Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010
Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε στην παράταση με 0-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά από πέναλντι που καταλόγισε ο διαιτητής Παμπορίδης υπέρ της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου στο τέλος του πρωτου ημιχρόνου της παράτασης!

Ο ΟΦΗ με πολλές αλλαγές στην σύνθεση του προσπάθησε, είχε ευκαιρίες, είχε δοκάρι είχε πάθος και κέρδισε αρκετούς παίκτες που δεν είχαν χρόνο σε άλλα παιχνίδια! Τώρα το μυαλό του Νίκου Αναστόπουλου και των παικτών είναι στο πρωτάθλημα και στον επόμενο πολύ δύσκολη αποστολή στην Φυλή που θα γίνει "ασπρόμαυρη" με τον Θρασύβουλο! Εξάλλου μετά τον αγώνα χαρακτηριστικό είναι ότι ακολούθησε προπόνηση! Ο δρόμος είναι μακρύς...!

Δείτε σε Video τις καλύτερες φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Βόλου...

Ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι τέλους όμως η ατυχία και η κόπωση του στέρησαν την πρόκριση με τους Βολιώτες να κερδίζουν 1-0.


Μέτριο ήταν το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δείχνουν επηρεασμένες από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά και από το γεγονός πως πολλοί από τους παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονταν μαζί για πρώτη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν στο 7΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τον Καπετάνο, ο ίδιος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μικρή υπεροχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 16΄έχασαν νέα ευκαιρία όταν το σουτ του Φρονζιπόνε, ο Βεζυρίδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε.
Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Φυλής στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής θα γίνει ο αγώνας Θρασύβουλος-ΟΦΗ.
ΤΟ παιχνίδι θα μεταδοθεί απ'ευθείας από το συνδρομητικό κανάλι Conn-x TV.
Η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ έχει επαινέσει την άριστη συμπεριφορά που έχει δείξει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας στους μέχρι σήμερα εντός και εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει.
Είναι η σωστή νοοτροπία που επιβάλλεται να δείχνει ο φίλαθλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.
Η ενέργεια που έγινε χθες σε βάρος του κ Α.Μπέου από μια πολύ μικρή ομάδα νεαρών που θέλουν να λέγονται φίλαθλοι, είναι αντίθετη με τις αρχές και τη φιλοσοφία που έχει η ΠΑΕ-ΟΦΗ.
Φυσικά η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ καταδικάζει αυτές τις συμπεριφορές.
Τη νίκη-πρόκριση από παίκτες και Αναστόπουλο ζήτησαν 100 φίλαθλοι του ΟΦΗ που επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο.

ΟΛΟΙ οι παίκτες είναι στη διάθεση του κ. Νίκου Αναστόπουλου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 4 ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ 2010-2011. 
Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε σήμερα στη διάρκεια της προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο και με την οποία οι παίκτες της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους ενόψει του αυριανού αγώνα που θα αρχίσει στις 5 μ.μ. 
Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής. 
Ο κ. Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης επέλεξε για την αποστολή 22 παίκτες, οι οποίοι είναι: 
Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσος, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν. 

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια 
Στο παιχνίδι που έδωσε ο ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό ο Μανόλης Μονιάκης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Μονιάκης θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί στον αγώνα που θα δώσει η ομάδα μας με τη Δόξα Δράμας.

Αν δεν πετύχει γκολ ο Γιακούμπου θα σκοράρει ο Γκουεΐ.Αν δεν το βάλει ο ένας,θα το βάλει ο άλλος.Το σίγουρο είναι ότι σκοράρουν.


Οι δύο Αφρικανοί επιθετικοί αποδεικνύονται λίρα εκατό μέχρι τώρα, αποτελώντας ένα σούπερ δίδυμο στην γραμμή κρούσης του ΟΦΗ. 

Στον ΟΦΗ δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια και στην ομάδα πάνε για τη νίκη κόντρα στον Ολ. Βόλου. Δεν προπονήθηκε ο Γιακούμπου.



Γκανέζος μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός βασικού σχήματος στο παιχνίδι με τους Βολιώτες.

Αρχείο