Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010
Στο χθεσινό δ.σ. του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. συμφωνήθηκε η τιμή του ενοικίου αλλά και της χρήσης του σήματος μεταξύ Συλλόγου μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ και Α.Σ. ΟΦΗ και οι διαδικασίες τρέχουν ωστε τις επόμενες βδομάδες να λειτουργήσει η μπουτίκ στην θύρα 1 απο τον σύλλογο μετόχων.
Η ανανέωση των χορηγιών  μέσω διαφημιστικών πινακίδων στο κλειστό γυμναστήριο του μπάσκετ του ΟΦΗ,είναι ο στόχος του προέδρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,όπως τόνισε ο ‘ίδιος στην χθεσινή(Τετάρτη) συνεδρίαση.Μαλιστα απηυθυνε έκκληση σε όλα μέλη του Δ.Σ. τα βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.Αναφερόμενος στις επαφές που έχει κάνει μέχρι τώρα ο Βασίλης Ξημερης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα ανταπόκριση των επιχειρηματιών του Ηρακλειου,στο κάλεσμα του ΟΦΗ.Οπως τόνισε «νοιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω πραγματικά τους ανθρώπους που και φέτος θα στηρίξουν την προσπάθεια μας και θα είναι στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ.Ειμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των επαφών μέχρι και σήμερα και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία πιστεύω ότι θα καταφέρουμε τον στόχο μας»τόνισε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Τον καθιερωμένο του αγιασμό πραγματοποιεί το προσεχές Σαββατο 09/10/2010 και ώρα 11:30 το Τμήμα Στίβου ΟΦΗ-VODAFONE,έξω από τα γραφεία του συλλόγου  στο Εθνικό στάδιο Ηρακλειου.Η εκδήλωση ουσιαστικά σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.Με ανακοίνωση του το τμήμα στίβου του ΟΦΗ καλεί τους αθλητές, γονείς και τους φίλους να μας τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση
Στις 8 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις το πόλο του ΟΦΗ,για το Κύπελλο Ελλαδος.Η κλήρωση που έγινε φέρνει την κρητική ομάδα αντιμέτωπη με τον Ηλυσιακό στο κολυμβητήριο Ηρακλείου.Μεσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομαδας,την τεχνική ευθύνη της οποίας θα έχει και φέτος ο Γιώργος Σπαγουλακης.Αυτην την εποχή οι άνθρωποι του τμήματος ασχολούνται με θέματα χορηγιων,μεταγραφων και προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΚΑΚΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ο Κίσσαμος Χανίων και ο ΟΦΗ 2000 εξασφάλισαν την άνοδο στο πρωτάθλημα σκάκι της Β’ Εθνικής Κρήτης μετά την ολοκλήρωση του διασυλλογικού πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Στον 1ο γύρο είχαμε τα αποτελέσματα: Καϊσσά Χανίων-Κίσσαμος 2,5-7,5 και ΟΦΗ 2000-Σ.Α. Χερσονήσου 9,5-0

Σάββατο θα γίνει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό. Άνοιξε η θύρα 6 για το Σάββατο, κυκλοφορούν 5.250 εισιτήρια.


Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Α.Δ. Ηρακλείου και η οποία αφορούσε τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Διαγόρα
Το Σάββατο και ώρα 7.30μμ στα Χανιά η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Καλαμαριά, την επόμενη Κυριακή.
Η ΕΟΚ ενημέρωσε τον ΟΦΗ ότι το παιχνίδι θα αρχίσει στις 2μμ.

Υπέγραψε την Πέμπτη το συμβόλαιο του ο Νίκος Αναστόπουλος. Παραμένει στον ΟΦΗ εφόσον η ομάδα πάει Σούπερ Λίγκα.


Ο 52χρονος τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ στο "Βαρδινογιάννειο" , διάρκειας μέχρι το τέλος της περιόδου. 
Στα 30.000 ευρώ εκδικάστηκε τελικα η προσφυγή του πρώην προπονητή της ομάδας μας Μύρωνα Σηφάκη, ενώ για τα 40.000 ευρώ που οφείλονται στον Χατζηνικολάου βάσει του συμβολαίου του, και εκείνος και η ΠΑΕ  θα προσπαθήσουν να έρθουν σε λύση τις επόμενες μέρες ώστε να μην πάει δικαστικά το θέμα.
Στο αθλητικό κέντρο και όχι στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας έγινε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ με την οποία συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου.

Την πρώτη του καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε την Πέμπτη το απόγευμα ο προπονητής του Ο.Φ.Η. Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του, λέγοντας όμως παράλληλα ότι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να δείχνουν διάθεση σε κάθε αγώνα. Παράλληλα τόνισε ότι ο Διαγόρας είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα που χρειάζεται μεγάλη προσοχή.
O Φραντς Μπερτίν μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την εποχή Αναστόπουλου στον ΟΦΗ αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.
Λόγω της βροχής που πέφτει αδιάκοπα απο το πρωί στην πόλη, και για να προφυλαχθεί ο αγωνιστικός χώρος στο Γεντί Κουλέ, η σημερινή προπόνηση  θα γίνει στο ΒΑΚ στισ 4:30...
Αυτήν την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνέντευξη τύπου του Νίκου Αναστόπουλου σχετικά με το ματς του Σαββάτου, περισσότερα σε λίγο...

Αρχείο