Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Σοκ στον ΟΦΗ με τον Βασίλη Ρόβα που υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα και μένει εκτός για 4 με 5 μήνες.


Ο 26χρονος αμυντικός μέσος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς λίγα λεπτά μετά την έναρξη της προπόνησης, κάνοντας ένα σπριντ σωριάστηκε στο έδαφος σφαδάζοντας στους πόνους.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Γιάννης Τάκης, με δηλώσεις του, τόνισε ότι έχει στα χέρια του έγγραφο, που αποδεικνύει πως ο ΟΦΗ έχει αποσύρει την προσφυγή του στο CAS.
Μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis", ο ισχυρός άνδρας του "Γηραιού" είπε:

Ο δίαυλος επικοινωνίας που έχει ανοίξει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, φαίνεται πως εκτός από τους Σοϊλέδη, Βασιλόγιαννη περιλαμβάνει και τον Γιώργο Νικλητσιώτη.

Ο σύνδεσμος Snakes4 ανακοίνωσε επιπλέον οτι με την αγορά εισιτήριου διαρκείας στην θύρα 4 απο τα γραφεία του συνδέσμου μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για ακόμα ένα εισιτήριο διαρκείας για την θύρα 4. Ετσι ο αριθμός των δώρων ανερχεται συνολικα σε 3


1) 1 ταξίδι Πάτρα-Ιταλία
2) 1 εισιτηριο διαρκειας στην θυρα 4
3) 1 εισιτηριο διαρκειας στην θυρα 1

μην ξεχνατε να προμηθευτητε ακομα τα νεα μπλουζακια του συνδεσμου μας


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΟΦΗ SNAKES 4
Για περισσότερες πληροφορίες μπορετέ να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του συνδέσμου : 2810-253404
Αν πιστεύεις πως έχεις την όρεξη και το μεράκι για να βοηθήσεις και εσύ στην δουλεία που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε , μην διστάζεις! Στείλε μας ενα e-mail στο ofi-news@hotmail.gr με τα στοιχεία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα!
Αναζητούμε bloggers που θα γνωρίζουν καλά την συγκεκριμένη ειδικοτητα για να στελεχώσουμε την "ομάδα" του blog μας.


Φόρμα επικοινωνίας


Ο γόρδιος δεσμός λύνεται με σωτήρια παρέμβαση από το Περιστέρι. Ο Ζντράβκο Πόποβιτς είναι προ των πυλών της νέας επιστροφής του στον ΟΦΗ ύστερα από τη ρελάνς του Ατρόμητου, αλλά και τη συμφωνία των Κρητικών με τον ατζέντη του Κροάτη.
Χθες το μεσημέρι ο τεχνικός διευθυντής των Αθηναίων, Γιάννης Αγγελόπουλος, πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Μαχλά και υπέβαλε μια πρόταση, η οποία βολεύει άπαντες: Ο ΟΦΗ θα πάρει τώρα τον Πόποβιτς ξανά με δανεισμό και εφόσον του χρόνου κερδίσει την άνοδο στη Super League, θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 100.000 ευρώ. Κοινώς, ο Ατρόμητος θα «ξεφορτωθεί» το «βαρύ» συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ενώ ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί τα μέγιστα αγωνιστικά και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει «εδώ και τώρα», κάτι βολικό με δεδομένη την έλλειψη ρευστότητας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OFI-Creta-News Blogspot
ο Αριστείδης Λεβεντακης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει απο το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. .
Ο Λεβεντακης λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων σκέφτεται την αποχώρηση και όπως ολα δείχνουν αυτήν την φορά οι σκέψεις θα γίνουν πράξη!
Δυστυχώς άλλος ένας ομιλητης φαίνεται πως εγκαταλείπει την ομάδα.
Εμείς στηρίζουμε Λεβεντακη για το ήθος του και την ομιλητικη του καρδία (!) και ελπίζουμε να καταφέρει να παραμείνει στην ομάδα!
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ "Snakes Heraklion Club" ανακοινώνει ότι όσοι φίλοι της ομάδας προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για τις Θύρες 4 και 5 από τον Σύνδεσμο μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 1 και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτρα - Αγκόνα με επιστροφή.

Ένας νέος σύνδεσμος είναι έτοιμος να δημιουργηθεί στο Λασίθι με όνομα ΟΜΙΛΙΤΙΚΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΚ-4.
Ευχόμαστε στα παιδία καλή δύναμη στο έργο τους και πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνουν να φέρουν τον ΟΦΗ και στο Λασίθι. Όποιος θέλει να ευχηθεί στα παιδιά μπορεί να επισκεφτεί την σελίδα τους στο facebook

πατήστε εδώ 
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....
Το Σάββατο (14/08) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Εργοτελη.
Το OFI-Creta-News Blogspot , θα βρίσκετε στο Παγκρητιο Στάδιο
και θα σας μεταφέρει το τι γίνετε στο παιχνίδι!

Αρχείο