Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 ο Σαϊμπου Γιακούμπου θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ μέχρι το 2012.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου άναψε το "πράσινο φως" για την απόκτηση του και κατά συνέπεια ξεκίνησαν αμέσως οι διαδικασίες για την απόκτηση του.

Από την στιγμή που ήταν στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του Γιακούμπου όλα αποτελούν μια τυπική διαδικασία και ο Αφρικανός που εντυπωσίασε στις προπονήσεις θα είναι παίκτης του ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια.
Σε ασκήσεις με μπάλα, σουτ στους τερματοφύλακες και δίτερμα με περιοριστικούς όρους αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ που έγινε στο αθλητικό κέντρο.
Το διεθνές δικαστήριο απέρριψε σήμερα την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητώντας να μην πραγματοποιούνται οι αγώνες ΟΦΗ και Ηρακλή.
Ολοκληρώθηκε και τυπικά το πρωί της Παρασκευής η μεταγραφή του Λάζαρου Χαριτωνίδη στον ΟΦΗ. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με την ομάδα του Ηρακλείου.
Τέλος, η τελευταία μεταγραφή για τον ΟΦΗ δεν αποκλείεται να είναι αυτή του Σαΐμπου Γιακούμπου. Ο Γκανέζος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις την Πέμπτη όπου και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ομάδας.
ΤΟ ΟΦΗ-CRETA-NEWS ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΦΑΣΗΣ ΤΑ ΓΚΟΛ ,ΤΙΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ
Στην ομάδα μας ανήκουν και τυπικά από σήμερα το πρωί οι Ουκάρ Κέντραλ και Γκουεΐ Μαρκ Ερίκ, οι οποίοι υπέγραψαν συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Ο Ουκάρ γεννήθηκε στις 3-9-1981 στη Γαλλία. Εχει ύψος 1.72 και βάρις 66 κιλά . Χρησιμοποιεί με την ίδια ικανότητα και τα δύο πόδια. Με τον Εθνικό Αστέρα αγωνίσθηκε τους τελευταίους 18 μήνες.
ΤΗΝ περίοδο 2008-2009 πήγε στο Β γύρο στην ομάδα της Καισαριανής, είχε 11 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ.
ΤΗΝ Περίοδο 2009-2010 είχε 25 συμμετοχές και σημείωσε 5 γκολ.
Ο Ουκάρ την περίοδο 2002-2003 ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και φόρεσε την φανέλα του Ιωνικού. Με την ομάδα της Νεάπολης έως και το Δεκέμβρη του 2008 αγωνίσθηκε 113 φορές. Όπως είναι γνωστό ο Ιωνικός έως και το καλοκαίρι του 2007 ήταν στην Α εθνική.
Στο διάστημα που αγωνίζεται στη Β εθνική έχει δεχθεί 19 κίτρινες κάρτες, ενώ 2 φορές αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.
Ο Γκουέϊ Μάρκ Ερικ γεννήθηκε στις 28-7-1980 στην Ακτή Ελεφαντοστού. Εχει ύψος 1.73 και βάρος 67 κιλά . Είναι αριστεροπόδαρος.
ΤΗΝ περίοδο 2008-2009 είχε 16 συμμετοχές με τον Εθνικό Αστέρα και πέτυχε 16 γκολ.
ΤΗΝ περίοδο 2009-2010 είχε 22 συμμετοχές με την ομάδα της Καισαριανής και σημείωσε 22 γκολ.
Στο διάστημα που αγωνίζεται στον Εθνικό Αστέρα έχει δεχθεί 10 κίτρινες κάρτες, ενώ μια φορά αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα.
ΚΑΙ οι δύο παίκτες αναμένονται σήμερα στο Ηράκλειο για να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας.
O Mαρκ Γκουεί μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και υποσχέθηκε πολλά γκολ αλλά και άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Αρχείο