Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010
Ήρθε λοιπόν η πολυπόθητη νίκη στη Φυλή. Πολλοί μπορεί να την θεωρούσαν αυτονόητη, δεν ήταν όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Θρασύβουλος μπορεί να στερείται οπαδών, διαθέτει όμως μια πολύ καλή και κοντρολαρισμένη ομάδα, “ποτισμένη” με την εμπειρία της κατηγορίας που θα βρίσκεται στα υψηλά πατώματα στην τελική κατάταξη της βαθμολογίας, αν δεν υποκύψει στα οικονομικά της προβλήματα, που ταλαιπωρούν όλες σχεδόν τις ομάδες της κατηγορίας.

Μια ματιά στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της μπορεί να μας πείσει γι’ αυτό:
Βάσεις για την πρώτες θέσεις της  κατηγορίας,  έβαλε ο ΟΦΗ από την 3η κιόλας αγωνιστική της Β’ Εθνικής! Μ’ ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο, αλλά  και στις παρατάσεις, οι "ασπρόμαυροι", πέρασαν αλώβητοι απο την Λευκάδα, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, μετά από τέσσερις παρατάσεις !!!.
Ο ΟΦΗ παρουσίασε δύο πρόσωπα, αλλά κι έναν... κοινό παρονομαστή. Η άμυνά του ήταν η αρχή και το τέλος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο η επίθεση παρουσίασε σκαμπανεβάσματα.
-Το πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου (κατάμεστο το κλειστό Λευκάδας), αιφνιδίασαν τον ΟΦΗ και προηγήθηκαν με 25-20. 


Στη σημασία των 3 βαθμών αλλά και στην ώθηση που έδωσε ο κόσμος του ΟΦΗ στάθηκε ο Ν.Αναστόπουλος στην συνένετυξη τύπου.



Ευχαριστημένος από την κατάκτηση των τριών βαθμών παρουσιάστηκε ο Ν. Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου, ο οποίος έπλεξε και εγκώμιο του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ν. Αναστόπουλος:

Το γκολ του Γιακούμπου ήταν αρκετό για τον ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε 0-1 του Θρασύβουλου και έκανε το 5Χ5.



Ο ΟΦΗ έκανε το χρέος του και επικράτησε με 0-1 του Θρασύβουλου. Οι παίκτες του Αναστόπουλου χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση πέρασαν από μια έδρα που τα τελευταία χρόνια έχουν μια πολύ καλή παράδοση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έχασαν καλή ευκαιρία στο 15΄όταν το σουτ του Παληγεώργου πέρασε κόρνερ και έδειξαν να έχουν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο εικοσάλεπτο.
Ο ΟΦΗ στην πρώτη του αξιόλογη φάση στα καρέ των αντιπάλων ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ. Ο Γιακούμπου με ένα γκολ ποίημα που θύμησε κάτι από το γκολ του Μιραλάς στο χθεσινό ντέρμπι έδωσε τον προβάδισμα στον ΟΦΗ.

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η ομάδα Νέων του ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ομάδα του Θρασύβουλου, στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) της Football League με σκορ 2-0.
Ο Θρασύβουλος έπαιξε όλο το Β΄ ημίχρονο με 9 παίκτες λόγω αποβολής 2 παικτών του, γεγονός που δεν αξιοποίησε η ομάδα του ΟΦΗ.
Ευκαιρίες από τον ΟΦΗ έχασαν οι Καρδαμίτση (29΄), Κολλιακουδάκη (53΄), Σκουτέλη (23΄ και 64΄) και Μανωλάκη (σουτ στο δοκάρι με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα στο 84΄).
Τα γκολ του Θρασύβουλου πέτυχαν οι Γεωργιάδης (56΄) και Σερέπας (68΄).

Φορτσάτος και έτοιμος για την 5η σερί νίκη ο ΟΦΗ παίζει με 12 παίκτες στην Φυλή για να περάσει νικηφόρα και από τον Θρασύβουλο.


Εξάλλου η κατάσταση τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη έπειτα από τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ωστόσο επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, στον ΟΦΗ δεν σταματούν και σκέφτονται πως θα κατακτήσουν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.
Το αναλυτικό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης Αγωνιστικής της FOOTBALL LEAGUE είναι:

Αρχείο