Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010
Θαρρώ πως ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του ΟΦΗ περίμενε τέτοιο κόσμο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Πρώτο παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» και ιδιαίτερα μετά την πίκρα στην Βέροια και όμως πάνω από 5.000 Ομιλήτες βρέθηκαν στο γήπεδο.
Στους βουλευτές θα απευθυνθούν οι παράγοντες του ΟΦΗ για να ζητήσουν βοήθεια για την πώληση των μετοχών όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.
Η συνάντηση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων κομματιών του ΟΦΗ διήρκεσε αρκετή ώρα και αυτό που βγαίνει είναι ομόνοια.

Χάνει το ματς με την Καλλιθέα ο Κατσικογιάννης όμως το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφουν Ζέλικο,Μπούρμπος.
Η νέα εποχή που έχει ξεκινήσει στον ΟΦΗ, είναι εποχή διαφάνειας και ειλικρίνειας και στην ομάδα το δείχνουν έμπρακτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας θα υπάρξει συνάντηση στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο"Γεντί Κουλέ" όπου παρόντες θα είναι τα Δ.Σ. της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, του συλλόγου μικρομετόχων καθώς και τα προεδρεία των συνδέσμων οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας.
Ο Γιώργος Κατσικογιάννης συνεχίζει και σήμερα να έχει έντονες ενοχλήσεις. Ο μέσος του ΟΦΗ έκανε μόνο θεραπεία.
ΟΠΩΣ είναι γνωστό ο Κατσικογιάννης τραυματίσθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν στο 15ο λεπτό δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα από αντίπαλο του στον αστράγαλο. 
Αντίθετα με τον Κατσικογιάννη, ο Ουκάρ, έτρεξε μόνος του και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. 
ΟΙ ενοχλήσεις παραμένουν στον αστράγαλο του Ουκάρ, όμως έχει μειωθεί σημαντικά η ένταση τους. 
Οι Σταυρακάκης, Πίτσος, δεν πήραν μέρος
Γιάννης Χατζηνικολάου : "Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, αλλά σιγά-σιγά θα βρούμε τον πολύ καλό μας εαυτό. Πρέπει να έχουμε υπομονή και διάθεση. Η ομάδα μου ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, πετύχαμε το γκολ και "λύθηκαν" τα πόδια μας. Μπορεί να κερδίσαμε μία μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".

Η ΕΕΠ ανακοίνωσε τις εξαιρέσεις των αγώνων της 3ης αγωνιστικής και το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Καλλιθέα θα γίνει Κυριακή.

Όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια αρχή, τα παιχνίδια Πιερικός - Αγροτικός Αστέρας, Θρασύβουλος - Τρίκαλα και Παναιτωλικός - Λεβαδειακός δεν θα γίνουν Κυριακή. Το τελευταίο θα γίνει την Δευτέρα και τα δύο πρώτα το Σάββατο.

Κατά συνέπεια, η αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Καλλιθέα θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.
To OFI-Creta-News.gr ήταν εχθές στον 1ο αγώνα του ΟΦΗ στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ με αντίπαλο την Α.Καρδίτσας. Ήμασταν στην καρδία της κερκίδας...στην θυρα4 , παρακολουθήσαμε το παιχνίδι και τραβήξαμε φωτογραφίες για να μεταφέρουμε κάπως το "κλίμα" του χθεσινού αγώνα μέσα απο τον φωτογραφικό φακό του OFI-Creta-News.gr !Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες (αν πατήσετε πάνω στην φωτογραφία θα σας ανοίξει την εικόνα στο κανονικό μέγεθος) .
Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 6000 φίλοι του ΟΦΗ και δημιούργησαν μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και ώθησαν τον ΟΦΗ στην πρώτη Νίκη για το πρωταθλημα!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ  , επίσης πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τα "παιδιά" των συνδέσμων για την οργάνωση σε όλους τους τομείς! Ελπίζουμε στην επόμενη αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Καλλιθέα στο ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ να έρθει περισσότερος κόσμος και επίσης να συνδυαστεί με Νίκη απο την ΟΜΙΛΑΡΑ ΜΑΣ!

Ο ΟΦΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ...ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΨΗΛΑ!!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες....



Μπορεί ο Μούρτος να μην ήρθε Kρήτη όμως κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα στην εβδομάδα όπου και θα μπει στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Mέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σπύρου Μούρτου καθώς θα βρίσκεται στην πόλη μας μαζί με τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ Μιχάλη Ρωμανίδη.
Ο ΟΦΗ αγχώνεται. Αυτό δεν είναι κακό. Εξάλλου όταν μια μεγάλη ομάδα δέχεται πίεση, είναι φυσιολογικό. Όμως το άγχος έφυγε.

Ήταν και τέτοια η εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, που φρόντισε ώστε να φύγουν όλοι χαμογελαστοί από το "Γεντί Κουλέ". Βλέπετε, η πρεμιέρα απέναντι στην Βέροια και η εμφάνιση μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με την Χερσόνησο δημιούργησε μια μικρή ανασφάλεια.

Αρχείο