Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 8 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic Radio

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται μέσα στις επόμενες ημέρες ο Σαΐμπου Γιακούμπου όπου θα πάρει μέρος στις προπονήσεις του ΟΦΗ.

Ο Γκανέζος επιθετικός βρίσκεται στη Νιγηρία όπου κατάφερε να πάρει βίζα για να έρθει στην Ελλάδα και παρά το ενδιαφέρον των Τρικάλων, ο ίδιος δίνει προβάδισμα στον ΟΦΗ ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.


Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για την αξία του Σαΐμπου Γιακούμπου ωστόσο επιθυμεί να τον δει από κοντά προκειμένου να έχει ολοκληρωμένη άποψη. Ο έγχρωμος φορ θα βρίσκεται στην χώρα μας μέσα στην εβδομάδα και αναμένεται να αγωνιστεί στο φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στον Εργοτέλη.

Τι παίζει με Ιωάννου - Γκουέι
Όσο παραμένει άλυτο το επιθετικό πρόβλημα στον ΟΦΗ, τόσο αυξάνεται η ανάγκη για να μπορέσει ο ΟΦΗ να αποκτήσει επιθετικό. Την Κυριακή ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δύο νέα ονόματα για την επίθεση της ομάδας. Πρόκειται για τους Ηλία Ιωάννου και Μάρκ Γκουέι ωστόσο περισσότερο "παίζει" η περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού. 

Για την παραχώρηση του Έλληνα επιθετικού, η Καβάλααξιώνει ένα σεβαστό ποσό για να τον παραχωρήσει ενώ όσον αφορά τον Γκουέι έχει γίνει μια διερευνητική επαφή με τον Εθνικό Αστέρα.
Μια προπόνηση έκαναν σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας. Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου αν και είχε αρχικά αποφασίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες του, άλλαξε την απόφαση του και έγινε προπόνηση το πρωί.
ΟΙ παίκτες που αγωνίσθηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό, έτρεξαν και έκαναν ασκήσεις για χαλάρωμα.
Πηγη: athletic radio

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο πρώτο μέρος ενώ μίλησε και για τον Ρόβα.

Αρχείο