Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ο Γιάννης Κουράκης έδωσε το παρόν στην προπόνηση του ΟΦΗ δείχνοντας ότι είναι κοντά.

O πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ και νυν δήμαρχος Ηρακλείου βρέθηκε στην σημερινή προπόνηση της ομάδας όπου και παρακολούθησε μέρος αυτής. Έτσι ο Γιάννης Κουράκης εμφανίζεται για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα σε προπόνηση του ΟΦΗ θέλοντας να δείξει πως όντως βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Αφότου ο Νίκος Αναστόπουλος ανέλαβε τη θέση του... μηχανοδηγού στο παραλίγο να εκτροχιαστεί τότε τρένο του ΟΦΗ μετά τους τέσσερις βαθμούς στους τρεις πρώτους αγώνες, ο ΟΦΗ μετατράπηκε από μουτζούρη σε ταχεία!
Και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αριθμοί είναι υπεράνω κάθε ανάλυσης, αφού το απόλυτο νικών του «μουστάκια» σε έξι αγώνες πρωταθλήματος μιλάει από μόνο του.
Ο ΟΦΗ όχι μόνο έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση και κυνηγάει σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο ΠΑΣ, παρά ο ίδιος ο Αναστόπουλος είναι προ των πυλών μιας μεγάλης πρόκλησης.
Και αυτή είναι να σπάσει το απίστευτο για τα δεδομένα της ομάδας ρεκόρ του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος τη σεζόν 1999-00 πέτυχε επτά σερί νίκες στον πάγκο της ομάδας, οδηγώντας την στην τελευταία της έξοδο στην Ευρώπη και στην 4η Θέση του πρωταθλήματος Α' Εθνικής!
Σε δύο γκρουπ έγινε η σημερινή προπόνηση με την οποία συνεχίσθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.
Στο πρώτο γκρουπ συμμετείχαν οι παίκτες που αγωνίζονται στην άμυνα και στο κέντρο.
Το δεύτερο γκρουπ αποτελούσαν οι υπόλοιποι παίκτες.

ΚΑΙ τα δύο γκρουπ εκτέλεσαν ασκήσεις τακτικής.

Ο κ. Αναστόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την μεγάλη διάθεση αλλά και την ακρίβεια που έδειξαν οι παίκτες του στην εκτέλεση του προγράμματος.

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε με τον Χρήστο Μπούρμπο που υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση και χάνει το ματς.


O 29χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ έβγαλε μια κύστη που έπρεπε να αφαιρεθεί με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αυτήν την μικροεπέμβαση το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όμως, αυτό το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν αρκετό για να τον αφήσει εκτός τον Χρήστο Μπούρμπο από την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα την προσεχή Δευτέρα.

athleticradio

Το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου έπλεξε ο Νίκος Μαχλάς που μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ.


Ο πρόεδρος του ΟΦΗ μίλησε στην εφημέριδα «Espresso» μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 52χρονο προπονητή.
Όπως αποκάλυψε το athleticradio.gr ο Λεβαδειακός παραιτήθηκε από την ένσταση και τελείωσε το θέμα υπέρ του ΟΦΗ.

Λίγο - πολύ αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη μετά και την χθεσινή πανηγυρική δικαίωση, πρώτη, του ΟΦΗ από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Νίκος Αλέφαντος
Σε μια συνέντευξη μιας ολόκληρης ώρας, ο Νίκος Αλέφαντος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον ΟΦΗ και τον Αναστόπουλο.

Μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή για 70 λεπτά αναφέρθηκε στον ΟΦΗ και τον «μαθητή» του Νίκο Αναστόπουλο. Ο παλαίμαχος προπονητής που πέρασε δύο φορές από τον πάγκο του ΟΦΗ (1976-1977, 1981-1982) θυμήθηκε τις δύο θητείες του στον ΟΦΗ και μιλάει… για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού σε φιλικό παιχνίδι που είχε ως αποτέλεσμα την εκδίωξη του από τον πάγκο του ΟΦΗ λόγω Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Ο Ουκάρ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στην διάθεση του Ν.Αναστόπουλου για το ματς με τον Ε.Αστέρα



Ο Κένταλ Ουκάρ δεν αισθάνθηκε καμία ενόχληση και αν και ήταν επιφυλακτικός στις κινήσεις του έδειξε έτοιμος για την αναμέτρηση απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Εθνικό Αστέρα, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι το ίδιο ευχάριστα και για τον Μπούρμπο.

Η παρουσία του Νίκου Μαχλά στο ΒΑΚ έφερε... οικονομικές ανάσες αλλά και ηθικές προς τους ποδοσφαιριστές.


Η παρουσία του προέδρου του ΟΦΗ στα αποδυτήρια του αθλητικού κέντρου της ομάδας - μόνο τυχαία δεν ήταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio οι ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας εισέπραξαν και μοιράστηκαν το πριμ των 15.000 ευρώ για τη νίκη τους επί του Θρασύβουλου ενώ ο Νίκος Μαχλάς τους υποσχέθηκε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα εισπράξουν και τα χρήματα για τη νίκη επί της Δόξας Δράμας.

Αρχείο