Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 17 Αυγούστου 2010
Δυστυχώς υπάρχουν μερικά προβλήματα με τον σερβερ του blog και το blog "κολλάει" ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία , θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε άμεσα!
Εκ της διαχειρησης του Blog!

ΜΕ δύο προπονήσεις που έκαναν σήμερα πρωί και απόγευμα οι παίκτες του ΟΦΗ συνέχισαν την προετοιμασία τους. 
Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. 
ΟΙ παίκτες της ομάδας μας έκαναν ασκήσεις στην αίθουσα με τα βάρη και στη συνέχεια εκτέλεσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε τρέξιμο ίντερβαλ. 
ΤΟ απόγευμα η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
Ο κ. Γιάννης Χατζηνικολάου χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έπαιξαν δίτερμα με περιοριστικούς όρους. 
Στη συνέχεια ο τεχνικός του ΟΦΗ υπέβαλε τους παίκτες του σε ασκήσεις τακτικής, ενώ έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στις στημένες φάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr την Πέμπτη θα είναι στο Ηράκλειο ο Γκουεί όπου και θα κλείσει η υπόθεση του.

Εξάλλου μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Εθνικό Αστέρα, το μόνο που απέμενε, απέμενε μόνο η ημερομηνία άφιξης του Ιβοριανού στην Κρήτη.
Στον Λεβαδειακό καταλήγει ο Πόποβιτς που άφησε τον ΟΦΗ στα κρύα του λούτρου. Τι είπε στο athleticradio.gr o μάνατζερ του.

Ο ΟΦΗ έχοντας συμφωνήσει με τον Ατρόμητο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τους Περιστεριώτες, ωστόσο νωρίτερα το μεσημέρι μαζί με τον μάνατζερ του Τσέντο Γκόσπιτς συναντήθηκαν με τον Γιάννη Κομπότη φτάνοντας σε συμφωνία με τον Λεβαδειακό.

Παρά τη ρελάνς που επιχείρησε αργά το βράδυ της Δευτέρας ο ΟΦΗ, ο Ζντράβκο Πόποβιτς έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Κομπότη και την Τετάρτη υπογράφει στον Λεβαδειακό
ΟΦΗ και Εθνικός Αστέρας βρήκαν τη χρυσή τομή και ο Μαρκ Ερίκ Γκουεί θα σκοράρει τη νέα περίοδο για λογαριασμό της ομάδας του Ηρακλείου που αναζητά πλέον έναν επιθετικό.
Ο Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ "Snakes Heraklion Club" ανακοινώνει ότι όσοι φίλοι της ομάδας προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους για τις Θύρες 4 και 5 από τον Σύνδεσμο μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για ένα εισιτήριο διαρκείας στην Θύρα 1, ένα εισιτήριο διαρκείας στην θύρα 4 και ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Πάτρα - Αγκόνα με επιστροφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος βρίσκεται στην οδό Καντάνου 61 στα Καμίνια και λειτουργεί καθημερινά από τις 18:00 το απόγευμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των τελευταίων χρόνων, ο Μανώλης Ζαχαράκης θα είναι παίκτης του ΟΦΗ για 5 χρόνια.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει ανάψει το "πράσινο φως" εδώ και αρκετό καιρό ώστε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής να γίνει επαγγελματίας καθώς στον ΟΦΗ επιθυμούν να αποτελέσει ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε σήμερα το Πρόγραμμα Χορηγικής Υποστήριξης για την season 2010-2011
Οι κατηγόριες των χορηγών ειναι οι εξής:
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....






Οπως ειχαμε γραψει, απο χθες αναμενοταν να ξεκινησει η ελευθερη διαθεση των διαρκειας στο συνολο των θυρων αφου εληγε η προθεσμια για τους παλλιους κατοχους.

Συμφωνα με πληροφοριες λοιπον, χθες πουληθηκαν πανω απο 150 διαρκειας και ποσο κοντα στα 25.000 ευρω μπηκε στα ταμεια της παε.

Στο συνολο τους αυτην την στιγμη ειναι πουλημενα γυρω στα 1000 εισητηρια και τις επομενες μερες περιμενουμε θεαματικη αυξηση του αριθμου!

Σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Η Ώρα των σπορ" η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση του Slaven Stjepanovic και στην συνέχεια θα τον στείλουν δανεικό στον ΟΦΗ
Αν και δεν υπάρχει κανένα θέμα, δημοσιεύματα από την Πολωνία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Πάβελ Γκολάνσκι.
Ο Πολωνός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Στεάουα Βουκουρεστίου και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της κεντρικής Ευρώπης, μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον είναι και ο ΟΦΗ.

Με την διεξαγωγή τριών 45λεπτων και την συμμετοχή των ΟΦΗ, ΠΟΑ γίνεται στις Αρχάνες το τουρνουά του Γιούχτα.

Η ομάδα των Αρχανών για ακόμα μια χρονιά διοργανώνει το "Μαρακομιχελάκειο" στην μνήμη του ανθρώπου που δώρισε το κτήμα για την κατασκευή του γηπέδου τουΓιούχτα. Στο φετινό τουρνουά θα δώσει το παρόν ο ΟΦΗδίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στο τουρνουά.
Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ατρόμητο και ο Πόποβιτς μπαίνει στον δρόμο για το Ηράκλειο.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Μαρκάκης, ο Νίκος Μαχλάς επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ατρομήτου και συγκεκριμένα τους Γιώργο Σπανό - Γιάννη Αγγελόπουλο φτάνοντας σε συμφωνία για την απόκτηση του Ζντράβκο Πόποβιτς.
Φίλε ομιλητη , Φίλε Κρητικέ!!
Μην ξεχνάς ...αγόρασε και εσύ ΤΩΡΑ εισιτήριο διάρκειας για την season 2010-2011.
Εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 4-5 μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Snakes4 ,
εισιτήρια για τις υπόλοιπες θυρες μπορείτε να προμηθευτείτε απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Απο την ΠΑΕ ΟΦΗ μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για όλες τις θύρες με χρήση πιστωτικής κάρτας σε 6 άτοκες δόσεις!Απο τον σύνδεσμο Snakes4 μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τις θύρες 4-5 και με δόσεις (χωρίς πιστωτική) απλά θα παραλάβετε το εισιτήριο μόλις ξεπληρώσετε το ποσό.

ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ....ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ....




Εννενήντα λεπτά είχε διάρκεια η απογευματινή προπόνηση που έκαναν οι παίκτες του ΟΦΗ κάτω από τις οδηγίες του κ. Γιάννη Χατζηνικολάου και των συνεργατών του. 
Η προπόνηση αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. 
Ο κ. Χατζηνικολάου ζήτησε από τους παίκτες να έχουν γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. 
ΟΙ Κασμερίδης, Περοβαμβράκης, και Μπούρμπος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. 
ΟΙ δύο πρώτοι όπως είναι γνωστό έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και σήμερα ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. 
Ο Μπούρμπος εκτελεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης κάτω από τις οδηγίες του κ. Νίκου Κουνδουράκη. 
ΑΥΡΙΟ το πρόγραμμα προβλέπει δύο προπονήσεις πρωί και απόγευμα. 

Αρχείο