Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010
Σας ενημερώνουμε ότι η εγγραφές για την εκδρομή που θα πραγματοποιηθεί στην Νίκαια για το ματς με τον Ιωνικό ξεκίνησαν, αναχώρηση με το πλοίο της γραμμής το Σάββατο 2/10 και
αναχώρηση από Αθήνα Κυριακή 3/10, η τιμή κυμαίνεται από 55€ έως 65€ και περιλαμβάνει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το εισιτήριο του αγώνα. Θέσεις περιορισμένες, για περισσότερες
πληροφορίες επικοινωνήστε με τους συνδέσμους.


Snakes 4 Heraklion club
Κρήτες 4 Θεόδωρος Παπαδόπουλος

Δυστυχώς ο τραυματισμός του Παναγιώτη Μπαρτζώκα ήταν πολύ χειρότερος καθώς υπέστη αποκόλληση περόνης.

Ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του ΟΦΗ ήταν πολύ πιο σοβαρός τελικά σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις καθώς ο 35χρονος κίπερ υπέστη αποκόλληση περόνης(!). Όπως καταλαβαίνετε, αποτελεί ερωτηματικό πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση καθώς δεν μπορεί να προσδιοριστεί το χρονικό περιθώριο.

Μάλιστα ο γιατρός της ομάδας Γιώργος Στεφανουδάκης έλεγε ότι δεν έχει δει ξανά τέτοιον τραυματισμό. Για του λόγου το αληθές, ο γιατρός του ΟΦΗ έλεγε είναι πολύ σπάνια η περίπτωση του και θα περάσουν λίγες ημέρες μέχρι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πάντως, στον ΟΦΗ δεν έχουν σταματήσει να τα βάζουν με την τύχη τους και... εκείνους που καταριούνται την ομάδα. Και πως να μην συμβαίνει αυτό άλλωστε όταν μέσα σε έναν μήνα, Ρόβας και Μπαρτζώκας έχουν τεθεί νοκ-άουτ από σχεδόν ολόκληρη την χρονιά.
athleticradio.gr

Ο Αγρίτης αποχώρησε από την σημερινή προπόνηση γιατί αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού του ποδιού.
Το προαναφερόμενο πρόβλημα το κληρονόμησε από την χθεσινή προπόνηση όταν δέχθηκε κλωτσιά στη διάρκεια του διτέρματος.
Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, όμως όταν προσπάθησε να σουτάρει είχε έντονες ενοχλήσεις και αποχώρησε από την προπόνηση.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου και σήμερα ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν γρήγορη κίνηση σε κάθε τους προσπάθεια.
-ΟΙ Πίτσος, Κατσαικογιάννης, ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.
-Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου έχει προγραμματίσει νέα προπόνηση αύριο το πρωί (9:30) μετά το τέλος της οποίας θα επιλέξει τους παίκτες που θα περιληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής.
-ΕΧΟΥΝ τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής. Οι τιμές είναι:
-ΘΥΡΑ 1: 10 ευρώ
-ΘΥΡΑ 8: 20 ευρώ
-ΘΥΡΑ 4,5: 15 ευρώ
ΟΙ φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΟΦΗ που είναι στην οδό Καντάνου (δίπλα από την Θύρα 9 του γηπέδου του ΟΦΗ.)
ofi.gr
Η ατυχία δεν έχει τελειωμό στον ΟΦΗ καθώς τέθηκε νοκ-άουτ και ο Μπαρτζώκας για 2 μήνες. Αγιασμός το μεσημέρι στο γήπεδο
Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης με αποτέλεσμα να υποστεί εξάρθρωση περόνης, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Παρ' όλα αυτά, έστω και έτσι ο Μπαρτζώκας, μπορούμε να πούμε, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς θα μπορούσε να είχε υποστεί χειρότερη ζημιά κάτι που θα τον κρατούσε εκτός δράσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δώσει βροντερό παρόν στο ματς με την Καλλιθέα έδωσαν οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι.

Οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ (Snakes 4 - Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος) εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο να βρεθεί στο "Γεντί Κουλέ" την Κυριακή και να στηρίξει την ομάδα.

Παράλληλα αναφέρουν ότι ήδη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την απόβαση στη Νίκαια εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό την επόμενη Κυριακή.

Αρχείο