας τρίτη ή τέταρτη διοίκηση από πέρυσι το καλοκαίρι όταν ξεκίνησε η… ανοικοδόμηση του συλλόγου. Και ποιοι μπήκαν στο συμβούλιο; Κανένας εφοπλιστής, κανένας «λεφτάς», κανένας «τρελός» που να έχει λεφτά και να τα χαρίσει στον ΟΦΗ. Ανέκδοτο το τελευταίο αυτήν την εποχή. Όλοι τους όμως έχουν διαφορετική τρέλα. Όχι αυτήν των χρημάτων αλλά της αγάπης τους για τον ΟΦΗ. Ο Μαχλάς πάλεψε τόσο καιρό για να δημιουργήσει το καλύτερο ρόστερ στην Β΄ Εθνική. Ο Μιχαλόπουλος....
ΟΙ Νέοι του ΟΦΗ καλύτεροι κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας σήμερα το πρωί με σκορ 0-1 (ημίχρονο 0-0).
ΟΙ παίκτες του Γιώργου Καβουσανού είχαν πλήρη υπεροχή και έφθασαν δίκαια στην επιτυχία.
ΤΟ μοναδικό τέρμα που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 73 ο Βαγιωνάκης (δέχθηκε πάσα από τον Ζαχαράκη).
Δύο φορές ο Σκουτέλης μόνος με το τερματοφύλακα όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι στο Α μέρος.
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η με τη σημερινή της μορφή ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιούλιο του 2005 στο Ιστορικό γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης. Στο σχεδιασμό εντάχθηκε και η προοπτική να λειτουργήσουν όχι μόνο τμήματα προχωρημένων αθλητών(αγωνιστικά) αλλά και αρχαρίων(προαγωνιστικά).
Την 12η Διοίκησή του από το 1979 εξέλεξε προχθές ο ΟΦΗ, την πρώτη που εκλέχτηκε από πολυμετοχικό σχήμα. Ποιά είναι όμως τα μέλη που την αποτελούν. Γνωρίστε τους... αν και ορισμένοι δεν θέλουν συστάσεις.

Αρχείο