Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010
Οι ακτινολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε ο Π. Μπαρτζώκας έδειξαν ότι δεν έχει κάταγμα στη περόνη στο δεξιό του πόδι.
Επίσης δεν έδειξαν να έχει πειραχθεί το γόνατο του.
Ο Μπαρτζώκας αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν έχει πειραχθεί ο έξω πλάγιος σύνδεσμος.
Δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα ο Γ.Χατζηνικολάου,ο οποίος συνιστά την προσοχή των παικτών του.

Στην εισαγωγή του ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην αντίπαλο της ομάδας του την Κυριακή, ζητώντας μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του: «Η Καλλιθέα είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι αρκετά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις καθώς έχει γρήγορους παίκτες που χρειάζονται προσοχή. Θα πρέπει να την πιέσουμε στον χώρο του κέντρου και να μην της δώσουμε την ευκαιρία να κάνει παιχνίδι. Πρέπει από την πλευρά μας να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο επιθετικό κομμάτι».

Ο τραυματισμός του Μπαρτζώκα επεσκίασε τη σημερινή προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας εκτελώντας μόνος μια άσκηση πάτησε το πόδι του στο χόρτο και γύρισε. Ο Μπαρτζώκας αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στη περόνη στο δεξιό του πόδι.
Μεταφέρθηκε στην ιδιωτική κλινική Creta Inter Clinic όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.
ΕΠΙΣΗΣ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση ο Χαριτωνίδης, γιατί σε διεκδίκηση της μπάλας αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής.
Ο κ. Χατζηνικολάου χώρισε τους παίκτες του σε 3 ομάδες και έπαιξαν δίτερμα με περιοριστικούς όρους.
-Ατομική προπόνηση με το κ. Κώστας Χανιωτάκη έκαναν οι τερματοφύλακες.
-ΚΑΙ σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα οι Πίτσος, Κατσικογιάννης.
-ΝΕΑ προπόνηση θα γίνει αύριο στις 4 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο της ομάδας μας που είναι στα Καμίνια.
ΤΗΝ Κυριακή αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι ποιοτική, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας και είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Εχει γρήγορους παίκτες και θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Με την βοήθεια του κόσμου με σωστό τρόπο, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή είναι θέμα χρόνου μια ακόμη επιτυχία της ομάδας μας. Το παραπάνω τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ κ. Γιάννης Χατζηνικολάου στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο γήπεδο της ομάδας μας στα Καμίνια.
Αν και η σύγκριση ειναι αδόκιμη αφου οι 8 ομάδες που περνούν τον ΟΦΗ σε εισητήρια διαρκείας αγωνίζονται στην Superleague και μάλιστα με αξιώσεις, ο ΟΦΗ με τα 2.200 εισητήρια που έχει διαθέσει εως σήμερα ερχεται 9ος στην λίστα ενώ βάσει των υπολογισμών των ανθρώπων της παε , ο αριθμός θα φτάσει τα 3000 εισητήρια και ο ΟΦΗ θα ξεπεράσει και την Ξανθη. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ομάδες δίνουν πολλά εισητήρια διαρκείας στους υποστηρικτές τους και έτσι ο αριθμός των διαρκείας που δηλώνεται, δεν αφορά μεμονομένες πωλήσεις όπως στον ΟΦΗ.
Λίστα:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 31.091
ΠΑΟΚ 19.190
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 15.000
ΑΕΚ 12.200
ΑΡΗΣ 9.500
Ηρακλής 5.000
ΑΕΛ  3.600
Ξάνθη 2.600
ΟΦΗ 2.200 (προς το παρόν!)

Αρχείο