Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010
Δείτε την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site του πανθρακικου!
''Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΟΦΗ για την φιλοξενία που έτυχε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης των ομάδων.


Eπειδή όμως τα δακρυγόνα, καπνογόνα κτλ πολεμικά εφόδια που υπήρξαν μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια μας δεν μας αφήνουν να αναφερθούμε λεπτομερώς, υποσχόμαστε να το πράξουμε αύριο όταν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε.΄΄
www.panthrakikos.com
Ένα παιχνίδι που για 35 λεπτά το κρατούσε στα χέρια του κατάφερε να χάσει ο ΟΦΗ απέναντι στο Στρατώνι.


Το κρητικό συγκρότημα κόντρα σε μια ομάδα που πριν την έναρξη του ματς δεν φάνταζε τόσο δύσκολος αντίπαλος δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα με αποτέλεσμα 4,5 λεπτά πριν το τέλος και ενώ είχε την διαφορά υπέρ του να βρεθεί μετά από κάποιες λάθος επιθέσεις και άμυνες να κυνηγάει το τελευταίο λεπτό το σκορ και τελικά να χάνει με 90-85 ένα ματς το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να το είχε κερδίσει.

Από το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου ξεχώρισε σε ακόμη ένα ματς ο Μπάρδας που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 17 πόντους ενώ από το Στρατώνι διακρίθηκαν οι Ντισλής και Δασκαλόπουλος που σημείωσαν από 15 πόντους έκαστος.

Τα δεκάλεπτα : 23-25, 42-47, 63-71, 90-85
Στρατώνι : Τίλλ 2, Κουτουρατζόγλου 5 (1), Κοκολίός 9 (1), Παρίτσης 6, Ντισλής 15 (1), Κιγμέτογλου 12 , Νουκάρης 14 (2), Νταράκης 12, Δασκαλόπουλος 15 .
ΟΦΗ : Μπάρδας 17 (1), Ματενίδης 3 (1), Ξενάκης 12 (2), Τσακιρίδης 8 (1), Καραδολάμης 11 (3), Παναγάκης 10 (1), Ψάλτου, Μπαλάφας 4, Σκαμνάκης, Σουφλιάς 12, Μούρτος 8 (2).

sporfm
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και τα... νταηλίκια των ανθρώπων του Πανθρακικού ήταν στο επίκεντρο του "τρίτου ημιχρόνου" της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό.

Στο τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης ο χώρος των αποδυτηρίων μετατράπηκε σε ρίνγκ όταν δύο άνθρωποι από την αποστολή των φιλοξενούμενων με τον έναν να είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας της Κομοτηνής, γρονθοκόπησαν το πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκο Μαχλά και το πρώην μέλος της διοίκησης Μανόλη Βρέντζο χωρίς να υπάρχει αιτία.
Το κλίμα στη συνέχεια εξακολούθησε να είναι τεταμένο με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Θανάση Ζλάτκο να συνεχίζει να προκαλεί τους παράγοντες της Κρητικής ομάδας . Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες άνθρωποι της αποστολής της ομάδας του Πανθρακικού επιτέθηκαν φραστικά στο ημίχρονο στο διαιτητή της αναμέτρησης τόσο κατά την είσοδο των αποδυτηρίων όσο και κατά την έξοδο τους στο γήπεδο για το δεύτερο ημίχρονο.

«Μόνο ο ΟΦΗ μπορεί να ανατρέπει τέτοια ματς»
Μετά από αρκετά λεπτά και αφού η ηρεμία στους χώρους των αποδυτηρίων είχε αποκατασταθεί ο Νίκος Αναστόπουλος μαζί με τον Κώστα Κίασσο προσήλθαν στην αίθουσα της συνέντευξης τύπου όχι όμως και ο προπονητής του Πανθρακικού που ενημέρωσε μέσω ανθρώπου της διοίκησης του Πανθρακικού ότι δεν θα πάει στη συνέντευξη τύπου.

Ο Νίκος Αναστόπουλος στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: «ήταν ένα ντέρμπι που τα είχε όλα. Γκολ, χαμένες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες και πέναλτι . Καταφέραμε για ακόμη ένα ματς να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Μόνο μια ομάδα με τη δυναμική του ΟΦΗ μπορεί να το πετύχει αυτό».

Μπαίνοντας στη συνέχεια στο σχολιασμό της απόδοσης της ομάδας του αλλά και γενικότερα του παιχνιδιού ο 52χρονος τεχνικός επισήμανε: «στο πρώτο 25λεπτο ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το ματς και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο μας να προηγηθεί. Ίσως να πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάρουμε εύκολα το ματς κόντρα σε μια καλή ομάδα. Μετά την ισοφάριση ισσοροπήσαμε το ματς και παρουσιάσαμε ένα άλλο πρόσωπο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κλασικές ευκαιρίες για να πάρουμε το παιχνίδι τις οποίες απωλέσαμε αλλά μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πάντα βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα για να παλέψει το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό».
Ο ΟΦΗ κέρδισε με σκορ 2-1 τον Πανθρακικό. Μόλις στο 4 ο Ζησόπουλος πέτυχε το 0-1.
Ο Γκουέϊ μετά από πάσα του Γιακούμπου στο 36 έκανε το 1-1.
Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγρίτης εκτέλεσε πέναλτι -ανατράπηκε ο Γιακούμπου από τον Κανωτίδη- και πέτυχε το 2-1.
Εννενήντα δευτερολέπτα αργότερα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο Πανθρακικό γιατί ο Ζησόπουλος ανατράπηκε στη περιοχή του ΟΦΗ μετά από κόρνερ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ρόμπερ όμως ο Βεζυρίδης με έξοχη επέμβαση μπλόκαρε τη μπάλα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εκφράζει την απορία και την αγανάχτησή της για τη συμπεριφορά μελών της αποστολής της ΠΑΕ Πανθρακικός κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ φιλοξένησε άψογα την αποστολή της ΠΑΕ Πανθρακικός κατά τη διαμονή της στην Κρήτη, προσφέροντας απλόχερα τα δώρα με τα κρητικά προϊόντα που δίδονται σε κάθε φιλοξενούμενη αποστολή.

Πριν την έναρξη του αγώνα δέχτηκε τις ευχαριστίες του προπονητή της ΠΑΕ Πανθρακικός για την παρεχόμενη φιλοξενία.
Δυστυχώς το κλίμα αυτό ανατράπηκε ήδη από την προθέρμανση, όπου ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Πανθρακικός είχε την «ευγένεια» να δείξει τα γεννητικά του όργανα στους φίλους της ομάδας μας που ήσαν στη Θύρα 1.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μέλη της ΠΑΕ Πανθρακικός επιτέθηκαν απρόκλητα στο διαιτητή του αγώνα και σε μέλη της ΠΑΕ ΟΦΗ με αχαρακτήριστες εκφράσεις. Η επίθεση γενικεύθηκε στο τέλος του αγώνα, και από τις ύβρεις πέρασαν στη χειροδικία, καθώς προσπάθησαν να γρονθοκοπήσουν μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ

Από την απαράδεκτη συμπεριφορά τους δεν γλύτωσε ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ-ΟΦΗ κ.Νίκος Μαχλάς τον οποίο έβρισαν χυδαία σε προσωπικό επίπεδο και όχι μόνο.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ καταδικάζει απερίφραστα τα όσα προκλήθηκαν από τους ανθρώπους που φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο. Δηλώνει κατηγορηματικά ότι θα συνεχίσει να παρέχει τη σωστή φιλοξενία σε όλες τις αποστολές αλλά και ότι θα προστατέψει αποτελεσματικά τις αρχές που έχει μη υποκύπτοντας σε τραμπουκισμούς και μεθόδους που είναι έξω και πέρα από το φίλαθλο πνεύμα που τη διέπει.
Την ήττα με 1-3 γνώρισε η ομάδα Νέων του ΟΦΗ από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Πανθρακικό, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Footbal League. Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ομάδα του ΟΦΗ η οποία κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον Καρδαμίτση στο 13΄ με σουτ, μετά από φάουλ του Ζαχαράκη και άστοχη απόκρουση της άμυνας του Πανθρακικού. Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, παίχτηκε παιχνίδι κέντρου - σε αυτό σύνέβαλε και ο ισχυρός άνεμος που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαριστών.  Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ανοικτό παιχνίδι, με πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Αρχείο